Proffessionel, skarp og engageret
Proffessionel, skarp og engageret
Har man behov for hjælp, ifht til ens sag i kommunen, så kan jeg kun komme med de bedste anbefalinger af Jesper Gottlieb fra borgervejleder.dk
Jeg har efterhånden haft fornøjelsen, af at møde Jesper en del gange, gennem årene. Han har ydet den nødvendige hjælp og vedholdende talt min sag, og derved opnået resultater og hjælp, som jeg lovmæssigt havde ret til og krav på.
Fordelen er ikke kun, at han både er uddannet socialrådgiver og jurist, men også hans tilgang og måde at være i dialog på. Han ser mennesket bag, lytter og vejleder ud fra den enkeltes behov.
Efter at have fornøjelsen af, at have haft Jesper med som bisidder, til en del møder, ved jeg at han ikke bange for at sige sin mening og tale for sagen. Han holder altid en ordentlig tone og god dialog, trods det at han påpeger fejl og mangler, overfor kommunens ansatte. Også selvom det er ledelse, eller folk højere oppe i hierakiet. Dette hænger især sammen med, at han kan argumentere for tingene og hurtigt kan opfange og få samtalen tilbage på rette spor, når kommunen, prøver at smyge sig udenom. Han sørger for at tonen bliver på et ordentligt sted, at man får en fair og ordentlig behandling, og at lovgivningen bliver fulgt og overholdt.
Det er tydeligt at Jesper holder sig opdateret og har styr på lovgivningen og paragrafferne, også selvom de er ændret flere gange over en kort årrække.
Jesper er både velformuleret, samtidig med at han også kan forklare sig i et sprog alle kan forstå. Det er tydeligt at hans ord både har substans og kontekst, der beror på både erfaring og viden. Jesper ved hvad han har med at gøre, og er knaldhamrende dygtig til det.
Jeg har tydeligt mærket Jespers passion og engagement i at hjælpe og kæmpe for retfærdig behandling i det kommunale system. Han giver altid mere end 100% og selv der hvor man tænker, at han efter flere timers intens arbejde, burde være træt. Der er Jesper på, han er positiv og ikke mindst er han stadig skarp, klar i hovedet og proffessionel i sit fag og arbejde.
Med Jesper Gottlieb ved sin side, er man garanteret en kompetent hjælp og støtte, uanset om ens sag ved kommunen, omhandler fleksjob eller førtidspension pga feks sygdom, ens rettigheder ifht hjælpemidler eller støtte, til en selv, ens barn eller familie som helhed.
Denne anmeldelse er skrevet ud fra mine egne oplevelser og den hjælp jeg har modtaget fra Jesper Gottlieb
15. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung