De varmeste anbefalinger herfra. Varer af god kvalitet og super søde mennesker bag disken og så det blevet en tradition at uanset hvad man køber skal der købes en enkelt pølse til at spise på vejen...... Mehr ansehen
Har i dag modtaget økonomipakken (27 kg svinekød / 3 kg oksekød) og det så rigtig lækkert ud. Det kom inden for den tid vi var blevet lovet. Trods varmen havde det en fin temperatur, selv om det v... Mehr ansehen
Vi havde bestilt heltstegtpattegris med tilbehør. Slagteren kom med grill og gris og tændte grillen og lagde grisen på. Kl.1830 kom han tilbage og begynder at skære den meste lækker helstegtepatte... Mehr ansehen
God levering pakket i poser med navn og leveret med isflasker . Glæder os til at smage på varerne. En til videre intet at komme efter Vil gerne anbefale at købe her supert.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Super lækker tapas
Super lækker tapas - velsmagende og pænt anrettet - som altid.
God service, det er en god oplevelse at være der
Super god kødkvalitet
Super god kødkvalitet
Super gode priser og hurtigt levering
Vh
Thomas
Bjerre Kød
D 22 februar havde vi bestilt en pålægsfirkant, som var utroligt lækker og velsmagende. I dag -1 marts- skulle vi have luksus tapas, og den var lige så lækker og velsmagende 🙂
Vi vil til enhver tid klart anbefale Bjerre Kød - tusind tak til jer 👍🌹
Venlig personale
Det er virkelig godt kød og go pris
Super fin butik
Super fin butik, bedste kvalitet, hurtig levering ingen problemer overhovedet
Super betjening
Super betjening. Lækkert kød. Vi kommer igen og igen
de får de 5 stjerner for deres gode…
de får de 5 stjerner for deres gode kundeservice
Bedste kvalitets slagter og bedste…
Bedste kvalitets slagter og bedste service 🤩
Super god kundepleje og fantastiske…
Super god kundepleje og fantastiske produkter. Noget man oplever for sjældent efterhånden. De største anbefalinger! Rigtig god slagter som i skal og må gøre brug af.
Sikke noget godt kød
Sikke noget godt kød, vi kommer snart igen.
Det er anden gang vi har bestilt kød
Det er anden gang vi har bestilt kød, og det er så lækkert, altid friskt og stort set ingen fedt, klart stor anbefaling og bestemt ikke sidste gang vi handler hos Bjerre kød
Fantastisk kød og blev leveret til tiden
Fantastisk kød og blev leveret til tiden
Tak for en god julehandel hos jer
Tak for en god julehandel hos jer. Altid god kvalitet i leverer. Altid godt humør i butikken. Vi ses igen i 2025 - Godt nytår til jer 🎉🎊🥂
Vi er mægtige glade for Bjerre kød
Vi er mægtige glade for Bjerre kød. Vi bestiller online eller i butik, de har pakken klar dagen efter. Vi bestiller ofte 7 og 14 dages pakker og ser hvor længe det rækker. Vi er en familie på 4, men da børnene er små rækker pakkerne ofte en del længere.
Gode store pakker til fornuftige priser og så smager det bare lidt bedre end det i køledisken i supermarkedet.
Bestil på hjemmesiden og hent når det passer dig, så ligger varerne klar
Super lækker mad og der var rigeligt af…
Super lækker mad og der var rigeligt af det🎅🏻
Fantastisk slagter
Fantastisk slagter
Altid venlige og behjælpsomme
Meget fin kød fra slagter af fin…
Meget fin kød fra slagter af fin service 5 stjerner på kvaliteten fra butik af dog 1 minus leverings firmaet jetpak post deres ansatte på tlf er ubehøvlet der var lidt tvivl om hvor transporten var endt i forbindelse med levering så ringede til jetpost fik en dårlig med arbejder i tlf men kødet kom langt ude på aftenen fredag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.