Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har bestilt fra Billigmarkedet noen ganger. Alltid fått varene ganske raskt. Siste gang manglet en vare, og jeg sendte mail om dette. Jeg fikk raskt svar med beklagelse, og at varen var utsolgt, o... Mehr ansehen
Desider min favoritt butikk! Her får man mye for pengene og så utrolig mye forskjellig og gøy på et sted! Har bestillt masse derifra, mange ganger og er like fornøyd hver gang! Og det pakkes og sende... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Billigmarkedet.no har et stort utvalg av populære og smarte hverdags-produkter til bare lave priser. 2-5dagers leveringstid!
Kontaktinformationen
Norwegen
- billigmarkedet.no
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Good and quick service
Good and quick service, cheap things and so far all goods meet expectations
Få tilbake henting på sørlifeltet, dropp postnord.
Fast kunde på billigmarkedet hver mnd og har alltid vært fornøyd med produkter og fått det jeg har kjøpt , men når jeg skulle handle denne mnd, så finner jeg ut at dem har sluttet med hentemulighet på sørlifeltet. Og atpå til bruker postnord som leveringsmulighet. Jeg bestilte og betalte for levering i Tistedal ,men postnord gjør som dem vil og endrer hentested til Joker Torvet uten å snakke med meg. Hva er poenget med valgmuligheter når postnord ikke klarer å levere der man ønsker? Nå har pakka mi vært 2 turer innom Langhus fordi postnord ikke klarer å gjøre jobben sin og jeg bor i Tistedal , så syns det er unødvendig å måtte bruke ubrukelige postnord. Håper dere kan åpne opp for henting på sørlifeltet igjen . Har ikke lyst til å slutte å handle hos dere.

Rask levering
Rask levering, varene svarte til forventningene
App helvete
Rask levering, perfekte varer. Alt var bra, bortsett fra en ting. Leveringen ble gjort av Post Nord gjennom en pakkeautomat. Sikkert fint for de som elsker telefoner og apper, men dette er ikke for folk oppe i årene. Jeg foretrekker å hente ei pakke på et posthus eller post i butikk. Ikke et app helvete.
Godt utvalg til en billig penge
Godt utvalg til en billig penge. Rask levering.
Helt topp
Gode produkter, rask levering, rimelige priser, godt utvalg av produkter og ikke minst, super fornøyd 👌🏼👍🏻😁
Pris og levering
Rimelig pris, kjapt og effektivt levert.
Bestilte meg storpakk med pastiller fra…
Bestilte meg storpakk med pastiller fra der. Når den kom så oppdaga jeg at det var kun en medium pakke altså 2/3 av bestillinga mi. I og med det var betalt for stor pakke så sendte jeg de mail om dette og lurte på hva dette betydde. Fikk da til svar om at de takka meg for opplysninga da dette lå på feil plass på lageret. Der spurte de også om jeg ønska å få ettersendt resterende pakker??? Noe jeg egentlig trodde var en selfølge, da det var det antall jeg hadde bedtilt og betalt for. Fikk ettersent disse i dag, ikke en eneste pastill mere….. smålig butikk! Første og siste gang det ble handla der ja! Redigert etter svar! Sto ingenting i mailen om jeg ønska ettersendt ELLER mellomlaget tilbake, som dere skriver her. Kun om jeg ønska resterende ettersendt. Ja, det er smålig!

Handlet forskjellig
Handlet forskjellig. Fått det jeg har bestilt og rask levering.
Veldig bra service
Veldig bra service, mange bra produkter. Fikk problemer med en sending med noen produkter og de ordnet opp ASAP. Tusen takk!. Handlet her flere ganger igjennom flere år og er kjempe fornøyd, det blir nok ikke siste gang.
Rask levering, og mange spennende produkter
Et mangfoldig utvalg av produkter, og ikke minst rask levering. Topp kundeservice!
Rask og korrekt levert ordre🤩
rask service :-)
It was great ♥️
Mye var gått ut på dato
Kjøpte litt potetgull, godteri og matvarer. Kjøpte 12 ting og 7 av produktene var gått ut på dato. Noen var eldre mens noen gikk ut i slutten av 2025. Altså ikke så mye, men nok til at jeg ikke ønsker å spise dem. F.eks. olivene, beef jerky og de små pølsebitene.

Rask levering
Rask levering, produkter som forventet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.