Unternehmen hat geantwortet
Ik heb Boomboe nu sinds zaterdag ll. Sinds woensdag ll gestopt met roken . Het product is goed maar de smaak kan beter. Ik heb melon genomen en ik smaak niets van melon dan wel een VICKS smaak. Ove... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beste trustpilot onderneem eens aktie tegen BB deze review was al beoordeeld en ok bevonden en weer online gezet. Ze reageren en ik mag daar ook weer op reageren en hoppa direct rapporteren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ik gebruik boomboe nu 1 week en heb mijn aantal sigaretten gehalveerd. Zit nu op 7 per dag. Op zich gaat het mij goed af, geen heftige cravings. Gebruik boomboe een paar keer per dag. Mint smaak beval... Mehr ansehen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ik had 2 starterspakketten besteld en een 21 dagen stappenplan.
Door een misverstand werd het stappenplan niet geleverd. Dat werd echter snel en vakkundig geregeld van zodra boomboe.nl op de hoogte werd gebracht.

Antwort von Boomboe
Levering goed en snel. Product goedkope productie, smaakjes vallen er snel uit. Meer weerstand bij inhaleren zou de imitatie van echt roken echter doen lijken.

Antwort von Boomboe
Snel geleverd, met stappenplan. Ik ben nu pas op dag 1 van het stappenplan. Ik vind de mint smaak lekker en heb nu al het idee dat een gewone sigaret niet meer smaakt. Dat is erg snel maar wel heel fijn. Uiteindelijk is dat wat ik zo graag wil. Stoppen met die vieze stinksigaretten. Dank voor deze goede vervanger.

Antwort von Boomboe
Eerder schreef ik dat ik mijn boek niet had ontvangen hier wrrd direct en keurig aan gewerkt door Boomboe een fijn en eerlijk bedrijf

Antwort von Boomboe
Het is fijne producten zit perfect zeker aanrader

Antwort von Boomboe
Een product waar ik tenminste iets aan heb...top product

Antwort von Boomboe
Ten eerste was ik toch verwaard over de pittige prijs
Nadat ik met de klantenservice da over contact had, moet ik zeggen prima bedrijf en vooral goede service
De Boomboe zelfs is ook een prima tool bij stopen met roken
Vooral de stappenplan is heel goed uitgewerkt
In mijn persoonlijke situatie (partner/kettingrooker), alsnog moijlik
Het is belangrijk alle triggers te verkomen
Toch heb ik het idee de Boomboe helpt
Hij geeft het rookgevoel, smaakvol, en lijdt af
Ik gebruik hem nog geen week ,rook all minder
Ik wens me dat het me lukt , ondanks de kettingrooker naast mij
Ook voel ik me all energierijk wat zeer zeker door minder nicotine komt
Voor ieder alleenrookende een aanrader

Antwort von Boomboe
Ik heb 2 weken terug een starterkit gekocht en ik moet toegeven dat het voor mij echt super werkt!
Ik ben vooral dol op de mintsmaak die is erg vervrissend. Ook heb ik het stappenplan erbij genomen die erg professioneel gemaakt is, het is een soort mini cursus die mij ook echt helpt.
Ik ben er super blij mee bedankt Boomboe!

Antwort von Boomboe
Verpakking was open en er was geen olie bij.
Zou graag dit artikel terug willen sturen indien mogelijk.
Van harte bedankt

Antwort von Boomboe
Eigenlijk heel erg onder de indruk, moet ik toegeven. Ik kan niet zeggen dat ik gestopt ben met roken maar ik schijn er minder zin in te hebben. Ik heb de smaakjes nog niet geprobeerd maar d emunt smaak is verfrissend en heeft geen chemische nasmaak. Thumbs up!

Antwort von Boomboe
Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch in het begin, want ik heb al zoveel dingen geprobeerd om te stoppen met roken. Maar Boomboe heeft me écht verrast. Na een paar dagen merkte ik al verschil, minder drang naar een sigaret en het voelt zoveel natuurlijker dan pleisters of vapes. Het is makkelijk in gebruik en je hebt niet dat ongezonde gedoe eromheen. Echt blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat werkt. Ik raad dit iedereen aan die wil minderen of helemaal wil stoppen!

Antwort von Boomboe
Volgende dag geleverd fijne smaken, nu nog volledig proberen te stoppen met roken

Antwort von Boomboe
Waardeloze service! Het bedrijf zou mij nog een bedrag terug betalen. Nooit meer wat van dat geld ontvangen. Nooit meer Iets bestellen bij dit bedrijf!

Antwort von Boomboe
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.