Vi har lejet en bolig på Kløverengen i Silkeborg, og det har været en god oplevelse fra start til slut. Vi har boet i en dejlig bolig og har haft en god dialog med udlejeren gennem hele forløbet. Vi k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Firmaet der ikke har styr på noget. Jeg kontaktede hovedkontoret med fordi jeg ville leje lejlighed på elisevej i kolding da jeg mpdtog kontrakt fik jeg en fornemmelse af der var noget galt RKI var go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ved indflytning var der manglende isolering på loftet. Flere fejl ved malerarbejdet, fortsat mange ujævnheder i pudsningen på væggene. Fortsat mangler døren indtil skuret at blive malet. Anlæg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I marts 2025 blev jeg opmærksom på Birch Ejendommes projekt med rækkehuse i Vindinge. Jeg slog straks til og flyttede i december ind i et dejligt og velindrettet rækkehus med en fantastisk place... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Birch Ejendomme bygger og udlejer nye, vedligeholdelsesfrie lejeboliger. Hvad enten du drømmer om en hyggelig lille lejlighed eller et rækkehus med plads til familien, har vi en lejebolig til dig. Vores boliger opføres som lyse og moderne lejeboliger med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Vi har hjemme i Silkeborg, men bygger bl.a. også i Vejle, Kolding, Randers og Horsens. Vi er en professionel udlejer og lægger vægt på en personlig kontakt og en løbende dialog med vores lejere.
Vom Unternehmen geschrieben

Sortenborgvej 2, 8600, Silkeborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Er tidligere lejer ved Birch ejendomme og de har desværre et problem med helt standard tavshedspligt og gældende gpdr regler. Så man skal tænke sig om inden man udlevere personfølsomme oplysninger til dem

Antwort von Birch Ejendomme
Tak for en hyggelig god aften med workshop for nye beboer glæder os til at se hvad der kommer til at ske i området Øhaven.

Antwort von Birch Ejendomme
Et rigtig godt arrangement i forbindelse med ide Cafe til at anlægge fælles udendørs områder. God stemning faciliteret af jeres team godt at vi som beboer får lov at få medbestemmelse.

Antwort von Birch Ejendomme
Godt initiativ, med en workshop så beboerne i Øhaven kan få indflydelse på indretning af udearealerne

Antwort von Birch Ejendomme
Fantstisk service og behandling .
Kæmpe Tak til Wickie og Rikke for drømmehuset 🙏

Antwort von Birch Ejendomme
I have lived for one year in Birch Ejendomme house. It was a nice experience, but I am disappointed by the sky-high deductions made upon move-out. We believe we left the home in the best condition possible, but the net result is that Kr. 16.339 was deducted on move-out :(

Antwort von Birch Ejendomme
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Birch ejendomme. Det var meningen at jeg ville flytte til Slagelse, og jeg havde da også fået en lejlighed som jeg skulle flytte ind i den 15 februar 2024, men da min mor er blevet syg, og bad mig om at blive i Odense, sagde jeg den op inden jeg nåede at flytte ind. Birch ejendomme var meget forstående, og har lige sendt hele mit indskud tilbage til mig igen! Det var dog fantastisk. Havde jeg kun fået halvdelen af beløbet tilbage ville jeg også have været tilfreds. Jeg var en tur derover og snakkede med mange beboere jeg mødte på parkerings pladsen foran boligerne. Alle havde kun ros når de snakkede om Birch ejendomme. Birch ejendomme fandt en anden der ville have den lejlighed som jeg ellers havde lejet, og alle pengene kom tilbage. Jeg har lidt dårlig samvittighed over at jeg alligevel ikke flyttede ind, men Birch ejendomme var utroligt venlige og forstående. Ud fra disse betragtninger, kan jeg varmt anbefale dem

Skovhaven Fredericia.
Er desværre lejer hos Birch ejendomme, hvor alt virkede fint til en start. Alt er naturligvis skrabet men når det kommer til lydisolering er det absolut ikke-eksisterende. Så hvis du gerne vil høre alt hvad dine naboer foretager sig/taler om dag og nat samt blive vækket af en hund der gør eller en nabo der hoster så er det det perfekte sted for dig.. Heldigvis slipper man for at sætte sin egen alarm på mobilen for du vågner helt automatisk af naboens.
Desuden er der intet depotrum, sparsom parkering og du kan ikke vaske dine alm. tallerkener i opvaskemaskinen eller tage et bad uden at få albuestød, da pladsen desværre er for trang..

Antwort von Birch Ejendomme
Super søde mennesker. Altid hjælpsom og imødekommende. Vi er rigtig glade for at bo i en af deres egendomme.
Stephanie og Emil - Hedvig Billes top

Antwort von Birch Ejendomme
Da vi var undersøgende på lejlighederne ved Birch Ejendomme - Møllestens Kvarteret, Randers, kontaktede jeg Hanne, som fremviste ledige lejemål. Hanne var meget imødekommende og hjælpsom og tog sig god tid til at vise de respektive lejemål.
Vi flyttede ind i foråret og har nu efterhånden fundet vores plads. Det er en super dejlig lejlighed, og vi er yderst tilfredse. Det gør sig gældende vedrørende boligen, kontakt til viceværten, kontoret og øvrige spørgsmål. Der bliver koordineret internt/eksternt med det samme og fundet en løsning. Vi nyder området - det er centralt beliggende ift. Indkøb og naturen. Ydermere holdes udendørs arealerne så fint og rengøring af opgangene ligeså.
Så kun rosende ord herfra 👍🤗
Vi giver de varmeste anbefalinger herfra 😊

Antwort von Birch Ejendomme
Rigtig dejlig lejlighed på Stadionvej i Kolding.
Vi havde nogle start vanskeligheder…. Men de blev hurtigt rettet ….. . Så er der nogle fejl og mangler, bliver der gjort noget ved det.
Vi er glade for at være her i de dejlige stille og rolige omgivelser.
Så kan varmt anbefales.

Antwort von Birch Ejendomme
Vi fik en meget venlig, imødekommende og kompetent behandling. Hurtige og venlige svar på spørgsmål - også på mail.
Alt i alt en meget positiv oplevelse af Birch Ejendomme.

Antwort von Birch Ejendomme
Very fast and great service and contact with Karin från Birch Ejendomme. Im very happy how they could solve everything for me, and would recommend everyone to contact Karin if they are looking for a new place to rent!

Antwort von Birch Ejendomme
Birch ejendomme er lette at komme i kontakt med ved spørgsmål og ved ønske om fremvisning. I mit tilfælde forløb overdragelsen ukompliceret med hensyntagen til de udfordringer jeg stod i, idet jeg havde brug for at overtaget lejemålet hurtigt. Jeg har kun oplevet Birch ejendomme som yderste professionelle og meget hjælpsomme.

Antwort von Birch Ejendomme
De først Lejere på Stadionvej og har fået en lejlighed med en unik udsigt ud over Ådalen.
Vi er rigtig glade for vores bolig og har eftehånden fået os idrettet i lejligheden.
Vi forventer at området bliver gjort færdi så vi rigtig kan få mulighed for at bevæge os i de smukke omgivelser.
Håber der bliver placeret borde oge bænke til fælles aktiviteter så som grilning/fællesspisning så det kkan udgåes på de små altener. Vi er glade for at bo her.
Lise og John Hagbarth Lauridser Stsdinvej 43a 2th.

Antwort von Birch Ejendomme
Ved indflytning var vores depotrummet låst, så vi ikke havde adgang til det og vasken var helt stoppet med hår, så man kunne ikke vaske sine hænder på badeværelset.

Antwort von Birch Ejendomme
Vi har nu boet på Åbrinken i godt en måned og fået boligen indrettet efter vores smag. Vi har oplevet en venlig velkomst fra Birchs personale og en reel håndtering og udbedring af (få) fejl og mangler ved boligen.
Vi føler os i det store og hele godt tilpas, men der er et par ting, vi gerne vil påpege.
Byggeri og anlæg er pænt og ordentligt, men vi håber at flisearealerne vil blive bedre vedligeholdt fremover.
Vi har igennem et langt liv samlet erfaringer fra mange bosteder, og vi kunne på Åbrinken ønske os etablering af udendørs områder, der kunne bidrage til fællesskab. Det kunne F.eks. Være legeområder for børn samt steder med borde og siddepladser, hvor man kunne mødes og evt. grille. Hermed kunne grillning formentlig reduceres på de små altaner, der ligger meget tæt.
Anne Hjelm og Bjørn Jensen, 45A,3.305

Antwort von Birch Ejendomme
Er ny tilflytter og er virkelig positivt overrasket. Alt har fungeret og de få ting vi fandt fejl ved blev meget hurtigt udbedret. Personalet ved Birch er altid meget hjælpsomme

Antwort von Birch Ejendomme
Altid hurtig respons og god service og altid meget venlige.

Antwort von Birch Ejendomme
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.