Boomboe Bewertungen 37

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb Boomboe nu sinds zaterdag ll. Sinds woensdag ll gestopt met roken . Het product is goed maar de smaak kan beter. Ik heb melon genomen en ik smaak niets van melon dan wel een VICKS smaak. Ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste trustpilot onderneem eens aktie tegen BB deze review was al beoordeeld en ok bevonden en weer online gezet. Ze reageren en ik mag daar ook weer op reageren en hoppa direct rapporteren... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ik gebruik boomboe nu 1 week en heb mijn aantal sigaretten gehalveerd. Zit nu op 7 per dag. Op zich gaat het mij goed af, geen heftige cravings. Gebruik boomboe een paar keer per dag. Mint smaak beval... Mehr ansehen

3,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

geen stappenplan ontvangen

Ik had 2 starterspakketten besteld en een 21 dagen stappenplan.
Door een misverstand werd het stappenplan niet geleverd. Dat werd echter snel en vakkundig geregeld van zodra boomboe.nl op de hoogte werd gebracht.

3. Dezember 2025

Beste Sam,

Bedankt voor je review, het is natuurlijk wél de bedoeling dat je het stappenplan ook ontvangt. Deze komt jammer genoeg wel eens in de spam folder terecht, zou je ons een email willen sturen zodat we het stappenplan alsnog kunnen toesturen? 🙌🏻

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering goed en snel

Levering goed en snel. Product goedkope productie, smaakjes vallen er snel uit. Meer weerstand bij inhaleren zou de imitatie van echt roken echter doen lijken.

6. Dezember 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je review, we zullen je feedback meenemen om onze producten te blijven ontwikkelen.

Boomboe 🌿

Goede vervanger voor stinksigarrtten

Snel geleverd, met stappenplan. Ik ben nu pas op dag 1 van het stappenplan. Ik vind de mint smaak lekker en heb nu al het idee dat een gewone sigaret niet meer smaakt. Dat is erg snel maar wel heel fijn. Uiteindelijk is dat wat ik zo graag wil. Stoppen met die vieze stinksigaretten. Dank voor deze goede vervanger.

18. November 2025

Antwort von Boomboe

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat super om te horen! Ga zo door 🙌🏻🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerder schreef ik dat ik mijn boek niet…

Eerder schreef ik dat ik mijn boek niet had ontvangen hier wrrd direct en keurig aan gewerkt door Boomboe een fijn en eerlijk bedrijf

11. November 2025

Antwort von Boomboe

Bedankt voor het delen van je ervaring! 🙌🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boomboe een goede tool bij stopen met roken

Ten eerste was ik toch verwaard over de pittige prijs
Nadat ik met de klantenservice da over contact had, moet ik zeggen prima bedrijf en vooral goede service
De Boomboe zelfs is ook een prima tool bij stopen met roken
Vooral de stappenplan is heel goed uitgewerkt
In mijn persoonlijke situatie (partner/kettingrooker), alsnog moijlik
Het is belangrijk alle triggers te verkomen
Toch heb ik het idee de Boomboe helpt
Hij geeft het rookgevoel, smaakvol, en lijdt af
Ik gebruik hem nog geen week ,rook all minder
Ik wens me dat het me lukt , ondanks de kettingrooker naast mij
Ook voel ik me all energierijk wat zeer zeker door minder nicotine komt
Voor ieder alleenrookende een aanrader

25. Oktober 2025

Antwort von Boomboe

Bedankt voor het delen van deze mooie, uitgebreide review! 🙌🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb 2 weken terug een starterkit…

Ik heb 2 weken terug een starterkit gekocht en ik moet toegeven dat het voor mij echt super werkt!

Ik ben vooral dol op de mintsmaak die is erg vervrissend. Ook heb ik het stappenplan erbij genomen die erg professioneel gemaakt is, het is een soort mini cursus die mij ook echt helpt.

Ik ben er super blij mee bedankt Boomboe!

10. Oktober 2025

Antwort von Boomboe

Bedankt voor je mooie review Joost!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verpakking was open en er was geen olie…

Verpakking was open en er was geen olie bij.
Zou graag dit artikel terug willen sturen indien mogelijk.
Van harte bedankt

15. Oktober 2025

Hoi Nadine,
Wat jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal goed was. We hebben je bestelling zelf zorgvuldig ingepakt en gecontroleerd, dus het spijt ons te horen dat er iets mis lijkt te zijn gegaan.

We hebben geen bericht van je ontvangen over een probleem, anders hadden we dit natuurlijk direct opgelost. Zou je ons even willen mailen? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Groet,
Boomboe 🌿

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Not bad, not bad...

Eigenlijk heel erg onder de indruk, moet ik toegeven. Ik kan niet zeggen dat ik gestopt ben met roken maar ik schijn er minder zin in te hebben. Ik heb de smaakjes nog niet geprobeerd maar d emunt smaak is verfrissend en heeft geen chemische nasmaak. Thumbs up!

28. August 2025

Yesss, dit geeft ons energie! Dankjewel Tania 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch…

Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch in het begin, want ik heb al zoveel dingen geprobeerd om te stoppen met roken. Maar Boomboe heeft me écht verrast. Na een paar dagen merkte ik al verschil, minder drang naar een sigaret en het voelt zoveel natuurlijker dan pleisters of vapes. Het is makkelijk in gebruik en je hebt niet dat ongezonde gedoe eromheen. Echt blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat werkt. Ik raad dit iedereen aan die wil minderen of helemaal wil stoppen!

21. August 2025

Hi A.K.

Superleuk dat je zo enthousiast bent, dat motiveert ons enorm 🌟

Heel blij

Heel blij, goede service en goede producten

21. August 2025

Hi Deem,
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het delen van je ervaring 🙌🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Volgende dag geleverd fijne smaken

Volgende dag geleverd fijne smaken, nu nog volledig proberen te stoppen met roken

23. August 2025

Hi Chrystel,
Wat geweldig dat je je ervaring met ons deelt, super bedankt! 🙏🏻

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service

Waardeloze service! Het bedrijf zou mij nog een bedrag terug betalen. Nooit meer wat van dat geld ontvangen. Nooit meer Iets bestellen bij dit bedrijf!

20. August 2025

Beste Joan,

We vinden het jammer dat je dit zo ervaart. Je terugbetaling is op 15-9 aangevraagd en op 17-9 verwerkt en zal dan binnen enkele werkdagen zichtbaar zijn, afhankelijk van je bank.

Dit is gisteren ook door onze klantenservice gecommuniceerd, we vinden het jammer dat er niet meer geduld is om te wachten op een terugbetaling.

Bij Boomboe hechten we veel waarde aan goede service: we reageren altijd snel op vragen en zorgen dat terugbetalingen binnen een paar dagen worden uitgevoerd. Dat hebben we in dit geval ook gedaan.

We staan altijd klaar om klanten te helpen en blijven bereikbaar voor verdere vragen.

Boomboe

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr