Boosted Magazine Bewertungen 49

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boosted er ikke en nyhedsside, det er et kult sted for elbilshadere. Vildledende information og fordrejet overskrifter, med mangelfulde artikler der tydligt kun belyser én specifik side. Hvis du b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boosted magazine er dybt utroværdig som nyhedskilde. De har det med at vinkle deres opslag på den mest negative måde, lige som deres overskrifter typisk er clickbait der ikke direkte hænger sammen... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Boosted Magazine is getting even better, folks! They've got a great team that's pushing them forward. There's space for all of us to improve together. I'm excited to see how they make their articles m... Mehr ansehen

1,7

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis ikke Boosted anerkender elbiler har de ingen fremtid.

Boosted kalder sig Danmarks større bilsite. Det til trods udelukker de så en større og større andel af bilisterne da de absolut hader elbiler i så høj en grad at det er næsten grinagtigt. Der deles alt der kan sætte elbiler i et dårligt lys - og sætter man spørgsmål ved fx en overskrift der vinkler anderledes end teksten - ja så udelukkes man fra kommentarsporet. Det er sket for mig to gange - på trods af en altid pæn tone. Held og lykke med at være fremtidens bilsite siger jeg bare …

6. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildledende overskrifter samt artikler…

Vildledende overskrifter samt artikler der ikke er skrevet med den rette viden. Og så er det tydeligt at deres personlige holdning træder i karakter når de skriver, og artiklerne er dermed ikke troværdige og korrekte.

Fx hader de elbiler, og taler dem ned. Af samme grund laver de vildledende overskrifter som rakker elbilen ned, men i artiklen kan man ud fra noget af det der trods alt er sandt, konkludere at overskriften ikke er rigtig.

Der er en debat omkring lidt af dette og sf Boosted.dk lige nu på Facebook.

Og jeg vil lige sige, jeg har IKKE selv en ELBIL, så jeg taler ikke engang for mig selv, men fordi at det er direkte ulækkert af Boosted.dk at skrive så ukorrekt som de gør fordi de selv har en holdning til er brand eller til et tech.

10. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skod firma der ikke levere/stjæler

Rigtigt skod firma. Havde købt et af deres tilbud, og betalte beløbet. Fik deres ekstra ting, pænt hurtigt. Men måtte vente, 1 månede ekstra. På at få første blad af 3! Næste månede igen, fik jeg intet blad. Men blev pludseligt, opkrævet 200kr. Som de bare trak fra min konto, uden nogle info eller lign. De stjal dem faktisk!!! Derefter opsiger jeg bladet, og har stadigt kun fået 2 blade af 3. Plus betalt for 3 ekstra blade. Som jeg heller ikk får. Rent fusk og skod firma. Ikke handel med dem!! Du får ikke dine ting, plus de stjæler dine penge. Og svare ikke, når du kontakter dem!!! Sørgeligt en fra vmax, har startet et så stort fusker firma

20. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service efter 'forsvundet' pakke

Havde i starten af december bestilt en hættetrøje til min kæreste, men havde ikke hørt noget eller modtaget noget efter 1,5 måned.
Efter en mail til boosted, blev det opklaret at pakken på mystiskvis var sendt retur.

Efter min mail modtog jeg pakken arbejdsdage efter!
God service!
Kæresten blev rigtig glad for sin forsinkede julegave ;-)

23. Januar 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt blad, meeen....

Nyder at læse bladet HVER måned, og har alle i samlingen...
Men får 6 måneder siden skrev jeg et 3 måneders abonnement + t-shirt, bladene kom dog kom t-shirt aldrig... Har skrevet til deres mail og på Facebook, dog uden svar

9. Februar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr