Fijne ervaring met Blulinc. Ik had totaal geen ervaring met laadpalen en de werking ervan. Vanaf het bezoek van de sales tot en met installatie is alles heel vlot verlopen. Ook support is gew... Mehr ansehen
Door een vendor‑locked laadpaal van een andere provider kon ik thuis niet meer laden. Na verschillende pogingen van Blulinc om dit op te lossen, kwam helaas de conclusie dat mijn huidige paal niet m... Mehr ansehen
We krijgen onze selfbills pas na 6 maanden terwijl we maandelijks onze facturen moeten betalen van Blulinc, dit ondanks er enkele laadpunten reeds maanden niet werkten. Op de vraag voor herstelling kw... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer vriendelijk aan de telefoon omdat ik al van ouderdom ben, maar deze persoon heeft veel geduld gehad met mij en alles voortreffelijk uitgelegd. Is natuurlijk mijn eerste en mss ook mijn laatste l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Blulinc: uw elektrische mobiliteitskompas! Wij navigeren u door een wereld vol met laadstations, en zijn dé one-stop-shop voor al uw elektrische mobiliteitswensen. Ons aanbod is zo divers als de stekkers zelf: van complete installatie van laadpalen tot overname en beheer van bestaande laadpunten. We bieden een waaier aan AC, DC en mobiele laders, facturatiesystemen en 24/7 technische ondersteuning. Innovatie en technologie zijn onze drijfveren, en we zetten ons volledig in om de elektrische mobiliteitservaring voor zowel bedrijven als particulieren naar een hoger niveau te tillen. Onze flexibele en gepersonaliseerde benadering zorgt ervoor dat we voor elke klant een oplossing op maat kunnen bieden, gebaseerd op onze jarenlange expertise en ervaring in de elektrische mobiliteitssector. Kies voor Blulinc en geniet van een vlotte en betrouwbare installatie van kwalitatieve en duurzame laadstations, eenvoudige en snelle toegang tot oplaadpunten en een uitmuntende klantenservice. Laat u elektrisch vervoeren door onze ludieke en professionele aanpak, en ervaar zelf hoe Blulinc uw elektrische mobiliteitsavontuur faciliteert.
Booiebos 8a, 9031, Gent, Belgien
- +3293957557
- hello@blulinc.com
- blulinc.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
goede opvolging
goede opvolging, duidelijke communicatie en paraat voor vragen.

Snel en professioneel
Door een verhuis moest de laadpaal gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd worden. De planning van de verschillende momenten (afbraak en herinstallatie) werd snel en correct geregeld. De technieker die beide opdrachten uitvoerde, was zeer punctueel, werkte snel en proper, en had duidelijk kennis van zaken. Een echte aanrader.

Antwort von Blulinc Nv
Top helpdesk, gebruik onderweg is minder
Zeer goede helpdesk. Daar geen opmerkingen over. In het gebruik van Blulinc wat teleurgesteld. Prijzen waren telkens hoger dan bij rechtstreekse betaling met Visakaart en een laadstation dat was aangemeld in de app, herkende de druppel niet.

Vlotte service
Ik heb al best vaak aan de lijn gehangen met support, door fouten die zij niet in de hand hadden. Telkens weer word ik bij Blulinc met de glimlach geholpen. Ze blijven zichzelf ook steeds verbeteren met nieuwe mogelijkheden in de app, meer laadpunten in hun netwerk en zo meer.
Zelfs in het weekend werd ik door Steven meteen geholpen. Dikke merci! (Je hebt van mij een koffie (of een pintje) tegoed! 👍☕️🍻

Antwort von Blulinc Nv
Ik ondervond een probleem bij het laden
Ik ondervond een probleem bij het laden. Hiervoor support gecontacteerd. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn die mij hiervoor kon assisteren. Na wat troubleshooting hebben we de oorzaak van het probleem kunnen vinden.
Zeer vriendelijk en snel geholpen waarvoor dank!

Antwort von Blulinc Nv
Dit bedrijf is gewoonweg niet correct!
Dit bedrijf is gewoonweg niet correct!
Het eerste contact was hartelijk en veelbelovend, maar eens toegezegd moet je niet veel meer verwachten.
De installatie beloofde al niet veel goeds, de installateur is tot drie keer moeten terugkeren om de paal iet of wat deftig en recht te plaatsen. Ik ga daar niet meer op terugkomen, dit is intussen anderhalf jaar geleden, en het is uiteindelijk goed gekomen.
In januari heb ik gevraagd om de laadpaal niet meer openbaar te zetten en deze kost niet meer aan te rekenen. We zijn zes maand later, vele beantwoorde en onbeantwoorde telefoons, verschillende mails, maar de ongewijzigde facturen blijven maandelijks binnen komen. Ook de herinneringen met dreigementen om een incassoprocedure te starten. Ik kan dit missen als kiespijn, ik wil gewoon terug rust!

Zeer tevreden!!
Ben zeer tevreden van de service en alle informatie die ze mij hebben gegeven en ben goed geholpen! Aanrader voor degenen die nog niets weten van de werken, heel proper afgewerkt!

Een ontvreden klant,
Sales contact liep vlot en gaf vertrouwen.
Installatie was een drama, verschillende afspraken iet na gekomen. Uiteindelijk installatie die niet werkte. Contact met aftersales liep heel slecht, ook daar afspraken niet nakomen, uitvluchten bij de vleet maar geen oplossingen. Keuring heeft ook een jaar op zich laten wachten.
Nu staan de laadpalen er net geen 2 jaar en de 2 differentieel schakelaars zijn stuk en als gevolg daarvan zijn er klemmen los gekomen in de laadpaal, althans dat is wat men mij wil doen geloven. Hoe dan ook stevige factuur ontvangen en weer een uitleg die kant nog wal raakt. Ik ben doorgaans een begripvol iemand en dit is dan ook de allereerste keer dat ik een slechte review schrijf. Ik kan wel zeggen dat ik een heel ontevreden klant ben van een bedrijf waar maar 1 ding stipt loopt en dat zijn de facturen die ze uitschrijven.

Antwort von Blulinc Nv
Beetje sip dat ik deze moet schrijven…
Beetje sip dat ik deze moet schrijven omdat ik aanvankelijk een heel goed gevoel had bij de keuze voor Blulinc. De installatie verliep erg goed en vlot, vriendelijke installateur, voorzag ons stipt en correct van juiste uitleg. De facturatie / opvolging facturatie is echter een ander paar mouwen. Uitbetaling van creditfacturen loopt hopeloos achter. Jammer dat je hier als klant zelf telkens contact voor moet opnemen. De ene keer telefonisch en wordt er geen gevolg gegeven aan beloftes, de andere keer per mail en wordt er na herhaaldelijk aandringen uiteindelijk actie ondernomen. Intussen moet de creditnota van de periode 31/12 - 12/01 (en alles daarna) nog steeds uitbetaald worden. We zijn zelf correcte betalers dus zorgt het na enige tijd toch voor frustratie dat dit niet vlotter verloopt.

Laadstation werkt perfect.
Laadstation werkt perfect.
Kabel inpluggen en opladen
Zo moet het zijn.

Antwort von Blulinc Nv
Uitstekende service en snelle ondersteuning!
Enkele weken geleden werd mijn laadpunt geïnstalleerd, wat perfect was verlopen. Gisteren gebruikte ik het voor het eerst. Na het aansluiten op de nieuwe auto kreeg ik een communicatiestoring tussen het voertuig en de lader. Zelfs op zondagochtend werd ik binnen het uur teruggebeld nadat ik een voicemail had achtergelaten. Het probleem werd direct en vakkundig verholpen. Echt topservice en een betrouwbare partner voor laadoplossingen!

Drazhi
Very satisfied client.I had a difficult situation on my journey because my app wouldn’t work and they stayed with me all the way helping me .Very good caring people.I can’t thank them enough. Thank you

Zeer tevreden
Zeer tevreden , vlotte en correcte medewerking ook al was de eerste laadpaal niet de correcte toch vlot omgeschakeld. Propere afwerking van de installatie, duidelijke app. Snelle keuring. Alles werkt prima. Top.

opgelet
1ste contact heel goed en ingestemd voor zonnepanelen en laadpalen. Daarna werd het een ramp.
Na foutieve installatie, verkeerde omvormer etc,
heel moeilijk op te lossen door het bedrijf, steeds fouten afschuiven enz, onbekwame mensen.
Bijkomende kosten, een simpele installatie die meer dan een jaar aansleepte en vele kopzorgen verder en oneindige mails kan men enkel concluderen een ware nachtmerrie.

Antwort von Blulinc Nv
Installatie en keuring perfect…
Installatie en keuring perfect geregeld, maar de betalingen van de credit nota verloopt uitermate traag en lopen structureel 2 tot 3 maanden achter en je moet iedere keer een herinnering sturen. Dit vind ik niet professioneel terwijl de installatie, bediening en werking zeer goed is.

Antwort von Blulinc Nv
Goede service en vlotte installatie
Goede service en vlotte installatie. De app is bovendien ook handig. Aanrader!

Antwort von Blulinc Nv
Rampzalige charge point operator.
🙈 ik raad deze CPO ten stelligste af! Ze betalen hun creditnota’s niet zoals afgesproken.

Antwort von Blulinc Nv
Vanaf dag 1 een goed en duidelijk…
Vanaf dag 1 een goed en duidelijk contact gehad met David (sales) die mij alles tot in de puntjes uitlegde van de installatie tot de laadbeurten en de kosten hiervan.
Nadien ook goed opgevolgd geweest door John van support die mij bij elke vraag/opmerking meteen contacteerde en stap per stap begeleidde.
Dank voor de goede opvolging!

Antwort von Blulinc Nv
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.