bilplus.dk Bewertungen 383

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Bilplus i 3 år, super konkurrence dygtige priser, nem og enkel kommunikation, jeg har både min helårs bil og mit sommer legetøj (season leasing 6 mdr.) Hos dem.... har kun rosende ord til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normalt anmelder jeg ikke, da kritik ofte bliver anmeld og fjernet af virksomheden. Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bliver det vist ikke lettere at sælge sin bil. 1. Indtast nummerplade 2. Beskriv stand og upload 3 fotos 3. Modtag tilbud 4. Accepter og modtag penge før afhentning 5. Bil afhentes på hjemm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overordnet - Nemt og ligetil. Jeg har ingen erfaring med brugtvognshandel. Så jeg kan ikke bedømme om prisen er på niveau med markedet. Men, hele processen gik nemt og jeg blev mødt med tålmodighed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeugexporteur
  2. Auto-Auktion
  3. Automakler
  4. Automarkt
  5. Autohändler
  6. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vil du sælge din bil? Vi giver et uforpligtende bud på din brugte bil. Vi køber både person og varebiler med og uden afgift. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og altid inkl. afhentning hos dig. Vi opkøber biler i hele Danmark og betaling er altid via bankoverførsel. Vi har eksporteret biler siden 2006 og er beliggende i Skødstrup lidt nord for Århus. Kontakt os endelig for et bud på din brugte bil. Hurtigt, nemt og trygt!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alt efter aftale 👍

Alt efter aftale 👍 - Venlige mennesker at tale med 👍 - Fornuftig og overskuelig hjemmeside 👍 - Anbefales herfra 👍

Hej Ole,

Det er dejligt at høre:-)
Mange tak for handlen af Nissan.

perfekt forløb

Hej Søren,

Tak for handlen af den fine Mercedes:-)
God weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har solgt både vore brugte private…

Vi har solgt både vore brugte private biler samt firmabiler til bilplus i skødstrup.
Dejligt nemt, fair priser og hurtig
Håndtering, kan kraftig anbefales

Kim sørensen
Lampefeber A/S

Hej Kim,

Du siger bare til når du har noget mere du vil sælge:-)
Tak for handlen og rigtig god weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt har fungeret tilfredsstillende og…

Alt har fungeret tilfredsstillende og reelt. Pengene kom inden afhentning af bilen. Transportfirmaet ringede som aftalt.

6. September 2019

Hej Viola,

Det er vi glade for at høre. Tak for handlen af Passat og god weekend:-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice

Hjælpsom, hurtig og regulær behandling over et længere tidsforløb, da vi måtte vente på vores nyindkøbte bil, inden endeligt salg kunne finde sted.

Hej Georg,

Tak for det og tillykke med den nye bil:-) Blot til info så er Ford'en afmeldt i dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ros til chauffør, vognmand og forhandler!

Men har er en undtagelse! Da jeg har følt mig ekstremt godt behandlet og nogle meget imødekommende menneske - alle fra forhandler til chauffør og vognmand fortjener min ros! Dejlige mennesker - Tak!

Hej Signe,

Helt fantastisk at høre.

Tak for handlen af Opel og rigtig god weekend.

Super service

Super service

Gik let og smertefrit, hentede bilen som aftalt.

Hej Morten,

Dejligt at høre. God weekend og tak for handlen:-)

Hurtigt

Hurtigt, nemt og uden problemer.

27. August 2019

Hej Henrik,

Fantastisk at høre. Tak for handlen af Honda:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

alt fungeret som det skulle

alt fungeret som det skulle, tak for en fin handel

27. August 2019

Hej Aage,

Det er vi glade for at høre. Tak for handlen:-)

Anbefalet!

Hurtig handel, god kommunikation. Tryg handel uden nogen problemer. Klar anbefaling.

26. August 2019

Hej Jeppe,

Dejligt at høre. Tak for handlen af Focus:-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lav pris

Jeg har ikke noget at udsætte på dialoget, da der blev svaret pænt og ordentligt efter få timer. Jeg vil dog gerne dele at det tog mig en uge på bilbasen at sælge min bil til >50% over hvad bilplus tilbød.

19. August 2019

Hej Lars,

Det er desværre ikke alle biler som vi kan byde højest på, men du kan til gengæld glæde dig over at du fik et 100% gratis og uforpligtende bud fra os:-)

For god ordens skyld vil du så venligst oplyse dit efternavn og nummerpladen på din bil for at jeg kan verificere din bedømmelse?

God service

God pris, hurtig betaling og afhentning af bil. God service hele vejen.

19. August 2019

Hej Kenneth,

Det er dejligt at høre. Tak for handlen af Passat:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en proces der gik smertefrit og…

Det var en proces der gik smertefrit og hurtigt , ikke noget at klage over , måske lige “ prisen”
Mvh. Birger .

16. August 2019

Hej Birger,

Ja, man vil altid gerne have lidt mere for sin bil:-)

Tak for handlen og rigtig god weekend.

Det gik som aftalt

Det gik som aftalt, havde endda oplyst mange tusinde km for lidt, hvilket jeg oplyste. Det ændrede ikke på købsprisen.

16. August 2019

Hej Jens Erik,

Tak for handlen af Honda og rigtig god weekend:-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

utrolig nemt

utrolig nemt - kontakt via mail og hurtig afhentning af bil og penge ind på konto inden bil blev afhentet

14. August 2019

Hej Poul,

Sådan er det altid når vi køber biler:-) Mange tak for handlen.

Godt forløb

Aftale, afhentning og afmelding er forløbet glat.

10. August 2019

Hej Michael,

Tak for handlen af Alfa. Fortsat god weekend:-)

Bilplus har været profesionelle

Bilplus har været profesionelle, hele vejen.
God dialog med Henrik.
Bilplus kan varmt anbefales ved dit næste bil salg

9. August 2019

Hej Niels,

Det er jeg glad for at høre. Mange tak for handlen af den fine Kia:-)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr