Unternehmen hat geantwortet
Et rigtig godt boligselskab. Jeg har kun haft gode oplevelser med lifa. De er rigtig behjælpelige når man har brug for det. En stor anbefaling
Unternehmen hat geantwortet
Leder efter lejlighed. Ser en på boligportalen jeg gerne vil se. Købet adgang for at få kontakt oplysninger. Det er Lifa der har den. Ringer til dem. De har ferielukning i uge 29 og 30. Er først til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har haft boet i en af Lifas lejligheder i 2.5 år ca. og er nu fra flyttet den grundet ønske om noget andet. Der har altid været god kommunikation og behagelig tone, både fra deres underleverand... Mehr ansehen
Boligselskabet LIFA er et privatejet boligselskab i Vejle som ejer 547 lejligheder fordelt i Vejle, Kolding, Esbjerg og Holstebro. Vores ejendomme er etagebebyggelse, hvor langt størstedelen er placeret i byområder tæt på centrum. Lejlighederne bliver løbende moderniseret, så de fremstår i en tidssvarende kvalitet.
Havnegade 32, 7100, Vejle, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Boligselskabet Lifa
Jeg har boet i en lejlighed fra Lifa i lidt over 3 år. Jeg har haft en enormt god oplevelse ved at bo ved dem. Kontaktmæssigt er de nemme at kontakte, de er forstående overfor klager og handler på dem, jeg har flere gange haft ting der var i stykker, dagen efter var det fikset eller der kom en og kiggede. Super service og klar anbefaling herfra :)

Leder efter lejlighed.
Ser en på boligportalen jeg gerne vil se. Købet adgang for at få kontakt oplysninger. Det er Lifa der har den. Ringer til dem. De har ferielukning i uge 29 og 30. Er først tilbage 3. August dom er uge 32.
Totalt uprofessionelt at reklamere for boliger man ikke kan se i 3 uger og ikke kende uge numrene. Hvad ved de så om at drive forretning

Antwort von Boligselskabet Lifa
Syntes det var ganske fint at bo til leje ved dem

Antwort von Boligselskabet Lifa
Jeg har kun haft gode oplevelser med Lifa, og ville derfor også varmt anbefale dem
Boliger der er fyldt med skimmelsvamp. Dårlig behandling af lejere og ingen forståelse at folk bliver syge af skimmel. Lej ikke igennem dette selskab.
Uprofessionel opførsel og manglende forståelse, samt en meget ringe håndtering af sag. Det giver dårlig omtale og absolut ingen anbefalinger.
Har været så så heldig at være lejer ved Lifa af to omgange og er det stadig i dag. jeg har kun positive ting at sige om dem. Deres service er i top, de har altid været hjælpsomme og utrolig venlige. jeg har blandt andet oplevet at min vaskemaskine og opvaskemaskine begge er gået i stykker inden for kort tid af hinanden og begge gange er jeg blevet mødt med virkelig god og seriøs service, hvor man senere eller dagen efter bliver ringet op af deres leverandør af hårde hvidevare og aftaler en dag det passer og få dage efter er der blevet leveret og installeret noget nyt. utroligt nemt og ligetil. Min opfattelse og erfaring med Lifa er at det er et selskab der har styr på deres organisation og de værdsætter og tager deres lejere seriøse. Så hvis du er så heldig at Lifa er i den by du søger lejlighed i, kan det varmt anbefaledes herfra.
Jeg har haft lejet en lejlighed ved boligselskabet Lifa i Vejle. Det har været en fornøjelse at bo til leje ved dem. Lejligheden var pæn og ren da jeg overtog den. Var der noget der ikke virkede, blev det lavet med det samme. De er søde og flinke på kontoret når man ringer til dem og jeg føler der er styr på det hele. Venlig hilsen Paw.
Fantastisk Service og hjælp der var lige til vil helt klart anbefale det videre til andre 🌟🌟🌟🌟🌟
Virkelig fine lejligheder og fantastisk personale. Kan klart anbefales 🙂
Aldrig igen!
Har boet i fire år i en af deres lejligheder. De bliver ikke istandsat. Vinduerne er utætte, så nar det blæser kan man se gardinerne blafre. Jeg opdagede en vandskade i loftet, som jeg anmeldte til dem. Da jeg flyttede fire år efter, var den stadig ikke ordnet.
Deres fraflytningsopgørelser er sindsygt høje og man har ingen mulighed for at tjekke om man kun kommer til at betale for det man skal. Jeg skulle fx ikke betale for den vandskade i loftet, men det fremgår ikke af opgørelse at de har betalt noget.
I den tid jeg boede der var der en stor udskiftning af lejere, som alle flyttede fordi de var utilfredse med lejligheden og Lifa. Jeg nåede fx at have tre forskellige underboer på fire år!
Jeg kommer aldrig til at bo i en af deres lejligheder igen
Og så er det forøvrigt sjovt med alle de 5-stjernede anmeldelser fra januar og februar i år. Man kunne jo fristes til at tro at de selv har skrevet dem!!!
Har boet i lejlighed hos Lifa for nogle år siden og kan kun komme med rosende ord, de var altid smilende og hjælpsomme :) hvis jeg skulle i lejlighed igen ville jeg klart håbe på det kunne være hos Lifa igen :)
Har tidligere boet i en af Lifas lejligheder, men er fraflyttet pga. huskøb.
Min tid hos dem har dog været fejlfri. De har altid været nemme at komme i kontakt med, der har været god kommunikation og personalet har været høflige at snakke med og altid været behjælpelige med, hvad end der nu måtte være af problemer.
Der har ikke været noget at sætte finger på. Jeg giver 5/5 stjerner.
Jeg har boet hos Lifa i 3 år nu og har kun godt at sige om dem! Vi har efterhånden ringet til dem med en del store sager: ovn, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte og armatur i bruseniche. Alle gange er vi blevet mødt af deres servicecenter over telefonen med fuld forståelse og vi har fået nyt indenfor kort tid uden problemer!
10/10 oplevelse med lifa hver gang!!
Altid glade og i møde kommende i telefonen
Kan varmt anbefaledes her fra
Fine lejligheder! Kan klart anbefales.
Jeg har været en tilfreds lejer hos Lifa i lang tid og har aldrig oplevet problemer. Deres service har altid været hurtig, professionel og ekstremt hjælpsom. Personalet har konsekvent vist en positiv og imødekommende attitude, hvilket har gjort hele lejeoplevelsen ekstra behagelig. Jeg værdsætter virkelig, at de altid er til rådighed for at besvare spørgsmål og løse eventuelle problemer. Lifa lever virkelig op til mine forventninger som boligselskab, og jeg kan varmt anbefale dem til andre lejere.
Super godt og professionelt Boligselskab. Dejlige lejligheder, håndterer alting hurtigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.