De container bestellen was heel gemakkelijk. Geleverd op het afgesproken moment en weer opgehaald de dag na ons belletje. Prima dus.
Snel, gemakkelijk en vriendelijk. Na een belletje was onze container dezelfde middag nog geruild voor een lege.
Fijne service alles snel geregeld gewoon online. Eén ding is ze kunnen de container alleen recht op de vrachtwagen takelen als ook neerzetten dus zet meer plek af. Verder heel tevreden.
Sochtends was er helaas een probleempje, de vrachtauto bleek een probleemband te hebben en de chauffeur kwam een stuk later. Maar prima chauffeur, smalle poort waar hij doorheen moest met wat aanwijzi... Mehr ansehen
Boogers Recycling verhuurt containers in diverse formaten en bestemd voor verschillende soorten afval, Daarnaast kunt u bij ons ook BigBags bestellen, deze ontvangt u binnen 2 werkdagen in huis. Snel, veilig en gemakkelijk.
Heirstraat 26, 6129PK, Urmond, Niederlande
- info@boogersrecycling.nl
- boogersrecycling.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en correct geleverd en opgegaald
Snel en correct geleverd en opgegaald. Top!
Een top service!
Een top service!
ik kreeg precies wat ik wilde hebben. op tijd, een top klanten service. top chauffeur die kwam brengen en ophalen. na het vol raakte gewoon bellen wordt meteen alles geregeld. top 10/10
Snelle levering
Snelle levering, goede prijs en ook tijdig opgehaald. Top.
Twee maal een container besteld en…
Twee maal een container besteld en steeds op tijd geleverd en ook weer afgevoerd. TOP !!!
Voordelig, snel en makkelijk.
Bestellen van een container gaat eenvoudig via de site, goedkoopste in de buurt momenteel… uitstellen van ophaalmoment is met een telefoontje geregeld (zelfs op laatste moment).
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke communicatie. Ook flexibel als er op het laatste moment iets gewijzigd moet worden. Top!
Prettig bedrijf om mee te werken
Gemakkelijke procedure om via internet een container te bestellen. Ingevoerde opdracht is conform afspraak uitgevoerd.
Na afloop werd de container snel opgehaald. Prima service!!
Snel en goed geholpen.
Snel en goed geholpen container was niet duur vriendelijke chauffeur.
Snelle levering en ze zetten de…
Snelle levering en ze zetten de container precies daar waar je hem wilt hebben. Ophalen gaat eenvoudig door hem via whatsapp af te melden
Komen hun afspraken iedere keer weer…
Komen hun afspraken iedere keer weer perfect na, prijs voor de huur is top.
Volgende keer zeker weer
Altijd bereikbaar en zijn heel erg…
Altijd bereikbaar en zijn heel erg behulpzaam al tientalle keren een container bestelt
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld , en op tijd opgehaald.
Goede service en goed bereikbaar
Top service 👌
Super service & communicatie!
Gisteren een nieuwe container laten plaatsen. Zo als voorheen super verlopen. Vriendelijke chauffeurs en super prijs, duidelijke communicatie!
Ik zou Boogers Recycling aan iedereen aanraden.
Fijn bedrijf komt afspraken na scherpe…
Fijn bedrijf komt afspraken na scherpe prijs