Zoals belooft werd mijn bestelling de eerstvolgende werkdag verstuurd, echter bleef de pakketdienst in gebreken met het aanmaken van een track and trace. Contact opgenomen met BlinqKachels en zij reag... Mehr ansehen
We werden leuk en ontspannen geholpen door enthousiaste verkopers die weten waarover ze praten. De de door ons uitgezochte kachel voldoet prima. Ze helpen fijn bij het plaatsen ervan. Belangrij... Mehr ansehen
Wij zijn ontzettend tevreden over de installatie van onze tuinkachel ‘Floris Lika Small’ door BlinqKachels! Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. Er werd goed meegedach... Mehr ansehen
Helaas liep de levering via GLS mis, maar Thomas van Blinqkachels volgde dit uitstekend op. Hij hield me steeds op de hoogte en vond uiteindelijk een andere bezorgoplossing, waardoor de plaat de volge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dé kachelspecialist. Groot assortiment aan kachels, rookkanalen en toebehoren, gemakkelijk online te bestellen en snel bezorgd. Online besteld en toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, bij BlinqKachels geniet je van een ruime bedenktermijn van 60 dagen. Naast onze webshop hebben we ook een eigen installatieteam, zodat je nooit met meerdere partijen te maken hebt. Van producten tot uitvoering, je vindt het bij BlinqKachels. Bezoek onze showroom (ma–vr 09:00–17:00, za op afspraak) of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Meer informatie: www.blinqkachels.nl/showroom
Warmtekrachtstraat 45, 8094 SE, Hattemerbroek, Niederlande
- 038 376 9331
- info@blinqkachels.nl
- blinqkachels.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snelle levering en prima product
Snelle levering en prima product
Uitstekende producten en levering!
Donderdag 5 maart heb ik een glasplaat besteld voor onder onze houtkachel, vrijdag 8 maart werd deze geleverd. Niet alleen de levertijd is uitstekend, maar ook de kwaliteit van de producten.
Goed advies
Goed advies, goede hulp en snelle levering.
Prima
Duidelijke website, concurrerende prijzen, snelle levering. Ook nog een mail met aanwijzingen ontvangen met aanwijzingen over het gebruik van het bestelde artikel. Al bij al: prima.
Mooie plaat voor houtkachel
Mooie plaat voor houtkachel. Snelle levering! Blij mee!
Ik had een kachel ventilator besteld…
Ik had een kachel ventilator besteld maar die bleek een fabrieksfout te hebben. Daarna contact opgenomen met Blinq en die stuurde mij een QR-code om deze te retourneren. Nog voordat ik hem terug gezonden had was er al een nieuwe binnen. KEURIG OPGELOST.
Goed ingepakt en keurig op tijd…
Goed ingepakt en keurig op tijd bezorgd.
Ventilator werkt uitstekend, zonder batterijen of batterij.
Ruimte waarop hij gericht staat wordt aanmerkelijk warmer door de opgewekte luchtstroom!
Temperatuur is in die andere ruimte
(voorkamer) hoger.
Goede communicatie
Goede communicatie. Snelle levering en even gecheckt of alles klopte wat ik besteld had.
Zeker aan te raden.
Snelle levering met ook achteraf nog…
Snelle levering met ook achteraf nog mails of alles 100% is .toppi mijn complimenten
Snelle levering. Geen gedoe
Snelle levering. Geen gedoe.
Prima levering
Bestelling snel ontvangen en precies zoals het in de beschrijving stond.
Een eurofan kachel ventilator besteld.
Een eurofan kachel ventilator besteld. Goede prijs en snelle afhandeling. Werd bezorgd door DPD die wel een steek liet vallen door eerst te vermelden dat ik niet thuis was hetgeen niet klopte. Werd wel een dag later alsnog bezorgd. Maar dat kan BlinqKachels niet helpen.
Ecofan Airdeco II ventilator
Nadat we kennis hadden gemaakt met de Ecofan Airdeco II ventilator bij de buren hebben we deze besteld bij BlinqKachels. Het hele bestel proces ging goed totdat de DPD koerier de zending helaas kwijtraakte. Zowel contact met DPD via BlinqKachels als rechtstreeks met DPD bracht geen vooruitgang. BlinqKachels heeft toen besloten nogmaals de Ecofan Airdeco II ventilator op te sturen, deze werd gelukkig wel correct afgeleverd door DPD. Bij gebruik van onze houtkachel met ventilator merken we dat de ruimte veel sneller warmer is. Goede ventilator en hele goede service van BlinqKachels.
Snelle levering, goed verpakt. Mooi apparaat en doet wat er was beloofd.
Erg tevreden met de service
Erg tevreden met de service. Het contact verliep heel prettig en efficiënt.
Snelle levering, duidelijke communicatie en een geweldige ecofan. Wij gebruiken de ecofan 800 aan boord van de zeilboot op de Dickinsonkachel. Al bij opstarten van de kachel gaat ecofan draaien en verspreid de warmte gelijkmatig over de boot, geweldig!
Snelle levering van de ecofan
Snelle levering van de ecofan. Goede informatie en goede prijs. Tevreden met de ventilator. Na een paar dagen al gemerkt dat we minder hout verstoken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.