Laatst kleding besteld bij Bonici voor de kids. Wat zijn het toch heerlijke comfortabele pakjes en ook nog eens betaalbaar! Ik bestel gauw weer een nieuwe kleur om de collectie aan te vullen!
Prachtige kinderkleding, goede kwaliteit en mooi design. De meisjes krijgen altijd complimentjes als ze Bonici dragen! Very stylish.
Super goede communicatie! De meiden geven goed advies dit is al de derde keer dat ik koop want kwaliteit is echt Amazing!
Wij bieden stijlvolle, comfortabele kinderkleding die speciaal is ontworpen voor actieve kleintjes. Met een focus op kwaliteit en eenvoud creëren we tijdloze kledingstukken die zowel praktisch als trendy zijn, ideaal voor elke dag.
Niederlande
- info@bonici.nl
- bonici.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Prachtige kinderkleding
Laatst kleding besteld bij Bonici voor…
Super leuke pakjes van geweldige…
Super leuke pakjes van geweldige kwaliteit. Mijn dochtertje wilt niks anders aan!
Mega goede kwaliteit kleding
Mega goede kwaliteit kleding. Mijn kindjes houden ervan!
Ik ben tevreden met Bonici
Ik ben tevreden met Bonici! De kwaliteit is top. De stof voelt heerlijk zacht aan en is super comfortabel voor mijn kind.
Love it!
Geweldige kleding! We hebben al een aantal collecties in huis en de kwaliteit is en blijft goed. Was na was.
Wat een prachtige en kwalitatief goede…
Wat een prachtige en kwalitatief goede kleding! Overal is aan gedacht!! Nooit meer anders.
Kwaliteit is top!
Supermooi en comfy, kwaliteit is super en het staat zo leuk! Zowel jurkje als pak zijn geweldig!
Super mooie kleding
Super mooie kleding. Kwaliteit is ook erg goed. Een vaste klant erbij. Ik ben tevreden!!
Hele goeie kwaliteit en prachtige…
Hele goeie kwaliteit en prachtige collectie zeker voor herhaling vatbaar
Ik heb deze kinderkleding gekocht en…
Ik heb deze kinderkleding gekocht en ben er superblij mee. De stof voelt fijn aan en zit comfortabel. De kleuren blijven prachtig, zelfs na vaak gewassen te zijn — niets vervaagt! Echt een aanrader voor wie op zoek is naar mooie én duurzame kleding voor kids.
Fijne kledingstukken
Fijne kledingstukken, pluist niet en heel comfy voor de kids. Ik kijk uit naar de volgende collectie.
Aanrader!
Super mooie, zachte en warme stof! Goed voor in de winter en het zit comfy! Zeker een aanrader!
De pakjes zijn van mooi en van…
De pakjes zijn van mooi en van hoogwaardig kwaliteit! Dit geeft de pakjes een luxe uitstraling. Ook zijn de pakjes super comfy en geeft het de kids een nette Look. Ik heb tot nu alle collecties gehad en ik zal ze zeker blijven bestellen!
Top kwaliteit!
Erg tevreden met de pakjes, lekker zacht, comfy en kwaliteitttt!!! Zovaak in de was gestopt en nogsteeds top!
Betaalbaar
Betaalbaar, stijlvol en kwalitatief! Vaste klant erbij 👍
Kwaliteit
Zeer tevreden over de kleding. Voor de kwaliteit die je krijgt erg betaalbaar. Kinderen dragen het dagelijks, sinds de eerste collectie al fan!
Top kwaliteit
Ik ben heel tevreden over de kleding. De kleding is mooi, voelt zacht aan en is van goede kwaliteit. Mijn kind vindt het zo lekker zitten dat hij het altijd wilt dragen.
Goed kwaliteit
Goed kwaliteit. Ik zal zeker opnieuw bestellen. 👍🏽