Blossomcopenhagen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig glad for halskæden som jeg købte, har tidligere købt ring derfra og elsker den, det er en af mine yndlings ringe ud over min vielsesring. Jeg oplevede en super god service og samarbej... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er et ret lækker sortiment Blossom har sig, men det kunne være lidt større. Stod i en situation, hvor datteren manglede lidt smykke til sign dimittend kjole. Der blev Blossom redningen, super hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en julegave fra Blossom Copenhagen, som jeg skulle havde ombyttet. Efter lidt kommunikationskoks og manglende informationer om min nye pakke fra GLS hjalp kundeservice mig via telefonen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blossom Copenhagen fortjener 5 stjerner for deres hurtige levering og deres gode kundeservice. Fik et venligt og hurtigt svar på mit spørgsmål, bestilte en radiance ring som passer perfekt og lige s... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

Hos 𝐁𝐥𝐨𝐬𝐬𝐨𝐦 𝐂𝐨𝐩𝐞𝐧𝐡𝐚𝐠𝐞𝐧 finder du mange vidunderlige smykker med blomstermotiver og andre smukke designs, i alt fra sterling, over forgyldt til 14 kt guld. Alle smykkerne er tegnet i hånden af dansk designer som har mere end 30 års erfaring. Vores smykker forhandles hos guldsmede i hele landet, så du ved du får god kvalitet og unikke romantiske smykker.

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fineste smykker

Fineste smykker! som jeg har modtaget, absolut ikke sidste gang jeg handler hos blossom copenhagen

4. Dezember 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Kære Heidi. Vi elsker bare når vores smykker skaber begejstring. Vi går utrolig meget op i kvalitet. Tak fordi du handlede hos os😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik købt ringen for stor

Fik købt ringen for stor, hurtig retur og 2 dage efter kom den nye ring

27. November 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Hej Jessie. Vi er super glade det lykkes os at finde den rette størrelse til dig❤️

Fine varer

Fine varer, fin og hurtig service.

4. Dezember 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Mange tak, Marianne. Håber du kommer til at bruge dit smykke og få glæde af det✨

Meget hurtigt og fint

Meget hurtigt og fint
Let at bestille, købe og hurtig levering

23. November 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Kære Anne Marie. Tusind tak for de fine ord, vi bestræber os altid på at give den bedste kundeoplevelse🌸

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smykket var pænere på billedet end i…

Smykket var pænere på billedet end i virkeligheden, men levering var fint.

13. November 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Kære Lene. Vi bruger altid smykket til at tage billeder af, så det ærgre os du har indtrykket af, at billedet ikke ligner smykket. Håber du bliver mere tilfreds næste gang du handler hos os, ellers er du altid velkommen til at kontakte os inden et specifikt køb, så kan vi hjælp😊

perfekt

God service og hurtig levering

27. Oktober 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Hej Helga. Tak fordi du er en skøn kunde, og vi er glade for du giver dig tid til at anmelde os❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering. Der kom det jeg bestilte. Det er lidt lille, men billeder kan snyde. Er spændt på om halskæden holder sig pæn i lang tid😊

20. Oktober 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Tak for din anmeldelse, vi håber vi kan blive endnu bedre næste gang✨

Eminent kundeservice!

Stor tak til BlossomCopenhagen for eminent kundeservice! Bestilte en ring i lille str. til min datter. Leveringsfristen blev overskredet med et par dage, men BC kompenserede super flot og vedlagde det fineste armbånd, der komplimenterer ringen så smukt.
Min datter og jeg er begge himmelhenrykte for både ring og armbånd. Det er ikke første gang vi har handlet hos BC - og det er bestemt ikke sidste!
Smukke, smukke smykker - Tak 😍

20. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Blossomcopenhagen

Kære Charlotte. Wow, sikke en skøn anmeldelse. Vi er super glade for vi sammen kunne finde den perfekte ring til din datter❤️ Håber vi ser jer igen på shoppen, ellers er du altid velkommen til at ringe, hvis du får behov.

Fine varer

Fine varer, gode priser og lynhurtig levering.

22. September 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Tusind tak, Lisa. Vi håber du vil handle vores smykker igen🌸

Fin service

Fin service fra medarbejder men ikke så fin en vare som det plejer at være.

3. September 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Hej Anne-Lise. Du har fået en rigtig god service, og fik også tilsendt 1 ny ørering.
Keshiperlen er meget organisk og asymmetrisk, så derfor findes der ingen ens perler. Vi håber du en anden gang vi give os flere stjerner, da det betyder meget.

Nye øreringe

Hurtig bestilling og modtog mine fine øreringe

3. September 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Hej Lotte. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi håber du vil besøge os snart igen💗

Alt for dyr porto

Det er en dejlig hurtig handel, at handle hos Jer. Hurtig levering. I får kun tre stjerner, da Jeres porto er ALT for dyr. Det er også for dyrt, og lidt for ringe, at man skal give 39 kr for en lille smykke æske oveni prisen, hvis man vil ha sit smykke i en æske..Jeg har haft rakt ud efter Jer før og sagt det med portoen.. Og man kan stadig godt give sine kunder en rigtig god service selvom man ikke tager 69 kr i porto 😉

27. August 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Kære Frk. P. Vi er selvfølgelige ærgerlige over, at du ikke giver os en bedre anmeldelse. Vi vil gerne imødekomme vores kunder med den absolut bedste service, så havde du rakt ud efter os - ville vi finde en god løsning. Husk, du kan altid købe vores smykker hos flere af landet guldsmede, hvis du foretrækker dette.

Vi håber at du bliver mere tilfreds næste gang du køber hos os❤️

Smukt smykke

Smukt smykke, der kom 2 dage efter bestilling. Alt fint 👍🏻

20. August 2023

Antwort von Blossomcopenhagen

Tusind tak, vi er meget glade for smykket lever op til din forventning😊

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr