Efter 1,5 måned er delene stadig ikke kommet
Boatparts.no AS ble startet i 2003, med salg over internett av rekvisita og motordeler til fritidsbåter i Norge. Sortimentet siden starten i 2003 har økt til å innbefatte over 50 000 produkter som vil tilføre flest mulig av landets fritidsbåteiere verd...
Efter 1,5 måned er delene stadig ikke kommet
Godt utvalg, grei prosess. Samtidig litt lang leveringtid på standardvarer som bensinfilter til standardmotor med høyt volum. Sikkert greit å bestille lenge før du har bruk for det
Kjøpte en momentskive til propellen (Tohatsu).
Hentet selv på Rælingen. Ringeklokken virket ikke og mobilen som hentekunder skulle benytte var "utenfor dekning". Åpnet til slutt etter hamring på døren.
Delen passet for øvrig ikke. Registrert klage for ca. 6 uker siden. Ingen tilbakemelding.
Det virker ikke som de har kontroll på delnr.
Jeg vil velge et annet sted å handle. Styr unna.
Bestilte oljefilter og impeller til Westerbeke generator for å ha i reserve, men da jeg skulle bruke filteret, passet det ikke, og impelleren ble levert uten pakning. Det var for sent med retur, ble det sagt.
Heldigvis finnes det en annen seriøs aktør som leverte riktige produkter.
Kjøpte det som skulle være OEM bensinpumpe til Yamaha 9.9 til 1.500,-. Ble tilsendt en billig Aftermarketpumpe som jeg kunne kjøpt hvor som helst ellers på nettet til 300,-. Får ikke tak i de på telefon og ikke svar på mail. 100% svindel, styr unna!
Leverte Suzuki del til avtalt tid. Fikk rask tilbakemelding på chat angående leveringstid, også utenom arbeidstid. Pris var også fornuftig, ca. 1/5 av OEM del.
Som flere andre skriver virker det ikke som om Boatparts har kontroll på delenummer. Gjorde de oppmerksom på at oljefilter i et Honda servicekit var feil og dette rettet de opp, Det viste seg at også impeller var feil i forhold til størrelse på aksling. Selv om man dokumenterer dette til fulle retter de ikke opp feilen, og det går lang tid til de i det hele tatt svarer. Styr unna om du ønsker å ha båten på vannet innen kort tid. Endte opp med at jeg måtte bestille riktig del fra annen leverandør.
lang leveringtid
ikke mulig og komme i kontakt med via telefonen, måtte kjøre opp og hente delene selv, vis du ikke bor i nærheten så bør du ikke kjøpe deler her.
Mye rot, elendig oppfølging. Håper for deres del at jeg var uheldig med selger`n jeg hadde med å gjøre.
Rett før jeg gav opp traff jeg på en fyr som hjalp til og beklaget. Blir nok noen andre som får bestillingene mine neste gang
Fantastiks god service enda det var tull i nettbutikken.
Spanderte frakt pga dette.
Her skal jeg handle mere 👍🙏🏻
Når de sender en termostat som ikke passer, så sier det seg selv. Skulle gitt minus stjerne, hvis mulig.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.