Unternehmen hat geantwortet
En smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi har endnu engang besøgt Kongens Kælder for at fejre en fødselsdag sammen med familien, og kan klart anbefale at prøve det udsøgte menukort, som restaur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Brødremenighedens Hotel & Restaurant Kongens Kælder – hvor historiske rammer møder varme, hjemlige omgivelser. Beliggende i den charmerende by Christiansfeld, mellem Kolding og Haderslev, tilbyder vi en uforglemmelig oplevelse, uanset om I besøger os for kulinariske oplevelser, en behagelig overnatning eller en fest i de perfekte rammer. Vi glæder os til at se jer!
Lindegade 25, 6070, Christiansfeld, Dänemark
Fantasisk by og hotell med spennende historie. Meget god restaurant og service. We'll be back!

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Historiske værelser med gode senge og med værelser, der har hver sin historie. Dejlig gulvvarme i badeværelset og fantastisk god morgenmad (og de middage, vi nød der!). Vi boede der i 3 dage, og har allerede bestilt et nyt ophold (i suiten) til sommer.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Tak for en særdeles lækker tre retters påskemenu. Behageligt personale og hyggelige omgivelser.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Vi har været 2 venner par på ophold, og har modtaget en fantastisk modtagelse, af hotellets unge dygtige personale. Vi fik bobler, kaffe og lækker kage ved ankomst. Og til aften en udsøgt 4 retteres gastronomisk oplevelse. Alt smagte så englene synger, og vores søde tjener julie(søde mille) og Tobias var et frisk positivt pust og velinformeret om alle vine og ingredienser. Kan varmt anbefale både hotellets historiske charme og lækre køkken.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
I aftes havde vi den udsøgte fornøjelse, at spise en herlig middag på Brødremenighedens hotel i Christiansfeld. En fin lille perle i det sønderjyske, der emmer af historie og sjæl. Man forstår virkelig godt, hvorfor de er på UNESCO verdensarv liste. Vi var så heldige, at vi fik lov at sidde i vinkælderen, hvilket gav en helt særlig stemning. Maden var veltilberedt og der var kælet for detaljen. Den var en Michelin stjerne værdig - i mine øjne.
Her var et højt serviceniveau og vi giver stedet vores bedste anbefalinger.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Kogt torsk i lørdags var lige som vi ønskede. Kompetent og venlig servering.
Vi kommer til torskegilde igen næste år

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Vi fik en 3-retters menu. Maden smagte godt, hyggelig restaurant og fantastisk betjening.
Kan varmt anbefale ⭐️

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Fik en dejlig 3 retters middag. Smagte super godt og man var dejlig mæt bagefter

En dejlig oplevelse.
Maden fortræffelig og serviceminded betjening.
Det oversteg simpelthen vore forventninger.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
👨🍳😁Et dejligt sted med venligt og kompetent betjening og lækker mad 👏

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Virkelig fin aften i Kongens kælder. Fin og prof. modtagelse. Mad og vin var lækker⭐️

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
En smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Vi har endnu engang besøgt Kongens Kælder for at fejre en fødselsdag sammen med familien, og kan klart anbefale at prøve det udsøgte menukort, som restauranten tilbyder. Super lækre smage, imødekommende kompetent betjening og hyggelige rammer.
Helt klart et besøg værd!
Når vi giver 4 stjerner i stedet for 5, er det kun en lille ting der gør forskellen: Når der kommer et selskab for at fejre fødselsdag, og det er bestilt som sådan, så er det god stil at sige tillykke til fødselaren, og have fundet flaget til bordet før gæsterne ankommer. Selve madoplevelsen var et 5 tal værd!

Kære Brdr. Menigheden Christiansfeld
Tusind tak for en helt igennem enestående oplevelse i forbindelse med Michaels 60-års fødselsdag hos jer sidste lørdag!
Det har taget os det meste af ugen og komme ned på jorden igen. Alt forløb simpelthen perfekt fra start til slut – præcis som man drømmer om, når man har inviteret til en stor fest.
Stor ros til jer alle hos Brdr. Menigheden før, under og efter festen. I har simpelthen gjort det perfekt. ☺ Tusind tak.
Betjeningen var smilende, nærværende og professionel, maden var intet mindre end sublim, og vi har fået så mange roser fra gæsterne for både kvaliteten og præsentationen.
En særlig stor tak skal lyde til Tobias, som leverede en super, super flot præsentation af både mad og vin under festen. Hans engagement, ro og tydelige passion løftede oplevelsen til et ekstra højt niveau – det gjorde virkelig indtryk på os og vores gæster.
Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde festen, og vi giver jer vores varmeste anbefalinger.
Tak for at være med til at skabe en aften, vi sent vil glemme.
Jette & Michael Olsson

Vi booket et værelse til en på 1350kr
Og med rabat blev prisen 1000 kr
Så da vi ankommer. Får vi ikke dette værelse vi har bestilt.
Vi får den besked om at vi er opgradere
Til beder værelse. Uden ekstra omkostninger
Da vi kommer op på værelse må vi tilstå
At det var nok et dårlig form for opgradering
1 wc er så lavt sat til børne højte
2 sengen er bestemt noget fra 70etnr med lamel bund og en dårlig madras.
Et opgradering med et værlse som ligger ved siden af elevatoren som man kan høre køre op og ned.
Så alt i alt en dårlig oplevelse hvor man normalt tænker på at en opgradering skulle være et beder værelse.
Lever bestemt ikke op til dette.
Så en meget skuffe oplevelse

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Super søde og professionelle personale, hyggelig atmosfære, rent og pænt og lækkert veltillavet mad.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Et ophold for medlemmer af foreningen blev gennemført med stor velvilje fra hotellet og gæstfrihed. Grøn stue blev stillet til rådighed for selskabet under opholdet.
Middagen - tre italiensk inspirerede retter - i Kongens Kælder smagte dejligt og restaurantchefen gjorde sit til, at vi følte os fint behandlet og at vore ønsker blev hørt.
Indkvarteringen var i top i moderne værelser i annekset.

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Hyggeligt,dejligt mad, fint værelse. Opmærksomt personale med dejligt humor, stor tak til Günther, Tobias & Linda.
Vi har hygget os hos jer 👍

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Familie på 4 , fikk et nydelig rom og deilig frokost. Veldig hyggelig personale. Kan virkelig anbefale denne perlen av et hotell!

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
An utterly fantastic experience all together. What a place!!! The room was wonderful, the veranda was great and the restaurant served great food.
On top of this, the staff was super friendly!
Please go there soon!!!!

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Fantastisk historisk hotel hvor alt spiller, lige fra ankomst, i restauranten Kongens kælder, maden og det søde personale🌻
Et besøg værd!

Antwort von Brødremenighedens Hotel & Restaurant
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.