ik had hoorapparaten die 5 jaar oud waren, ik dacht techniek zal wel verbetert zijn, kreeg duurste versie, die waren perfect voor mij, alleen werden die niet vergoed beste apparaat die wel vergoed w... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnHoofdstraat 40-42, 5461 JG Veghel, Noord Brabant, NL
Ik ben zeer tevreden, goed geholpen, vriendelijk, rustige, prettige sfeer, informatief. Na 5 jaar was het weer tijd voor nieuwe hoortoestellen, nu de nieuwste aangeschaft en ik ben er erg blij mee.
Ik ben heel goed geholpen .aardige medewerker en deed er alles aan om mijn gehoor zo goed mogelijk te verbeteren. Alleen met het financiële plaatje mogen ze iets meer en duidelijkere informatie geven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Apparaten waren beter en verder was de hulp duidelijk en bruikbaar. Ik slikte tot voor kort de pijnstiller Naproxen waarbij een van de bijwerkingen slecht horen bleek te zijn. Met gevolg dat ik op dit... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hoofdstraat 40-42, 5461 JG, Veghel, Noord Brabant, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, goed en vriendelijk geholpen en vooraf geïnformeerd over de consequenties.

Antwort von Beter Horen - Veghel
geen aanmerkingen voor de winkel
geen aanmerkingen voor de winkel! Maar de rekening was niet gespecificeerd! Volgens de verzekering moest ik nog meer zelf betalen ! VGZ eigenbijdrage!

Fijne medewerker
Fijne medewerker, prettig in omgang en die alle tijd had en alles goed uit legde

Prima service
Duidelijke ondersteuning bij het maken van een keuze mbt welke hoortoestellen voor mij het beste zouden zijn. Goede voorlichting, betrouwbare testen.

Duidelijke en Eerlijke
Ontzettende leuke verkoper die alles heel rustig uit kon leggen,Nam ook alle tijd voor je,Tevens een goede prijs met een goede service.

Service winkel goed
Service winkel goed, maar de service van klantenservice en hoofdkantoor Beter Horen was bar slecht!

Antwort von Beter Horen - Veghel
Ik word altijd goed en vriendelijk te…
Ik word altijd goed en vriendelijk te woord gestaan .
De medewerkers zijn altijd heel behulpzaam.
Altijd bereid om een oplossing te zoeken.

Vakkundige en vriendelijke behandeling
Ik ben op een vriendelijke en vakkundige wijze behandeld bij mijn aanschaf van een nieuw hoorapparaat.

Antwort von Beter Horen - Veghel
Ik ben heel goed geholpen .aardige…
Alleen met het financiële plaatje mogen ze iets meer en duidelijkere informatie geven!!!

Informatie is minimaal.
Informatie is minimaal.
Ik kreeg ‘n onderhoudspakket mee en er werd niet uitgelegd wat de inhoud was en hoe ik die moest gebruiken.
Ik ben ‘n week later teruggegaan voor uitleg!

Kosten van een gehoorapparaat zijn 2.175
Kosten van een gehoorapparaat zijn hoog, maar doordat er een tv connector als service wordt bijgedaan wordt het aantrekkelijk. Veel geduld met ouderen. Chapeau !
Zeer tevreden
Professioneel en zeer klantvriendelijk, duidelijke afspraken goede service, ik draag al 30 jaar hoorapparaten nog nooit bij een ander geweest. Omdat ik dat niet wil.
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, over de vervanging van mijn boortoestellen. Ze bevallen prima. Personeel is vriendelijk en afspraken worden op tijd en datum afgehandeld.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.