Bonusway Bewertungen 659

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opneme... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkelijk schandalig. Sowieso de klantenservice. Je krijgt mailtjes dat het langer duurt en of het nog wel beantwoord moet worden, mail je ja terug krijg je vervolgens niets meer. Mijn openstaande bed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij voorganger shopkorting verliep alles redelijk soepel incl. De uitbetaling. Nu worden bonussen heel traag goedgekeurd en ben nu al een half jaar bezig (3e poging) om mijn tegoed uitgekeerd te krijg... Mehr ansehen

1. Cashback-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.

2,1

1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cant get any money transfer

Cant get any money transfer, the amount never pays! Multiple times send mails no anders!

Antwoord op de onderstaande antwoord van Bonusway!:

De app is het laatste versie, heb al diversen keren contact gezocht met help bonusway.nl contact maar er word niet!!! gereageerd!!! wat ook in mijn revieuw staat!

Raar dat er geen uitbetaalverzoek kan zit vind ik niet gek ook, na het indienen is mijn saldo na paar seconen ook weer terug!!

3. September 2025

Beste Volkan,

Bedankt voor je review.

We hebben je account nagekeken en zien op dit moment geen uitbetalingsverzoek geregistreerd. Wil je de app even updaten en opnieuw volledig inloggen? Vaak lost dit het probleem direct op. Je kunt het ook via onze website proberen, maar log daar dan ook opnieuw in.

Lukt het nog steeds niet, neem dan gerust contact met ons op via: https://help.bonusway.nl/contact/, we helpen je graag verder!

-----

We zien dat de opname naar aanleiding van bovenstaande tip is gelukt, je betaling is op 26 september verwerkt. Veel plezier van je bonus! 😄

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelet, malafide praktijken! Bonussen worden al maandenlang niet meer uitbetaald!

Ik zal hieronder mijn laatste bericht naar Bonusway even copy-pasten, lees het a.u.b. even aandachtig mensen.

“Beste Anna en haar collega’s,

Ik ga het even kort houden en vriendelijk proberen blijven.
Ik ben jaren klant geweest van Shopkorting en Bonusway, maar wat er zich momenteel afspeelt bij jullie kan uiteraard niet!
Ik heb op 15/02 mijn eerste opnameverzoek ingediend, dat werd nadien (maanden later en na meerdere mails met jou) automatisch geannuleerd en de bonussen verschenen opnieuw in mijn account.
Op 3/06 diende ik dan een tweede opnameverzoek in, tot op heden opnieuw zonder enig resultaat!
‘Awaiting payment’ blijft zonder gevolg staan in mijn account!
Ik moet je niet vertellen dat het aantal gedupeerden zienderogen stijgt, dat kan je ook duidelijk lezen bij o.a. trustpilot op het internet.
Aangifte bij de politie zal voor dit soort van duidelijke malafide wanpraktijken wellicht niet meteen soelaas bieden.
Daarom vraag ik je nogmaals met aandrang om mij en de andere mensen hun geld (bonussen) uit te betalen!
Ik kan het trouwens niet vatten dat de meeste mensen met leugens gewoon aan het lijntje worden gehouden.
Dit getuigt van een totaal gebrek aan respect en normen en waarden! En valt uiteraard onder de categorie oplichting.
Graag lees ik asap de concrete stappen die jullie zullen uitvoeren op korte termijn.

Michael Van Geert”

Verder wil ik aan mijn bericht nog toevoegen dat het walgelijk is om te constateren en lezen dat er hier nog positieve reviews worden geschreven!
Wellicht zijn het valse/fake profielen of in opdracht van!
Ik overweeg om me verder te informeren bij de politie (ik woon in België, maar dat maakt niet uit) en te bekijken wat we hiertegen kunnen doen!
Ik kan alleen aanraden aan alle andere mensen/gedupeerden (en dat zijn er duidelijk al héél veel) om dit ook te doen.

29. August 2025

Beste Michael,

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. Intussen is je uitbetaling verwerkt en hebben we je daarover ook rechtstreeks per e-mail geïnformeerd. We nemen vertragingen zoals deze ernstig en werken voortdurend aan het verbeteren van onze service.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons steeds bereiken via het contactformulier: https://help.bonusway.nl/contact/

Lukt niet met de code

Lukt niet met de code

27. August 2025

Beste Emilie,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat het in eerste instantie niet lukte met de opname, maar gelukkig zien we dat je deze op 28 augustus succesvol hebt ingediend en dat we hem al op 29 augustus hebben verwerkt. Fijn dat alles zo snel in orde is gekomen!

Voor vragen staat onze klantenservice altijd klaar via https://help.bonusway.nl/contact/. Geniet van je bonus en leuk dat je gebruikmaakt van Bonusway!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service als je daar al van kunt spreken

Al ruim 2 jaar staan er nog betalingen open. Meerdere malen mail over gestuurd. Geen antwoord.
Nu ineens is mijn bedrag van ruim €12,= niet meer opneembaar vanwege 12 maanden inactiviteit. Heb wel degelijk aankopen gedaan via bonusway maar bij betaling van mijn aankoop opent vaak een nieuwe pagina en dan wordt de aankoop als niet gedaan beschouwd. Hier heb ik geen last van bij 24/7 discount.
Ik stop met bonusway

18. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bonus verlopen door 12+ maanden…

Bonus verlopen door 12+ maanden inactiviteit: hoe is dit mogelijk staat nergens dat je bonussen kunnen verlopen. Eerst laten ze mijn bonus maanden lang in behandeling staan En dan is het ineens verlopen. Het is heel schandalig hoe ze nu te werk gaan om maar niet te hoeven uit te betalen. Ik heb recht op dat geld wat ik zelf bij jullie verdient heb.
Ik probeer mijn vraagstelling via hun site in te dienen maar zelfs dat lukt niet eens. Ik heb al meerdere keren verzoek in gediend maar ze beantwoorden niet eens.
Misschien dat er meer mensen zijn die hier tegenaan lopen. Ik heb nog steeds niet mijn geld gekregen omdat ze nu ineens verschuilen achter een regel...heb je een tijd niet via hun website gekocht dan is je bonus verlopen, terwijl ik de bonus al eerder verzoek voor uitbetaling had in gediend.
Ze doen er alles aan om maar niet uit te hoeven betalen. Steekt het geld maar waar het behoorlijk donker is (nog netjes uit gedrukt 😤 die krijg ik toch niet meer), ik ga er geen energie meer insteken.
Ik heb mijn account verwijderd!!!!

14. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Is er helaas een stuk slechter op…

Is er helaas een stuk slechter op geworden de nat laatste jaar. Bonussen van 10 maanden geleden staan nog steeds open, klantenservice stuurt alleen standaard berichten, ze lezen mijn bericht niet eens.
Maar dat is mijn ervaring en mijn mening.
Groet

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reacties op vragen. Niks klopt

Dit bedrijf is niet meer zoals het was. Sinds iets minder dan een jaar kloppen de cashbacks niet en worden de aankopen ook niet meer goedgekeurd. Alles staat op "openstaand" en op mails wordt niet gereageerd. Ik ga stoppen met Bonusway.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opnameverzoek blijft op in behandeling staan

Eindelijk zijn mijn bonussen door bonusway goedgekeurd en heb ik een opnameverzoek gedaan om het bedrag op te nemen. Dit heb ik op 25 juli jl. Gedaan echter gebeurt er nu helemaal niets meer. Er staat nog steeds dat het opnameverzoek in behandeling is na 10 dagen. Schiet dus voor geen meter op!!

25. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

31 augustus 2024 heb ik een…

31 augustus 2024 heb ik een opnameverzoek gedaan en 1 keer een reactie ontvangen met: Door een technisch probleem verloopt de uitbetaling langzamer dan normaal. Heb daarna meerdere berichten gestuurd maar krijg geen reactie meer.

Nu staan er ook nog een aantal bonussen open dus ik heb het idee dat het pure oplichting is. Heb dik € 50,- gespaard maar puntje bij paaltje krijg je helemaal niks heb ik het idee.

Correctie:

Na deze review is het geld ineens wel naar mij overgemaakt, waar ik dit een jaar terug al had aangevraagd, maar het is dus gelukt.

1. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bonussen niet bijgeschreven en kan ze ook niet opnemen

Vind het een waardeloos systeem. Heb al paar keer moeten vragen waar mijn bonussen blijven. Dan krijg ik ze wel bijgeschreven maar moet er weer achteraan. Nu wil ik mijn bonussen opnemen en dat lukt niet. Krijg een code via SMS maar waar moet ik die invullen?? Krijg meteen dit scherm van trustpilot.

23. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Started as cashback, ended as scam

Cashback stopped getting acknowledged, so I gave up and requested a payout for what I had collected up to then. Although the payout was confirmed through email, they never paid out. Their support, when contacted, takes about 1-2 weeks to reply and every time just comes with an excuse and they promise to forward it to their payout department, but nothing else happens. I'm now waiting for over 9 months for the payout. Last time I reached out their support didn't reply at all anymore.

23. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr