Birk Native Seeds Bewertungen 203

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig stort udvalg af hjemmehørende planter og god vejledning på hjemmesiden. Hurtig levering af frø og en guide til at komme i gang - glæder mig rigtig meget til at se det hele spire 🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin webshop med stort udvalg af hjemmehørende frø og hurtig levering. Frøene har været friske med god spiringsprocent. Køber gerne derfra igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig ekspedition - nu mangler jeg bare at se frøene blomstre i den dejligste blomstereng. Dog vil jeg gerne anmode om at I stopper med at bruge DAO som fragtfirma. I går måtte jeg ud på e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indtil videre er vi kun tilfredse! Nemt at finde de frøblandinger, som passer til de forskellige områder i haven, og vores jordtype. Kæmpe fan af hele konceptet med de hjemmehørende arter! God pris if... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Baumschule
  2. Blumenmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største udvalg af vilde hjemmehørende frø og frøblandinger. Vi har også tilbehør som såbakker, frøsolde mm. Vi bestræber os på at have den bedste kvalitet af frø, med intakte vilde gener. På siden finder du også gode råd om vilde haver :-)

4,9

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke - Vild og Våd indeholder Bjørneklo

Var et kort øjeblik fristet🤔
Det gik over da jeg nærlæste hvilke frø der var i frøblandingen.

Hvordan i al verden kan man finde på at sælge frø af bjørneklo???
Der er rydningspligt på bjørneklo i hele landet.
Når først de er kommet, er de næsten ikke til at komme af med, og når man vil skære dem ned, er der stor risiko for alvorlig hududslæt.
Det er simpelt hen en kommer!!!
Og rigtig ærgerligt for noget der umiddelbart virker som et godt produkt.

22. Juni 2024
Birk Native Seeds-Logo

Antwort von Birk Native Seeds

Kære Elisabeth. Vi sælger naturligvis ikke den invasive og sygdomsfremkaldende kæmpe bjørneklo. Vi sælger almindelig bjørneklo, som er hjemmehørende i Danmark og tilmed en af de allerbedste pollen- og nektarplanter. Bjørneklo er en stor og vidt udbredt slægt med flere danske hjemmehørende arter, og man bør efter vores mening ikke dømme alle ude, fordi en enkelt art er invasiv og giftig.
Vi håber du vil genoverveje dit syn på vores frøblandinger.
Rie Birk Lauridsen 🌱

Spændende koncept

Spændende koncept, med vilde frø, som gavner biodiversiteten i de danske haver. God hjemmeside, lynhurtig ekspedition, god vejledning på de fine breve med plantefrø, og man mærker passionen og ekspertisen fra Birk&Barfod - jeg er fan!

17. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en super god oplevelse at…

Det er altid en super god oplevelse at handle hos Birk&Barfoed….Der går altid kun et par dage fra jeg har afgivet min bestilling til jeg har modtaget mine varer…og sammen med frøposerne følger der en udførlig vejledning omkring såning af frøene…
Hele konceptet med frø af hjemmehørende danske vilde urter har hjulpet mig i gang med at få mere naturligt liv ind i min have…og belønningen med mange flere og forskellige insekter stiger for hvert år…til stor glæde for mig..og dem, der besøger min have ❤️

14. April 2024

Super hurtig ekspedition

Dog vil jeg gerne anmode om at I stopper med at bruge DAO som fragtfirma. I går måtte jeg ud på en 30 minuters køretur, fordi DAO havde afleveret min pakke fra jer i en anden by i stedet for mit anmodede leveringssted 2 min fra min bopæl.

24. März 2024
Birk Native Seeds-Logo

Antwort von Birk Native Seeds

Tak for de pæne ord. Vi har valgt at bruge DAO som distributør, bla. fordi de har en utrolig venlig og imødekommende kundeservice. Hvis noget går galt kan vi hurtigt komme i kontakt med dem og få rettet fejlene. Alle kan begå fejl, men det at vi hurtigt kan få besked om hvad der gik galt og få det rettet, betyder meget for os. Mvh. Rie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr