Bilabonnement Bewertungen 896

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse Som ny kunde hos Bilabonnement har jeg haft en virkelig god oplevelse. Hele opstartsprocessen var nem og overskuelig, og jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem. A... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har vel brugt dem i henved 10 år. Altid god service og hjælpsom personale. Har lige skiftet bil igen efter en totalskade😬 har var Domantas fra serviceafdelingen atter en uvurderlig hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget en påmindelse om at skrive en Trustpilot-anmeldelse relativt hurtigt, da jeg hentede bilen for under en uge siden. Min oplevelse indtil videre har dog været rigtig god. Der va... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter
  2. Autohändler
  3. Kfz-Leasingservice

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Bilabonnement gør vi det nemt at have bil. Vi tilbyder en fleksibel og enkel løsning, hvor du slipper for alt bøvlet – og samtidig får god værdi for pengene. Bilabonnement A/S blev etableret i 2016 og er i dag en del af Wismo Group, som ejes af Global Auto Holdings Limited. Med et abonnement hos os er du godt kørende uden at skulle bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger, forsikringer eller hvad bilen er værd, når den skal sælges igen. Du kan vælge en bindingsperiode fra 3 til 36 måneder, og du betaler en fast, lav månedlig pris – så har du fuldt overblik hele vejen. Kort sagt: en nem, gennemsigtig og fleksibel måde at have bil på, hvor alt er inkluderet. Vi glæder os til at have dig med ombord

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og rådgivning og vejledning…

God service og rådgivning og vejledning og har leaset biler i 9 år uden problemer

15. April 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem hele 9 år – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med både service, rådgivning og vejledning hele vejen. Det er netop det, vi stræber efter hver dag.

Professionel hele vejen igennem

Professionel hele vejen igennem. Vil vælge dem igen. Hvis jeg ikke havde købt egen bil

13. April 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om Bilabonnement.

Det glæder os, at du havde en professionel oplevelse – og vi sætter stor pris på, at du ville vælge os igen.

⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐ Anmeldelse

Afhentningen af bilen gik helt problemfrit. Bilen stod klar som aftalt, var ren og i rigtig flot stand, og der var styr på alle detaljer. Personalet tog sig tid til at gennemgå bilen og svare på mine spørgsmål, hvilket gav en tryg start.

Det er tydeligt, at de har styr på deres processer og går op i god kundeservice – især for nye kunder.

Alt i alt en rigtig positiv første oplevelse, som jeg klart kan anbefale!

9. April 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med Bilabonnement!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god start hos os, og at både opstartsprocessen og afhentningen af bilen levede op til dine forventninger. Vi gør os umage for at skabe en tryg og enkel oplevelse, så det betyder meget at få den slags feedback.

Vi håber, du bliver lige så glad for bilen i hverdagen, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål undervejs.

Tak for din anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg afleverede min bil i dag

Da jeg afleverede min bil i dag, var det hele vejen igennem en rigtig dejlig og hyggelig samtale, jeg havde med medarbejderen fra bilabonnement.
Det har været en dejlig oplevelse, jeg har haft fra start til slut.

31. März 2026

Antwort von Bilabonnement

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse fra start til slut, og at mødet med vores medarbejder gjorde en god forskel. Din feedback betyder meget for os, og vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden!
Mvh Bilabonnement

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen meget tilfreds med processen og…

Igen meget tilfreds med processen og bilerne 😀

26. März 2026

Hej JS

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Det er fedt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at både processen og bilerne levede op til dine forventninger. Det er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Vi håber, du får masser af gode kilometer i bilen – og du siger bare til, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang!

Har vel brugt dem i henved 10 år

Har vel brugt dem i henved 10 år.
Altid god service og hjælpsom personale.

19. März 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stort pris på.

Vi er meget glade for at hele forløbet er gået godt og du føler der hjulpet hele vejen igennem.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overvejer ny aftale i den nærmeste fremtid

Jeg har lejet bil her de seneste knap 6 år.
Undervejs har der været økonomiske forhold jeg skulle have forklaret, det det ikke altid var helt logisk.
Med lidt stædighed har jeg dog fået det afklaret.
Overordnet har det været en nem løsning.

16. Januar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse – og for at have været kunde hos os gennem næsten 6 år. Det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi er glade for, at du fremhæver løsningen som nem, og at du har haft en god samlet oplevelse hos os. Samtidig tager vi din feedback omkring de økonomiske forhold til os. Vi er helt enige i, at det altid skal være så klart og gennemskueligt som muligt, og vi arbejder løbende på at gøre vores kommunikation endnu bedre.

Det er vi også glade for at høre, at du har været vedholdende med at få afklaret dine spørgsmål undervejs – og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis noget kræver en ekstra forklaring.

Endnu en gang tak for din tillid gennem årene – vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu brugt Mini Leasing utallige…

Jeg har nu brugt Mini Leasing utallige gange. Altid god service, fair og god behandling samt kommunikation omkring afhentning og tilbagelevering af bil. Tak til Finn og teamet omkring. I gør det altid godt. Mvh en meget tilfreds og tilbagevendende kunde.

11. März 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du igen og igen har haft gode oplevelser med både service, kommunikation og forløbet omkring afhentning og tilbagelevering.

Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet – og det glæder os, at du vender tilbage. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen næste gang.

God og fair service .

God og fair service .

25. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at du føler, du har fået en god og fair service.

Nemt, enkelt og ligetil!

Nemt, gennemsigtigt og enkelt koncept 👌
Har været med siden begyndelsen og netop afleveret min 4. bil retur.
De få gange jeg har haft brug for kundeservice, har det altid været let at komme igennem og altid med kompetent vejledning/rådgivning.

Vh Søren L.

24. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse, og for at have været med fra starten og nu afleveret din fjerde bil.

Vi er glade for, at du oplever vores koncept som nemt og gennemsigtigt, og at du har haft gode erfaringer med vores kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Perfekt hvis man har meget dybe lommer

Konceptet fungerer i udgangspunktet rigtig fint. Bestilling, levering og administration foregår digitalt og nemt, og selve abonnementsdelen har fungeret uden problemer.

Udfordringen opstår ved aflevering.
I mit tilfælde blev der opkrævet for flere forhold, som efter min vurdering ligger meget tæt på almindelig brugsslitage. Rapporten blev desuden justeret undervejs med ændringer i klassificeringerne, hvilket skabte usikkerhed om vurderingsgrundlaget.

Oplevelsen var, at grænsen for, hvad der betragtes som slitage, ligger meget stramt, og det gør afleveringen til en ekstremt dyr fornøjelse. Skal lige nævne, at jeg har leaset biler mange forskellige steder og det her er ekstremt.

Mit råd til kommende kunder er at være meget opmærksom på afleveringsbetingelserne og forvente en grundig – og konsekvent – gennemgang ved returnering.

24. Februar 2026

Hej Annesofie,

Vi kan ikke genkende billedet af, at afleveringen skulle være urimelig eller baseret på vilkårlige vurderinger.

Den gennemførte inspektion (rapport nr. 129302) dokumenterer blandt andet manglende rengøring samt flere skader, herunder ridser gennem lak, skade på indstigningspanel, afskrabning på bagkofangerens liste og stenslag i forruden placeret i det sorte felt ved limningen, hvilket nødvendiggør udskiftning fremfor reparation.

Du har foreslået en reduktion som vi desværre ikke har grundlag for at imødekomme, da vurderingen er foretaget ud fra konkret skadeomfang og gældende klassificeringskriterier.

Det er samtidig vigtigt at præcisere:

• Vi har ikke indregnet avance på udbedringerne.
• Vores priser er baseret på faste flådeaftaler og ligger væsentligt under almindelige markeds- og forsikringspriser.
• En tilsvarende forrude via forsikring vil typisk ligge i niveauet 7.000–8.000 kr. med tilhørende selvrisiko, hvilket er højere end den opkrævning, der er fremsendt.

For at sikre fuld gennemsigtighed har vi tilbudt mulighed for uvildig tredjepartsbesigtigelse inden bilen sendes videre i processen. Det tilbud står netop for at skabe tryghed om vurderingen.

Vores praksis er ens for alle kunder. Vi udleverer ikke biler i en stand, der afviger fra aftalte betingelser – og vi kan heller ikke modtage dem sådan uden udbedring.

Vi står naturligvis fortsat til rådighed for saglig dialog.

Super nemt

Super nemt, både afhentning og aflevering foregik nemmere og hurtigere end forventet - så 5 stjerner herfra. Bilen var desuden i super fin stand og supporten svarer hurtigt på spørgsmål.

23. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både afhentning og aflevering var nemmere og hurtigere end forventet, og at bilen levede op til dine forventninger. Vi er også glade for, at du oplevede hurtig og god support.

Bil.

Hej
Jeg har over flere omgange brugt bilabonnement og det har været nemt og godt hele vejen igennem.
God mennesker man bliver mødt med og herlig service.

18. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en nem og god oplevelse hele vejen igennem – også over flere omgange.

Vi er især glade for dine ord om vores medarbejdere og serviceniveau. Vi gør os umage for, at alle skal føle sig godt mødt og trygge i forløbet, så det er dejligt at vide, at det er lykkedes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service hele…

Hurtig levering og god service hele vejen igennem. Overskuelig prisstruktur og ingen problemer ved aflevering

Antwort von Bilabonnement

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering, god service og en overskuelig prisstruktur – og at afleveringen forløb uden problemer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner til service og fleksibilitet!

Jeg har oplevet en utrolig professionel og imødekommende tilgang hele vejen igennem

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for de pæne ord!
Det glæder os, at du oplevede en professionel og imødekommende tilgang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på - undgå

Vi har ellers været glade for Bilabonnement gennem +8 år. Det er Wismo nu - svag. Og da der ikke længere er et udvalg af elbiler har vi skiftet: Uhadada / Pas på venner.
De finder en service, som de mener er overskredet for 2,5 siden frem, finder overkørte km, som de ellers selv har affærdiget frem, og er 3 måneder om at behandle en skade i alt +13.000 og så finder de skader for 28.500. Det er en meget dyr omgang - undgå!

God start på turen

Min oplevelse indtil videre har dog været rigtig god. Der var mulighed for afhentning meget kort tid efter bestilling – allerede efter to dage.

Jeg blev venligt modtaget, og der blev taget tid til at gennemgå og forklare bilen, inden jeg kørte derfra.

Samlet set har den første uge været positiv. Aftalen løber minimum 12 måneder ( har jeg selv valgt ) , så rejsen er først lige begyndt – men førstehåndsindtrykket er bestemt godt.

3. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at din oplevelse indtil videre har været så positiv – både i forhold til den hurtige levering, modtagelsen og gennemgangen af bilen.

Vi sætter stor pris på den tillid, du har vist os ved at vælge en 12-måneders aftale. Vi vil gøre vores bedste for, at den gode start også fortsætter resten af perioden.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov undervejs, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemfri overlevering af ny bil

Problemfri overlevering af ny bil i forbindelse med aflevering af den tidligere. Anders - der stod for gennemgangen - var en meget behagelig mand der professionelt gennemgik det hele

2. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at overleveringen af din nye bil forløb problemfrit, og at afleveringen af den tidligere bil gik som ønsket.

Leasing af Peugeot 2008

Det har været en fin og smertefri leasing med nem afhentning og nem aflevering.

3. Februar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en fin og smertefri leasingoplevelse med nem afhentning og aflevering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt og til en god pris

Det var nemt og til en god pris. Aflevering gik fint, ingen ventetid eller anmærkninger. Det var nr. 2 bil fra bil abbonementet. Kommer gerne igen

27. Januar 2026

Antwort von Bilabonnement

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at det hele var nemt, hurtigt og til en god pris. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Bilabonnement

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr