Unternehmen hat geantwortet
Zelden zo snel mijn nieuwe jas mogen ontvangen. Zeer vlotte levering, goede communicatie, prachtig ingepakt. Ronduit top! Bovendien ook nog eens een zeer mooie fysieke winkel.
Unternehmen hat geantwortet
Een artikel besteld vanuit de voorraad. Bevestiging ontvangen van de opdracht. Dag later een bericht dat er toch niet geleverd kan worden. Tja, wat moet je daar dan mee? Reactie ontvangen van v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sinds 2005 is Boavista de destination store in Veenendaal met een unieke combinatie van Streetwear, Contemporary en Luxury brands. De multi-brand concept store voor zowel dames als heren, met een fantastische service waarbij de klant kledingadvies op maat kan verwachten.
Hoofdstraat 2, 3901AL, Veenendaal, Niederlande
- 0318611081
- info@boavista.store
- boavista.store
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vandaag in de winkel geweest
Vandaag in de winkel geweest, 3 verkopers geen klant te bekennen, na 10 min rond gelopen en truien zelf gepast, geen verkoper bij ons geweest, waren te druk met hun eigen, was van plan 2 stone island truien te kopen, ben maar weggegaan, bestel ze wel bij Ben Borst, krijg je wel waardering als klant.
Fijne webshop.
Fijne webshop waar ik voor een mooie prijs mijn favoriete geurtje heb kunnen uithalen!
Zelden zo snel mijn nieuwe jas mogen…

Antwort von Boavista Store
Snelle levering en mooi verpakt!
Ik was al een lange tijd op zoek naar een mooie Moncler winterjas, maar kon deze helaas niet vinden. Bij Boavista ben ik met het ruime assortiment in Moncler winterjassen meteen geslaagd. Vorige week besteld, al de volgende dag gratis in huis. De jas zat verpakt in een zeer mooie doos, uitgepakt en aangepast, zat meteen goed! Zeer blij met de service van Boavista, dikke aanrader om hier je winterjas te scoren!

Antwort von Boavista Store
Domper: in voorraad, oh nee, toch niet
Tja, wat moet je daar dan mee?
Reactie ontvangen van verder een geweldig mooie zaak: Er wordt aan verbetering gewerkt. Top. Daar ging het mij om. Gr. Enrico

Ontzettend fijne webshop
Ontzettend fijne webshop, snelle levering en mooie kwaliteit kleding! :)

Antwort von Boavista Store
Mooie collecties en goed personeel.
Goed geholpen, fijne winkel.

Antwort von Boavista Store
De winkel is ideaal en gastvrij
De winkel is ideaal en gastvrij. De website ook. Makkelijk bestellen en groot assortiment. Moest helaas iets terug sturen en was perfect en snel geregeld.

Super fijne webshop!
Super fijne webshop, met een veelzijdig aanbod. Uitstekende service via de chat en snel bezorgd! Ga hier zeker opnieuw bestellen.

Top site
Niet alleen een prachtige winkel, maar ook een hele overzichtelijke website met snelle levering. Ik heb hier meerdere malen besteld en heb veel plezier van de artikelen, aanrader!

Top winkel top merken
Stijlvol verpakt.
Snelle levering. Mooi product.
Stijlvol verpakt, past bij de uitstalling van de winkel.
Persoonlijke aandacht en mooie kleding!
FP en Hugo trui zonder 😷
Heerlijk gewinkeld. Fijn gesprek gehad met de eigenaar. Jammer van je ⛷vakantie. Lekker ☕️ gedronken. Zonder 😷. TOP!!! Gr uit 🇭🇺
Prachtige zaak, mooie merken
Diverse keren (o.a. online) bij Boa Vista gekocht. Mooie merken, vriendelijk personeel, keurig verpakt en snelle service.
Top zaak mooie spullen en fijne…
Top zaak mooie spullen en fijne klantbeleving ga zo door Tom Verschoor
Goede service en vriendelijk
Goed geholpen op de chat door een vriendelijke en behulpzame medewerk(st)er. Snelle levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.