Boostkungen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med servicen från Boostkungen. Leveransen gick snabbt och smidigt, och även när det uppstod en liten försening tog de ansvar direkt och löste problemet professionellt. Väldigt bra k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag älskade boostkungen. Jag beställde och fick min beställning samma sekund. De svarar Mail också väldigt snabbt. Jag rekommenderar starkt boostkungen det är också väldigt billigt och bra priser

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

🚩🚩🚩BLI INTE SCAMMADE!🚩🚩🚩 Köpte 10 tusen följare och 10 tusen automatiska likes på mina 30 kommande inlägg. Dem 10 tusen följare jag köpte försvann efter bara 24 timmar och samma sak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt bra firma och en otroligt hjälpsam kille som gärna ställer upp när man behöver hjälp. Starkt rekommenderad! Glöm de andra firmorna – denna är verkligen toppklass.

Unternehmensdetails

1. Medien- und Marketingagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Med Sveriges mest omfattande utbud av tjänster, kombinerat med de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden, strävar vi ständigt efter att leverera kvalitet och värde till våra kunder.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

71 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

leveranstid?

har beställt men inte fått än.

18. Januar 2025

Antwort von Boostkungen

Hej! Tack för din återkoppling. Vi hittar ingen beställning som säkert matchar namnet här – mejla gärna ordernummer eller beställarmejl till support@boostkungen.se så ser vi över leveransen direkt. Alla ordrar omfattas av vår 365-dagars påfyllningsgaranti.

Boostkungen

Bra sida

Bra sida! Hjälpsam kundkontakt!

9. Januar 2025

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du tycker att vår sida är bra och att vår kundkontakt varit hjälpsam. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super super nöjd 💥 för det jag belastar…

Super super nöjd 💥 för det jag belastar för! Och man får sin beställning så fort. 👌

6. Januar 2025

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är supernöjd med både resultatet och snabbheten på din beställning. Vi ser fram emot att fortsätta leverera hög kvalitet till dig! 💥👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fruktansvärt lätt att använda deras…

Fruktansvärt lätt att använda deras tjänster och blir det tokigt under ditt köp så åtgärdar dem det snabbt.
// Hampus

5. Januar 2025

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är så glada att du är supernöjd med resultatet och att vi levererade det du förväntade dig. Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjd med resultatet som man…

Supernöjd med resultatet som man betalar för ! Kan varmt rekommendera detta till er :)

2. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dom håller verkligen kvalité i…

Dom håller verkligen kvalité i supporten är grym bra. Kan varmt rekommendera boostkungen.se väldigt trevliga.

27. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att du uppskattar vår support och tycker att vi håller hög kvalitet. Din rekommendation betyder mycket för oss! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra upplevelse!

27. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta leverera på högsta nivå! 😊

Pålitlig

Pålitlig, fick till och med lite mer än vad jag köpte, snabb och effektiv hemsida.

20. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att du upplevde oss som pålitliga och att du fick mer än vad du förväntade dig. Vi jobbar alltid för att erbjuda en snabb och effektiv upplevelse! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett företag som levererar en mkt snabb…

Ett företag som levererar en mkt snabb tjänst med god kvalité

15. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med både hastigheten och kvaliteten på vår tjänst. Vi strävar alltid efter att leverera på topp! 🚀

Snabbt,enkelt och utan…

Snabbt,enkelt och utan krångel,rekomenderas starkt

16. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att du uppskattade hur snabbt, enkelt och smidigt allt var. Din rekommendation betyder mycket för oss! 🌟

Good service

Good service, nice people and super fast. :)

13. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a great experience with our service and team. We always aim to be fast and friendly! 😊

Best regards,

snabba och bra!

9. Dezember 2024

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du upplevde oss som snabba och bra. Vi strävar alltid efter att leverera snabb och kvalitativ service! ⚡

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag fick det jag betalade för

Jag fick det jag betalade för, och är nöjd.

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd och att du fick exakt det du förväntade dig. Vi strävar alltid efter att leverera på våra löften. 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och fantastisk kund…

Snabb leverans och fantastisk kund service

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar både vår snabba leverans och kundservice. Vi jobbar alltid för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. 🚚💫

Fast and very good !

Antwort von Boostkungen

Thank you so much for your review! We’re thrilled to hear that you found our services fast and of high quality. We always aim to deliver the best experience for our clients. 🚀

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter för bra priser..

Antwort von Boostkungen

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda bra värde och kvalité. Ser fram emot att fortsätta leverera fantastiska resultat för dig! 😊

snabb och säker

22. August 2024

Antwort von Boostkungen

Tack för ditt positiva omdöme! 🙏 Vi är glada att du uppskattar hur snabbt vi levererar våra tjänster. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och göra upplevelsen så smidig som möjligt. Ser fram emot att hjälpa dig igen!

Bra och billigt tjänst

Bra och billigt tjänst, jättesnabb leverans och inget krångel. Klart bäst i Sverige.

19. November 2024

Antwort von Boostkungen

Tack för dina värmande ord! 🚀 Härligt att höra att du uppskattar kombinationen av lågt pris, snabb leverans och smidig upplevelse. Att du anser oss vara bäst i Sverige gör oss riktigt stolta. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en toppupplevelse till dig och alla andra som väljer våra tjänster!

Fungerar

Fungerar, är väldigt snabbt och de levererar och håller det deras produkter och tjänster erbjuder.

1. November 2024

Antwort von Boostkungen

Stort tack för din feedback! 🤩 Vi är väldigt glada över att vi kan leverera precis det vi lovar, och dessutom i hög fart. Dina ord inspirerar oss att fortsätta höja ribban och göra skillnad med våra produkter och tjänster. Hör gärna av dig när du är redo för nästa nivå – vi finns här för att boosta dig vidare!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt billigt och snabbt gåt det

Otroligt billigt och snabbt går det. 👍 REKOMMENDERAS!
@mauno_swe

Antwort von Boostkungen

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 🙌 Fantastiskt att höra att både priset och leveranstiden imponerade på dig. Vi vill alltid göra det enklare och smidigare för våra kunder, och det gläder oss att vi lyckades. Välkommen tillbaka när du behöver fler prisvärda och snabba tjänster!

Boostkungen 👑

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr