Professioneel bedrijf, wij zijn geholpen van A tot Z,een echte aanrader voor uw spaanse dromen waar te maken.👍🌞
Vi har utelukkende gode erfaringer med Mediter Real Estate , fra vi kjøpte leilighet i Spania i 2008 og fram til i dag. Personalet er veldig positive og hjelpsomme, vi er med i Club Mediter og føler... Mehr ansehen
Stor viden om markedet. Objektivitet sjældent oplevet ved boligkøb / salg. After sale service beyond. Jeg har købt / solgt fast ejendom i Europa, Asien og Nord Amerika. Min oplevelse med Mediter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har bare positivt å si om Mediter Real Estate😃 Kontakten mellom oss var nummer en, uansett nesten hva tid på døgnet. Fikk alltid fort svar / tilbakemeldingen på spørsmål. Ville uten tvil brukt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Quality Spanish Properties since 1999.
C/Torre del Oro 8, local 16, Centro Commercial, 03189, Orihuela Costa
- +34 965 329 086
- info@mediter.com
- boligispanien.dk
Great new team
Great new team. Transparency. Service. Knowledge. Local expertise.
Professioneel bedrijf
Great team of professionals
Great team of professionals! They helped us to find the perfect house and made the process very smooth and easy for us, we didn’t need to worry about anything. Can recommend Nicki as the agent that will always be by your side and answer all the possible questions!
Ringe kommunikation
Vender ikke tilbage ved forespørgelser???
Jeg har lige haft ringet fordi jeg…
Jeg har lige haft ringet fordi jeg havde nogle simple spørgsmål ang jeres udlejnings boliger.
Jeg blev nærmest fejet af vejen med det samme med svaret: du skal kigge på vores hjemmeside.
Flot det har jeg gjort, men eftersom jeg ringer har jeg sikkert nogle spørgesmål som ikke er besvaret derinde.
Valgte at slutte samtalen, da det slet ikke er den tone man vil blive mødt med.
Arrogant og ubehøvlet service.

Super god oplevelse - et meget professionelt Team
Efter snart 10 år med bolig i Spanien, har vi efterhånden oplevet mange faldgrupper - Mediter er bestemt IKKE en af disse - i forbindelse med vores nyeste investering havde vi den fornøjelse at handle med Mediter - og hele Teamet hos Mediter er meget professionelt - vores varmeste anbefalinger.

Antwort von Mediter Real Estate
Professionel og fremragende service!
Stor viden om markedet. Objektivitet sjældent oplevet ved boligkøb / salg.
After sale service beyond.
Jeg har købt / solgt fast ejendom i Europa, Asien og Nord Amerika. Min oplevelse med Mediter overstiger alt jeg har erfaret. Behagelig, professionel og objektiv information og service af et stærkt team punktum.
Jeg vil anbefale alle at bruge Mediter til salg og køb af fast ejendom i alle kategorier langs Costa Blanca kysten.

Fantastisk service
Personalet er veldig positive og hjelpsomme, vi er med i Club Mediter og føler det er som en ekstra forsikring for oss, med tilsyn av leilighet og at vi at vi får hjelp når vi trenger det.
Yderst tillidsvækkende - kan stærkt anbefales.
Vi har købt en ferielejlighed i Torre Vieja, Alicante gennem Mediter Real Estate. Vi fik en rigtig god behandling undervejs - meget professionel. Vi fik lukket handlen efter et godt afslag fra sælger - stor tak til Jacob og Carsten hos Mediter. Vi er meget tilfredse - også med hjælpen til det juridiske undervejs - men også det praktiske. De sørgede for ophold undervejs, hvor vi har kigget på flere forskellige købsmuligheder.
Jeg har købt en bolig tilbage i 2007, med virkelig god service af Carsten Lange
Nu gør jeg brug af mediter real estate service, når der skal gøres rent og månedligt gennemgang af min bolig.
Virkelig god og hurtig service.
Super service af proffesionelt team
Ved at køb af ejendom gennem Mediter Real Estate føler man sig værdsat og som man er den vigtigste kunde i verden. Teamet har sat sig grundigt ind i forholdende omkring ejendommen og skulle der være nogle ting, der lige skal undersøges yderligere, kommer de altid tilbage med fyldestgørende svar. Servicen er høj både i forbindelse med køb og så sandelig også ved overtagelse samt at få styr på diverse ved indflytning.
Hos Mediter Real Estate er man i gode hænder
Troværdighed og tryghed er for mig to vigtige ord, når man investerer i en bolig i Spanien. Det fik jeg hos Mediter.
De er kompetente, og servicemindede. Især vil jeg fremhæve, at man får et perfekt købsbudget i hånden over den bolig, man ønsker at købe. Det giver
overblik over økonomien, og man kan følge med i og kontrollere de løbende udgifter.
Hanne Nordby Grunnet
Pålidelig og 100 % seriøs mælger
Lige fra første møde på besigtigelsesrejsen til den endelig overtagelse af den nye bolig, har mediter været en fantastisk hjælp og støtte. Der var ingen udfordringer og spørgsmål, som de ikke var klar til at give svar på eller hjælpe med. Vi kan varmt anbefale andre der tænker på at købe i Spanien, at tage kontakt til Mediter.
Tillidsfuld og troværdig rådgivning
Vi har oplevet Mediter som en meget kompetent rådgiver ved køb af hus, der ikke alene har fokus på selve huset, men også på at finde det rigtige område. Vi er 5 år efter at vi købte hus stadig meget glad for den komplette rådgivning vi fik i alle boligkøbets faser.
Professionel
God oplevelse ved køb. Ikke påtrængende. Stor støtte til køber.
Super god dansk egendomsmægler på Costa Blanca i spanien
Carsten Lange hjalp os i 2005 med at købe en lejlighed i Spanien
Vi tænker tit på de mange vigtige ting, vi ikke så , hvis ikke vi havde fået den personlige og meget profesionel vejledning.
Vi anbefaler gerne Carsten til andre købere.
100% seriøs rådgivning
Vi oplevede en ukompliceret købsproces takket være teamet hos Mediter. De hjalp os proffesionelt igennem købet, og vi har hverken fortrudt valg af mægler eller boligen vi købte. Vi har også fået tilknyttet et Club Mediter medlemskab så vi får checket boligen når vi er i Danmark.
seriøs og serviceminded også i aftersales
Mediter gør deres bedste for at sikre kunden en god oplevelse, under køb, gennemførelse af køb og aftersales.
Man bliver altid mødt med imødekommenhed og hjælpsomhed også på problemer som for spaniere kan synes bagatelagtige.
Netop det skaber tryghed når man laver så store investeringer som ejendom i udlandet
Køb bolig hos Mediter
Vi har fået rigtig meget hjælp til køb af vores lejlighed, og vi bruger dem stadig gennem Club Mediter.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.