Book aldrig bord her! Jeg bookede bord til frokost på en hverdag, og blev dagen før arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg påny bord til frok... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi afholdt en sammenkomst efter bisættelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... Mehr ansehen
Skøn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pænt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imødekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Blovstrød Kro
Vom Unternehmen geschrieben
Kort om Blovstrød Kro
Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lægge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå Blovstrød Kro faktisk på den anden side Kongevejen nær kirken, men kroen brændte ned og blev så senere genopbygget på den nuværende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod færdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.Tidligere har det dog kun været i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har været et aktivt mejeri og salen har været en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også været brugt som landbrugs- og købmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bære præg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besøge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden været alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. Bønder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.
I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lægge sin vej forbi og ønske at spise sin frokost i den fornemme krostue.
Da Allerød Slot ikke ligger langt fra Blovstrød Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens København.
Spoler man tiden frem, vil ældre lokale fra området måske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var områdets feststed.
I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.
Kontaktinformationen
Dänemark
- bkro.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Book aldrig bord her!
Book aldrig bord her!
Jeg bookede bord til frokost på en hverdag, og blev dagen før arrangementet ringet op. Bookningen blev aflyst pga sygdom. Helt fair. Sammen dag bookede jeg påny bord til frokost ugen efter. Nu er det onsdag og så bliver jeg igen ringet op og blev orienteret om at min booking ville blive aflyst, fordi de havde et andet arrangement.
Den ansatte havde oven i købet den frækhed at spørge, hvordan jeg havde booket bord? Til orientering benyttede jeg deres booking system på hjemmesiden.
Hvor om alting er, du skal KUN booke bord her, hvis du kan leve med risikoen for at dit arrangement BLIVER AFLYST IGEN OG IGEN.
Har altid elsket at besøge Blovstrød…
Har altid elsket at besøge Blovstrød kro. Har besøgt stedet jævnligt siden starten af 90'erne hvor maden, stemningen og ikke mindst priserne var top-dollar. Desværre er stedet ikke godt længere. Priserne er nærmest eksploderet og maden middelmådig hvis ikke ligefrem ringe. Det afhænger af dagsformen. Besøgte kroen for nylig med nogle kammerater en fredag aften - et tidspunkt hvor der for år tilbage var fyldt med mennesker til bristepunktet. Men nu var der nærmest halvtomt. Udover os var der måske 2-3 andre borde og det var ret chokerende at opleve. Maden den aften var ikke godkendt, specielt de flammegrillede steaks var alt for røde og seje, selvom der i menuen står de steges medium hvis ikke andet ønskes. Vi var ialt fire gæster og alle fik samme røde og seje steak så det var ikke en enlig svale. Har altid forsvaret kroen trods svingende oplevelser men må indrømme at maden ikke længere er køreturen værd. Håber de får strammet op og lytter til kritikken. Et nøk op i kvaliteten på maden og et makeover af kroen med et mere tidssvarende design kunne gøre mirakler.
God og rigelig mad
God og rigelig mad, hyggeligt sted og venlig betjening.
Skøn gammel kro
Skøn gammel kro, autentisk.
Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening.
Vi sad i krostuen, der var rent og pænt.
Rummet op til legestuen, var uden hygge.
Vi havde under overvejelse, at komme der, med vores mindre børnebørn, men legerummet var en trist affære. Der var beskidt, og døde planter i vindueskarmen .
Jeg håber, de vil gøre noget ved disse udfordringer
Hold da op hvor var der beskidt
Hold da op hvor var der beskidt - tror ikke de har støvsuget i 6 mdr. Eller tørt vindueskarmene - ej ej ej det var så ulækkert. Jeg giver 2 stjerner fordi vi gav maden en chance - og den var ok. Men at spise i de omgivelser er simpelthen ulækkert
Hyggelige omgivelser
Stemning da vi trådte ind var super hyggelig. Selvom der var mange var der styr på det. Rolig og varmt. Vi kommer igen :)
Så hyggeligt!!!
Jeg kom omkring kl 18 hvor der normalt er mega travlt, men selvom der var travlt og tjenerne løb rundt, så blev vi alligevel budt varmt velkommen. Stemningen var virkelig hyggelig og maden kom relativt hurtigt, men samtidig var det så lækkert. Virkelig en anbefaling her fra
Super hyggeligt sted og så har de…
Super hyggeligt sted og så har de billige pandekager
Super fedt sted
Super fedt sted med den venligste personale og fantastisk atmosfære!!
Hyggelig stemning og glade mennesker
Godt sted bro
Kæmpe anbefaling
Mega hyggelig lokal kro med vildt god stemning. Og vildt god mad til gode priser
Elsker stedet!!
Elsker stedet!!! God mad og hyggelig stemning
Meget god service
Super service og hygge aften :))
Hende Emilie tjeneren var fkn dejlig a❤️
Hold jer væk
Hold jer væk !
Maden er dårlig og det samme er servicen.
Var der tidligere måneden - og skrev til dem via Messenger og dårlig oplevelse. Der står man bliver kontaktet inden for 24 timer, men det blev jeg ikke.
14 dage senere skrev jeg til dem igen og heller ingen svar.
3. Gang jeg så skrev - fik jeg bare et lige gyldigt svar tilbage og ikke et ord om vores dårlige oplevelse - hvorefter kroen blokerede mig på Facebook.
Hvad er det for noget og hvordan er det man driver denne virksomhed !
Hold jer langt væk !
Frygtelig mad
Frygtelig oplevelse – spild af penge
Det her var det absolut dårligste måltid, jeg nogensinde har fået.
Tjeneren startede med, at sige at hun ikke kunne garantere mørt kød medmindre jeg valgte oksemørbraden .
Jeg bestilte oksemørbrad medium-gennemstegt og fik en rød, uspiselig klump kød der var meget sej med ekstremt oversaltede pomfritter. Min mand fik mørbradgryde med “hjemmelavet” kartoffelmos – som viste sig at være pulver.
Vi fik drikkevarerne gratis, men endte alligevel med at betale 398 kr. for mad, vi ikke kunne spise. På vejen hjem måtte vi stoppe ved en fastfood-restaurant for at få noget ordentligt at spise.
Kan ikke anbefales – alt for dårlig kvalitet og forkert information
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, sød tjener og helt i orden mad😎
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.