Its a very thoughtful and useful thing.i really adore it. Its so so good. Very useful. I really greatful to see this
He took care of my requests, and was able to satisfy them all quickly and cordially. Kind, polite and really helpful! Absolutely recommended! I will absolutely return! 100% valid service!
Originele producten voor een realistische prijs. Volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Snelle en vriendelijke service. Top dus!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Its a very thoughtful and useful…
Trustpilot is a good idea.it helps me.i…
Trustpilot is a good idea.it helps me.i think this is a good choice.this is good for student.
Well website
The website is great full
The website is great full. this website is best website
This website i's good for everyone good for student
This is best of the best website
This is best of the best website
This Website is good for Student and…
This Website is good for Student and For everyone. It's a very trusted app. You can try if you like.
Perfecte service
Nike Jordan
Een paar weken geleden heb ik bij Boetkicks de Nike Jordan besteld. Ik hoorde verder niks meer van mijn bestelling dus heb ik een bericht gestuurd via Instagram. Daarna werd mij verteld dat de maat schoenen is uitverkocht. Normaal kan je schoenen niet eens bestellen als ze zijn uitverkocht?! Vervolgens kreeg ik mijn geld teruggestort, ik wilde de schoenen opnieuw gaan bestellen, de maat stond gewoon weer beschikbaar maar met een andere prijs, namelijk 30 euro duurder. Ik gevraagd of ik de schoenen alsnog voor de vorige prijs mocht bestellen maar daar geen reactie meer op gekregen :(
Kortom een hele slechte service!!
Uitstekende service
Uitstekende service! Blij met de aankoop, een echte aanrader!
Komt afspraken na en goede service
Snelle service en top contact
Snelle service en top contact. Op naar het volgende paar!
Alles keurig verpakt en snel verstuurd!
super fijn
super fijne en duidelijke communicatie, alles zoals beloofd en mega snelle levering!
Snelle levering
Snelle levering, mooie schoenen. Gewoon zoals beloofd.
Helemaal top
Helemaal top! Alles zoals afgesproken! 10/10
Helemaal top
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. Levering was sneller dan verwacht en professionele communicatie. 10/10, zeker aan te raden!