Have been living here for almost two…
Have been living here for almost two years. The place is very quiet, clean and close to the metro station. The residents are nice and friendly.

Antwort von Blaekhus
Blækhus er et serviceorienteret boligbrand, der udlejer moderne lejligheder på de bedste lokationer i Danmark. Det første Blækhus slog dørene op i Valby i sommeren 2018, og flere fællesskaber er på vej i København og i landets øvrige storbyer. Blækhus bestræber sig på at tilbyde fysiske rammer, der skaber forbindelse mellem lejerne i Blækhus og giver anledning til uforglemmelige oplevelser. Bemærk venligst: Vores officielle domæne er blaekhus.dk – anmeldelser, der fejlagtigt er rettet mod blaekhus.com, bliver ikke overvåget af os. Hvis du er beboer hos Blækhus, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Blaekhus
Happy with the facilities and location. Also amazing events that helps you socialising

Antwort von Blaekhus
Jeg kan ikke anbefale blækhus på frederiksberg. Der går fulde påvirkede mennesker rundt inden i (!!!) og omkring bygningen, samt skriger og råber om sommeren ude foran dit vindue så du vågner om natten. Brændalarmen går i tide og utide og du du ved ikke om der reelt er brænd eller bare en test, for begge er sket. Lyset på badeværelset tænder ved bevægelse i lejligheden, og det giver mening, men hvorfor skal det også tænde når min nabo går rundt inde hos dig selv? der er flere ting som jeg ikke synes er i orden ift den husleje man betaler…

Antwort von Blaekhus
Inden du skriver under så husk at gennemlæse hele lejekontrakten igennem. For selvom de reklamere med at der er ubegrænset leje, betyder det ikke det! Man binder sig nemlig til og være boede i minimum 9 måneder! Dette syntes jeg er helt absurd!!! Man kan anmode om tidelige frigivelse af lejemålet, hvor man så kan ende med at skulle betale for lejligheden i alle de 9 måneder, hvis de ikke finder en ny lejer. Hvilket de sikkert ikke gøre med deres skønne omdømme! (bare se alle de her anmeldelser herinde)

Antwort von Blaekhus
Denne udlejer prøver at dække sine udgifter med penge fra de unge lejere som flytter ind og ud af deres ejendomme.
Hvad og hvordan?
Der er en boliggruppe tilhørende Blækhus som egentlig er en forening af beboere mod udlejer hvor unge desperat prøver at hjælpe hinanden med at udkæmpe deres sager hos huslejenævn og rådføre nyindflyttede og fraflyttende mod den uundgåelige chikane som de møder fra udlejende virksomhed (som førhen var DEAS og nu er Cobblestone).
Der har været mange problemer med disse lejligheder, men den største ting er dog følgende: Badeværelsesdøren er en 380 DKK dør fra Swedoor (kan købes i Silvan). Denne kan (bekræftet af producent) overhovedet ikke tåle fugt (producent angiver at det er den mindst egnede dør til vådrum). Du vil ved indflytning blive bedt om at tørre den af efter bad. SPAR DIG. 1) den går i stykker alligevel (kan ikke tåle fugt, duuh), 2) du bliver opkrevet for den alligevel, 3) men der er råd forude hvis du følger disse råd.
Ved udflytning, kontakt danske lejere og få dem med til flyttesynet. UNDERSKRIV INTET - de snyder med underskrifterne, og du tror måske at du underskriver på modtagelse af rapport i email, men i virkeligheden er det noget helt andet. Du kan ikke bevise dette svindel, så underskriv ingenting, også selvom at de prøver at presse dig til at skrive under, ellers så kan de ikke 'komme videre med deres flyttesyn' (åbenbart dit problem). Kontakt Swedoor og få det pr mail til at bekræfte påstand om at dør ikke er godkendt til vådrum.
Til sidst - MEGET VIGTIGT:
Opret sag hos huslejenævn - betal de 400 kr for oprettelsen (du får pengene retur). Indsend sag om fejl (læs svindel) opkrævning for dør med det rigtige bevis materiale. Hvis udlejer trækker opkrævningen tilbage inden, så husk at holde FAST I SAGEN. Udlejer får nemlig et stort gebyr når du får medhold.

Hej kære læser,
Drømmer du om at bo i en omtrent 25kvm lejlighed (netto størrelse, ish), hvor stue, køkken og soveværelse er slået sammen i én? Hvor du indberetter din fejl- og manglerliste inden de to uger efter indflytning, men ingen kommer for at følge op på den. Hvor bruseren på badeværelset drypper, og hvor badeværelsesdøren ikke kan tåle fugt? Hvor køkkenet kun har to kogeplader, men de kan ikke bruges samtidig, for så risikerer du, at sikringen går (og det er noget bøvl at tænde dem igen, for de gemmer sag i et skab forseglet af en bøjlerække). Hvor du må investere i en airfryer, fordi lejlighedens combiovn kun kan bruges til at lune rester?
Fik jeg forresten nævnt, at du betaler 16kr pr. tøjvask og 0,23kr i minuttet for tumbler (den kan tage mellem 55-105 min afhængig af, hvor vådt eller tørt du vil have dit tøj - you do the math Kevin). Og hvis du booker den sidste vasketid fra 19-21, kan du ikke tumble dit tøj, for maskinerne er indstillet til ikke at kunne køre efter kl.21 (det står dog ingen steder, så det ved jeg af erfaring)?
Hvor brandalarmen kan ringe i tide og utide, dag og nat? Og hvor de misinformerer om en brandtest i hele bygningen, selvom det kun gælder st., 1. og 2. sal (den ringede selvfølgelig i hele bygningen alligevel). Strømmen kan også finde på at gå i hele bygningen, så lad os håbe, man ikke sidder fast i elevatoren, når det sker, for der er ingen mobildækning til at kalde på hjælp i den.
... alt det og meget mere kan du få for beskedne 5 565 kroner om måneden, eksklusiv el og internet - hvilket vil bringe dit totale boligforbrug på +6 000kr/md. (anno. januar 2026, mon ikke boliginflationen får priserne til at stige i nærmeste fremtid?)

Antwort von Blaekhus
1. Lejligheden var ikke i ordentlig stand ved indflytning.
Ved indflytning blev jeg bedt om at underskrive et tillæg, hvori det stod, at lejligheden var "nyistandsat", "ensartet malet" og udført "håndværksmæssigt korrekt".
I virkeligheden var lejligheden tydeligt pletmalet, med markante farveforskelle på flere vægge. Der var malingpletter på gulvet – og en tydelig krakelering i væggen ved køkkenet.
Jeg er den første beboer i lejligheden, og det er misvisende og reelt forkert at kalde den håndværksmæssigt i orden.
2. Fællesarealerne er beskidte – og klager bliver ignoreret.
Rengøringen i ejendommen, som varetages af KEH Gruppen, er pinligt utilstrækkelig. Fællesarealerne er ofte snavsede og misligholdte. Jeg har gentagne gange gjort viceværten opmærksom på forholdene, men bliver konsekvent mødt med hån, afvisning og diskussion.
3. Badeværelsesdørene er ikke egnet til fugtige rum.
Badeværelsesdørene i lejlighederne kan ikke tåle fugt. Jeg kontaktede producenten, Swedoor, som bekræftede, at den specifikke dørmodel, Blækhus har valgt, ikke er egnet som badeværelsesdør – netop fordi den suger fugt og nedbrydes over tid.
Udlejeren afviser fuldstændigt dette og henviser blot til, at døren er "godkendt til byggeriet" – selvom det er tydeligt for enhver, at dørene tager skade af helt almindelig brug. Døren koster 350 kr i Silvan (den billigste dør du kan købe for penge) men når Blækhus skifter dem koster det 2400 kr.
4. Hoveddøren til ejendommen har været defekt i over et år.
Hoveddøren har reelt ikke fungeret korrekt i hele den periode, jeg har boet her. Trods gentagne henvendelser har hverken vicevært eller udlejer taget ansvar – præcis som med alle andre problemer i ejendommen. Der reageres ikke, og dialogen ender i tomme undskyldninger og passiv modvilje.
Tldr: Jeg vil på det kraftigste fraråde at flytte ind i Blækhus Aarhus.

Antwort von Blaekhus
Brandalarmen er gået 3 gange på 3 uger, 6 gange siden jeg flyttede ind i marts, hvilket er for ofte. De reklamerer en masse omkring fælleskab, fællesspisning, events, men der har ikke været nogen siden jeg flyttede ind. Mit depotrum er blevet oversvømmet, tøj bliver jævnligt stjålet i vaskerummet. Det er svært at komme i kontakt med viceværten. De lover og lover at de skal gøre noget med brandalarmen, men der sker ingen forandringer. De brugte ca. en måned på at reparere hoveddøren, så man kunne ikke komme derind i lang tid. Vil råde til at ikke flytte ind her, jeg er begyndt at lede efter et andet sted at bo.

Antwort von Blaekhus
Blækhus Aarhus er den værste boligbeslutning, du kunne tage dig.
I et år har brandalarmen været i gang i tide og utide. Dagen, aftenen, natten. Den sættes nemt igang af strygejern, glattejern, stearinlys, madlavning osv.
Tørrerummet har ingen udsugning. Ganske vist er der en udsugning, men denne har aldrig været tændt. Desuden har beboere (kan ikke skyldes på bygningen, men det taler godt nok ikke for heller) stjålet tøj og sko fra vaskerum samt gangene.
Vaskerummet har flere gange været oversvømmet. Der har også flere gange været utætte rør i kælderen, som har ødelagt nogle lejeres ejendele.
Indgangsdørene har maange gange været i udu og i stykker, så man måtte gå ind ad andre steder.
Hele bygningen lugter af maling. Dette forårsager hovedpine, hvis man prøver at opholde sig i fællesrummene - så dette kan heller ikke anbefales at ses som et plus ved bygningen.
Køleskabene laver nogle gange høje "klik"-lyde. Jeg er flere gange blevet vækket om natten af disse - var ved at gå ud af mit gode skind, da man intet kan gøre.
Radiatorerne i lejlighederne er placeret "strategisk" oppe ved loftet for pladsoptimering, men dette sørger for ingen varme, da denne stiger opad. Desuden kan de ikke skrues særlig højt op.
Badeværelsesdørene er totalt uegnede til badeværelses, da de ikke tåler vand eller blot fugt. Dette vil i alle tilfælde resultere i en udskiftning af denne ved udflytning.
Bygningen overfor har været under renovering i evigheder, og der er knapt gjort fremskridt grundet pauser. Dette ødelægger også bare det æstetiske ved at bo der.
Sidst, af hvad jeg husker, er det tæt på umuligt at komme i kontakt med ansvarlige selskab (DEAS), og det virker generelt ikke som om, der er styr på noget.
Forholdene på stedet er så absurd dårlige, at jeg ikke ville anbefale det til min værste fjerne.
Håber I, som kigger, træffer jer en anden beslutning.
Mvh

Antwort von Blaekhus
jeg anbefaler ikke Blækhus.
på 12 mdr er brandalarmen gået 30 gange! OPDATERING - her på en uge er den gået 2 gange, så sent som i dag d. 27/9 2024 kl. 10.
der er skiftet ejer og det er meget utydeligt, hvem man skal kontakte. når man endelig kommer igennem/får svar bliver man viderestillet.
dårlig kommunikation med KEH-gruppen og DEAS.
huslejen er forskellig på komplet ens lejligheder.
badeværelsesdørene er ikke egnet til vådrum(???) og rådner.
der opkræves for rengøring ved udflytning, selvom der er rengjort.
ingen ventilation i tørrerum som er konstant fugtigt og dermed ikke brugbart - og der må ikke tørres tøj i lejlighederne.
ingen ventilation i fællesrum, som konstant er varme og indelukkede.
man kan få 2 mdr gratis husleje, men er bundet til 12 mdr

Antwort von Blaekhus
Jeg kan ikke advare nok og ikke at flytte ind i blækhus. Brandalarmen er gået af 30 gange de seneste år. Og der er forskel på huslejen for de totalt samme lejligheder. Det er ikke til at finde ud af hvem man skal kontakte fordi der er absurd dårlig kommunikation mellem KEH-gruppen og DEAS. Vindue vask som der står i kontakten er aldrig sket på de 16 måneder jeg har boet der!.
Kan bare slet ikke anbefale nogle det her!!

Antwort von Blaekhus
Udlejer er totalt umulig at samarbejde med. Man kan ikke få fat på dem og de gør intet af det man blev lovet ved indflytning. Appen er ubrugelig og giver ingen info, nøglesystemet giver ikke mening når døre ikke lukker, fællesrum er ikke til at være i fordi der bliver så varmt uden udluftning og alt i bygningen er i billigste kvalitet som ikke kan klare almindelig brug.

Antwort von Blaekhus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.