Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I have been using IPTV services for years without any issues, but this provider has been by far the worst experience I have ever had. The connection is absolutely horrendous, and their customer servi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jong en enthousiast team dat goede reaultaten levert. Ze reageren adequaat en snel, zelfs buiten kantoorijden. Als je iets aangepast wil hebben dat snel actie vereist, doen ze dat meteen. Lekker... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn doel is meer klanten krijgen voor mijn coaching praktijk maar helaas 0,0 doelen behaald. Na ruim 6 maanden samenwerking, €6000,- verder is het resultaat 30 mensen op mijn mailing lijst waarv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het liefste wil ik helemaal geen ster geven Ik ben bezig met een rechtzaak deze mensen lichten je echt op. Ben gekomen voor hulp Met mijn webshop ze hadden geweldige verhalen trap hier niet in want... Mehr ansehen

1. Medien- und Marketingagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Een marketing agency met bewezen resultaten. Ben je benieuwd hoe je automatisch tientallen, of zelfs honderden leads, klanten of nieuwe bestellingen krijgt? Lees dan verder. Blue Shark is voor jou!

2,2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben enorm tevreden met de resultaten…

Ik ben enorm tevreden met de resultaten die dit bedrijf voor mijn start-up heeft geleverd. Tijdens de samenwerking heb ik werknemers als serieus en meedenkend ervaren en door hun werkwijze is de naamsbekendheid van mijn start-up aanzienlijk is toegenomen. 10/10

7. Dezember 2023

Uitstekende marketingpartner

Blue Shark heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun innovatieve marketingstrategieën. Het team is professioneel, creatief en toegewijd, waardoor onze merkbekendheid aanzienlijk is gestegen. Een dikke aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar resultaatgerichte marketingoplossingen! 5 sterren!

18. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eén van de slechtste marketingbureau’s…

Eén van de slechtste marketingbureau’s waar ik ooit mee heb samengewerkt. Eerder al contact met ze gehad voor een ander bedrijf waar ze in eerste instantie iets beloofd hadden wat ze nooit waar hadden kunnen maken en toen probeerde ze mij nog vast te houden aan het contract terwijl ze zelf zeiden dat ze niet konden uitvoeren.

Daarna voor mij andere bedrijf toch hun een tweede kans gegeven maar dat hebben ze aanzienlijk verpest. Afgesproken een bepaald budget met roas, en zwart op wit bevestigd dat dit een garantie is maar als het niet behaald wordt dan is er geen tegenprestatie, dus garantie zonder gevolg. Als een advertentie niet meer goed loopt dan wordt je als bedrijf aangesproken op verschillende aspecten zoals website content etc. Blue Shark is tevreden als een ad stabiel draait.

De eerste maanden was het bizar slecht en maakten we verlies op de ads en daarna begon dit goed te lopen, daarom bleven we klant. Maar nadat een ad stabiel doet stopt Blue Shark ook met optimaliseren. Het enige wat ze doen is budget verhogen maar ze proberen niet te maximaliseren. Ze testen niet meer, ze maken geen nieuwe doelgroepen, niks anders dan wat je zelf ook kan doen.

Zij maken gebruik van de advantage+ campagne van facebook maar daar blijft het bij. Er worden geen doelgroepen getest of iets wat je verwacht van een marketingbureau. Datgene wat Blue Shark als ‘marketingbureau’ doet kan je zelf ook. Verspil je geld dus niet en zeker je tijd niet.

Daarnaast worden er afspraken onderling gemaakt zoals een maand eerder stoppen in verband met de opzegging die wij hadden gedaan en dat probeerden ze ook nog te veranderen nadat dit 2x was bevestigd, als antwoord kreeg ik dat de persoon met wie ik hierover contact had niet bij ‘het gesprek’ aanwezig was terwijl ik screenshots stuurde. Ook probeerden ze de betekenis van woorden te veranderen zoals goodwill betekent volgens hun dat je wel betaald maar dat er niet wordt geleverd.

1. November 2023

Goed resultaat

Vriendelijke mensen, goede service met snelle reactie en verrassend goed resultaat! Aanrader.

10. Januar 2024

Heel tevreden over Blue Shark

Erg blij met het resultaat dat Blue Shark mij heeft geleverd. Ik ben door vriendelijk personeel geholpen met het verbeteren van mijn marketingstrategieën op social media

10. Januar 2024

Goede hulp gekregen

Goede hulp gekregen, mensen aan de telefoon waren vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Erg tevreden!!!

16. November 2023

Top service!

Fijn bedrijf met fijne service, ik ben goed geholpen met de marketing van mijn webshop. Kan ik elke ondernemer aanraden.

11. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is fijn samenwerken met de mensen…

Het is fijn samenwerken met de mensen van BlueShark. Ze denken pro-actief mee, zijn goed bereikbaar, hebben verstand van zaken. Voor de verschillende werkterreinen hebben ze verschillende mensen in dienst, dus ze hebben echt specialisten die goed zijn in 1 deelgebied. Hierdoor heb je met meerdere mensen te maken, maar door de korte lijntjes is dat geen probleem.

28. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jong en enthousiast team dat goede…

Lekker zo door gaan, en hopelijk nog een lange samenwerking samen!

Speciale dank aan jou Jimmy voor je inzet, enthousiasme en vriendelijkheid!

1. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr