Super leuke boekjes voor onze twee dochters (3jr en 3 maanden). Snelle levering na aanmelding en je zit nergens aan vast als je direct je weer afmeld dan kan dat zonder problemen. Je krijgt nieuwe... Mehr ansehen
Het boekenpakket voor mijn zoon van 9 en dochter van 3 waren perfect op maat en vielen hier erg in de smaak! Leuke variatie in boeken, kwalitatieve boeken en voor de kleinste fijne doe-boeken! Zeker e... Mehr ansehen
Wij zijn heel tevreden over Boekadoe. Het concept is erg leuk: elke maand ontvangt je kind een verrassingspakket met boeken die zorgvuldig zijn afgestemd op zijn of haar leeftijd. Daardoor krijg je... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Milieu bewuste keuze en ook leuke…
Milieu bewuste keuze en ook leuke boeken!
Leuke kwalitatieve boeken
4 hele leuke boekjes ontvangen voor ons kindje van 7 maanden. Benieuwd wat er volgende maand in het pakketje zit!
Super leuk!
Heel erg leuk om maadelijks boeken te ontvangen die bij de leeftijd van je kind passen. Bevalt hier super goed!
Leuk!
Leuke boekjes ontvangen die goed bij de leeftijd van m’n zoontje passen.
Gaaf pakken
Leuke boeken die elke dag gelezen worden.
Hele leuke boekjes voor een leuke prijs!
Hele leuke boekjes en goede communicatie
Hele leuke boekjes en goede communicatie
Boekadoe uitgeprobeerd voor ons zoontje…
Boekadoe uitgeprobeerd voor ons zoontje van bijna 2, vier leuke boekjes ontvangen. Wij blij, zoontje blij! Aanrader!
Super leuk concept en fijne boekjes!
Een leuk bedrijf met een goed iniatief
Een leuk bedrijf met een goed iniatief! Ik heb 2 pakketten besteld voor een 7 jarige en 10 maanden oude baby en persoonlijk vond ik het pakket van de baby het leukste maar ik ben benieuwd over 2 maanden wat ze dan sturen!
Leuke boekjes.
Alle boekjes op eentje na vielen heel goed in de smaak bij ons zoontje. Moet zeggen dat het boekje dat niet in de smaak viel ook niet echt passend was bij zijn leeftijd.
Heel fijn concept
Heel fijn concept! Bakkeboe helpt op een mooie manier om boekenverspilling tegen te gaan. Zo krijgen boeken een tweede leven. Echt een aanrader! 📚😊
Heel leuke boekjes aan een top prijs
Heel leuke boekjes aan een top prijs. Leuk concept, vlotte levering, top!
Een leuk cadeautje in de brievenbus.
Het is een leuke verassing welke boekjes er binnen komen. Mijn dochter vind het erg leuk om het pakketje te openen. Tot nu vind ze alle boekjes leuk.
Leuk idee, kwaliteit is zozo
Envelop was zwaar toegetakeld, gelukkig waren de boekjes onbeschadigd. Kwaliteit is OK. Een mix van lees- en doeboekjes voor onze driejarige. Niveau van boekjes is zozo, bij sommige is het duidelijk overschot. Als je de volle prijs betaalt zonder korting, vond ik prijs/kwaliteit bij ons pakket niet denderend. Maar het idee erachter is wel goed.
Heel leuk pakket
Heel leuk pakket.
1 boekje was toch niet echt op de leeftijd van kindje.
Maar we houden deze in bewaring voor later
Heel leuk idee
Heel leuk idee! Mijn dochtertje heeft van alle vier boeken genoten en wij kunnen niet wachten op de volgende ronde boeken.
Leuke boekjes en goede prijs.
Leuke boekjes en goede prijs.
Fijn dat je niet perse elke maand een boekjes hoeft te ontvangen maar dat dit ook bijv elke 3 maanden kan
Mooie leuke boeken ontvangen voor de…
Mooie leuke boeken ontvangen voor de prijs die je betaald!
Super leuk concept
Super leuk concept! Dochter kreeg zowel knutselboeken als leesboeken. De boeken zagen er nog keurig uit. Genoeg variatie.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.