Naturlige resultater udført at behandlere med blik for et æstetisk resultat De sidste par år er jeg løbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere små løbende... Mehr ansehen
Pigerne bag Bloom Copenhagen er uden sammenligning Danmarks bedste til sit håndværk! Du finder ikke større erfaring under samme tag plus de er begge fantastiske, empatiske piger, som sætter en stor ær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inden jeg blev anbefalet at lægge mit ansigt i Tinas kyndige hænder, havde jeg prøvet at få botox og filler én gang andetsteds. At blive behandlet af Tina er i en liga for sig selv og en verden til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Hellerup. Vi har over 18 års erfaring indenfor behandling med botox, filler, sklerosering, cooltech og laser/ipl
Carolinevej 2a, 1 th, 2900, Hellerup, Dänemark
- Info@bloomcopenhagen.dk
- bloomcopenhagen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Min største og varmeste anbefaling af…
Min største og varmeste anbefaling af Bloom Copenhagen og Tina.
Jeg har fået min allerførste erfaring med botox-behandling og jeg er fuldstændig blæst bagover af mit naturlige og smukke resultat - jeg kunne simpelthen ikke være mere glad.
Æstetik og faglighed går hånd i hånd og du mødes i en tryg og behagelig stemning hos Bloom.
Jeg føler, at jeg er i de absolut bedste hænder og der er no chance for, at jeg søger andre steder hen til mine fremtidige behandlinger! ☺️
Would recommend
My girlfriend and i celebrated our 1 year anniversary at Bloom were we also had our very first date.
Once again we had an amazing experience.
The staff is kind, friendly and always smiling, while also keeping a very high level of professionalism.
The menu is diverse, the food is so very tasty and the portions are filling.
They were also kind enough to seat us with a bit of extra space for my girlfriends service-dog.
We'll be back next year if not sooner :)
Naturlige resultater udføre at
Naturlige resultater udført at behandlere med blik for et æstetisk resultat
De sidste par år er jeg løbende blevet fintunet hos Heidi og Tina.. ikke store og voldsomme indgreb -men mere små løbende finjusteringer. Blandt andet laserbehandling 1-2 gange pr år som gør min hud silkeblød og med en overflade af perlemor. Efter en lang periode med stress havde jeg mistet en stor del af min kæmpe hårpragt. Sammen med den rette kost, fedtstoffer og kosttilskud har Hairfiller udført af Tina boostet mit hår helt enormt! Jeg er SÅ glad og taknemmelig. Udover deres profesionelle tilgang til deres fag sætter jeg også stor pris på deres ærlighed og at de ikke holder mere( bedre resultater) end de kan leverer🤍tak tak tak
Jeg er så glad for resultatet!!
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Bloom Copenhagen!
Det var min første rynkebehandling, og jeg ønskede et naturligt look. Jeg er så glad for resultatet – det blev præcis, som jeg håbede på! Heidi og Tina er utrolig dygtige og tager sig god tid til at forstå ens ønsker.
Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Hvis du vil have et naturligt flot resultat, er Bloom Copenhagen det perfekte valg.

Antwort von Bloom Copenhagen
Jeg vil give alle de stjerner jeg kan…
Jeg vil give alle de stjerner jeg kan til Bloom Copenhagen da de er så dygtige! Jeg føler mig tryg og de lytter til mine behov.
Heidi er utrolig dygtig til at tage små skridt med mig så det bliver en fin pudsning og ikke en kæmpe ændring. Vilde med jer❤️❤️❤️❤️

Varmeste anbefaling herfra!
Har gået hos Tina siden Bloom Copenhagen slog dørene op. Jeg ved jeg altid roligt kan dukke op til både den bedste vejledning og behandlinger udført til perfektion og derved at vide jeg altid kan være tryg i Tina’s hænder! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Antwort von Bloom Copenhagen
Føler mig altid så super professionelt…
Føler mig altid så super professionelt behandlet.
Æstetik og faglighed går op i en højere enhed hos Bloom.

En varm anbefaling
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning med laser hos Bloom. Det er en fornøjelse at komme hver gang. Tina formår at skabe en tryg og behagelig stemning, er grundig, dygtig og bruger det bedste udstyr, så man kan føle sig tryg ved at få foretaget behandlingen. En varm anbefaling herfra 😊
Desuden ligger klinikken et diskret sted, så man kan komme ubemærket.
Jeg er meget glad for at komme hos…
Jeg er meget glad for at komme hos Heidi hos Bloom. Heidi er meget professionel og jeg føler mig meget tryg ved hendes måde at behandle på og er meget tilfreds med resultatet.
Virkelig det bedste sted i landet
Virkelig det bedste sted i landet. Har fået forskellige behandlinger af Heidi, og her bliver man virkelig set og hørt. Meget professionel og Flotte rene lokaler, venlig og imødekommende
Kompetent og behagelig behandling
Har fået permanent hårfjerning/laser hos Bloom. Heidi er både meget professionel og empatisk. En varm anbefaling herfra.

Antwort von Bloom Copenhagen
The best food we had in Copenhagen and…
The best food we had in Copenhagen and served by the most friendly waitresses! Very aware of allergies! Recommend this restaurant to everyone liking true quality in a nice atmosphere!

Helt enormt professionel
Helt enormt professionel. Tina lever fuldt op til at hun har øje for det æstetiske naturlige look. Hun er vanvittig dygtig og jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.

Jalupro
Jalupro - en behandling uden at se behandlet ud.
Som ny kunde i skønhedsbranchen var jeg på udkig efter et produkt som kunne være med til at genskabe min naturlige og ungdommelige elasticitet og glød uden kirurgi. Det fandt jeg med Jalupro og Tina fik mig til at føle mig tryg og hørt under hele forløbet. Bestemt en anbefaling herfra.

Antwort von Bloom Copenhagen
Så profesionelle og lydhøre for hvad…
Så profesionelle og lydhøre for hvad lige præcis jeg havde brug for. Jeg er en fuldstændig novice inden for den her verden. Hvilket blev så sødt respekteret af Tina. Resultatet er så naturligt at jeg bare ser ud som om jeg har holdt ferie -:) Jeg kommer helt sikkert igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.