Bodynity Bewertungen 16

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zeer slecht

Zeer slecht. Had een ring gekocht met magnetjes. Na een week ging de kleur al van de ring af. Heb ik gemail. Zou 50% van aankoop bedtag terug krijgen. Maar helaas nooit geen geld terug gehad. Wat een onbetrouwbare zooi om je klanten zo te behandelen!!!!

15. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

belofte maakt schuld, niet voor Bodynity

Bestelling geplaatst en ontvangen, wilde aankoop herroepen en terug sturen. Het retourneren word je dusdanig onmogelijk gemaakt(dit is een nieuwe tendens! pas er mee op!), je moet verzenden met track en trace(extra geld) en zij behouden zichzelf het recht voor dat als de zending niet door de douane is gekomen of beschadigd bij hen aankomt dat zij niet overgaan tot terug betalen. Dit argument kunnen zij dus altijd aanvoeren. Ok, compromis bereikt dat ik 50% van het aankoopbedrag terug krijg als ik het product houd. Vervolgens talloze mails gestuurd en zij reageren niet, heb ook het geld niet terug gekregen!!!

1. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn bestelling van een bodyfital ring…

Mijn bestelling van een bodyfital ring vandaag ontvangen. Een flut product, dat totaal niet lijkt op het product dat ik op de website gezien heb.
Ontvangen zonder enige informatie erbij, in een plastic zakje. Nou dan weet je al genoeg. Slimme marketing op een temu-achtig product

21. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle vilja ta bort även en stjärna

Skulle vilja ta bort även en stjärna. Ett fullkomligt oseriöst företag. Avbeställde varan efter 5 min. Men enl företaget hade den redan gått iväg. Skickar en standardiserad ursäkt om att de skulle skynda på leveransen. Alltså tvärtemot vad jag skrev. Förmodligen kan de bara kinesiska. KÖP INTE. !!!

22. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben al vanaf 18 januari aan het mailen…

Ben al vanaf 18 januari aan het mailen over een product wat niet overeenkomt met wat ik heb besteld. Uiteindelijk een overeenkomt gesloten dat ze de helft gaan terug storten. Helaas duurt dit al meer dan bijna 2 maanden. Elke keer een smoesje . Wat een oplichtersbende

18. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probiotika fungerar inte så som det…

Probiotika fungerar inte så som det stod i annonsen. Det stod även pengarna tillbaka men man måste kämpa för det. (Och det stod inte i annonsen) Först erbjuder dom 25% tillbaka nu 35% tillbaka. Har en dialog under prosess dom är trevliga i mejlen men det är dåligt att man måste förhandlande att få tillbaka pengarna

23. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lång leveranstid och fel vara när det anlände.

Jag har väntat på leverans från det här företaget sedan den 26 januari, och nu är det den 12 februari. Leveransen kom i går.
Sedan visar det sig att de inte levererat produkten som jag beställde.
Jag kan bara uppmana andra att inte beställa från det här företaget.

12. Februar 2026

Wat een verschrikking!

Wat een verschrikking!
Verkeerde product geleverd gekregen.
Zeggen na 5 mails dat het hetzelfde product is als besteld maar een oude verpakking is.
Vervolgens krijg ik constant standaard mails als antwoord. Want ze lezen de mails met vragen van mij niet.
Ik wil de producten terug sturen maar krijg geen adres waar ik het heen kan sturen.
Zeer slechte service!

31. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zie dus slechte revieuws En dan…

Ik zie dus slechte revieuws En dan schrijft A1 dat het een zeer betrouwbare firma is De vaak in een dag levert dus wie moet je dan geloven IK zag trouwens daat ze in Zeist zitten IK was geïnteresseerd in die crème voor gezwollen omdat ik daar zo'n last van heb Het verpest mijn hele leven IK kan geen laars of zo aan nu in de winter IK ben ouder en geopereerd aan mijn heup loop slecht en dan ook nog de dikke voeten om hopeloos van te woorden

8. Januar 2026

Slechte beoordeling

Slechte beoordeling. Ik word aan het lijntje gehouden mbt een zending . Die 30 september is betaald.
Herhaaldelijke mails worden automatisch beantwoord. En ze geven geen geld terug. Of een nieuw artikel.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan enkel maar de review van Carla…

Kan enkel maar de review van Carla beamen. Ook deze kleefpasta besteld en zelfde product of Carla verkregen. Hetgeen ik thuis gekregen heb was niet van Affinera maar van Oralhoe en is zelfde substantie als deze van Carla. 1 grote oplichting waar FB niks aan doet want is besteld via 1 van hun reclameadvertenties en blijft aan te kopen op FB. Conclusie: zowel FB als Bodynity hebben schuld aan deze oplichting.

5. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr