Beter Horen - Naaldwijk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Zuideinde 1, 2671 MG Naaldwijk, Zuid Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medewerkster luistert heel goed naar wat de klant graag wilt en is daar bij kundig om dit te vertalen naar de instellingen. Prima service en prettig personeel.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn en vlot geholpen. Duidelijke uitleg door de audicien. Wat ik persoonlijk nog mis is nog een evaluatie na een paar maanden, om nog eventuele zaken te bespreken en wellicht nog wat extra hulpmidd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De medewerker van het filiaal in Naaldwijk de heer Maikel Monné heeft prima geholpen was duidelijk, geduldig. Met de afspraken ging het niet helemaal vlekkeloos. Dit wordt door jullie centraal gereg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekend en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Jammer dat ik geen enkele toelichting over de offerte kreeg. Waarom ca. 350 euro voor de Beter Horen kaart. Dat is nogal... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker
  2. Hörgeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

• Zuideinde 1, 2671 MG, Naaldwijk, Zuid Holland, Niederlande

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

79 Bewertungen

1.470 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tijd en geld verspilling

Tijd en geld verspilling. Ik heb in juni in Naaldwijk oortjes besteld voor de festivals. Moest drie keer teruggaan maar ze zaten nog niet goed (test hield telkens 30% van 100% bescherming). Hier ben ik tot september mee bezig geweest!!!! Ze belden me telkens niet als de oortjes klaar waren en ik moest zelf achter gaan! Uiteindelijk na 3 keer anderhalf uur mijn leven verspillen was ik klaar mee en heb mijn geld terug gevraagd. Na 2,5 weken heb ik nog mijn geld niet terug. Heb ook een keer gebeld en toen kreeg ik van een boze man te horen dat ze mijn rekeningnummer niet hadden!!!! Maar in de winkel zeiden ze dat ze het wel hadden! In ieder geval heb ik mijn rekeningnummer telefonisch ook doorgegeven maar heb nog steeds mijn geld niet. Echt ongekend hoe ze met de klant omgaan. Ook verbaal snappen als ik bel om achter te komen waar mijn geld is gebleven.

18. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Nafise Ghalandari,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met de terugbetaling. Onze welgemeende excuses hiervoor. We willen graag met u in contact komen om dit op te lossen. Zou u een mail willen sturen naar klachten@amplifon.com? We helpen u graag verder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wacht tijden zijn soms erg lang

Wacht tijden zijn soms erg lang. En we wachten nog op een hoor toestel.

26. Juni 2023

Beste J.C.,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat u nog wachtende bent op een hoortoestel. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u uw hoortoestel kunt ophalen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ben al vanaf november 2022 bezig om via…

Ben al vanaf november 2022 bezig om via DSW mijn tegoed terug betaald te krijgen.

12. Juni 2023

Beste M.T.J.M. Vliet-Van Veldhoven,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u al enige tijd wacht op uw tegoed terug. Onze excuses hiervoor. We hebben uw review bekend gemaakt bij de juiste personen. U zal in de komende 5 tot 10 werkdagen uw tegoed terugontvangen. Nogmaals onze excuses voor uw ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd vakkundig geholpen.

Ik werd vakkundig, maar bovenal heel fijn geholpen aan een nieuw apparaat, waarmee ik mensen beter kan verstaan. Maar nog beter is het feit dat ik zonder ondertiteling de mensen op tv kan verstaan en weer muziek hoor.
Bedankt😀

20. März 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De audicien Rishi Gajachien is een…uitstekende audicien

De audicien Rishi Gajachien is een prima vent. Vandaar die 3 sterren. Het hoofdkantoor had van mij helemaal geen ster gekregen. Ik heb dus gemiddeld.
De organisatie vanuit het hoofdkantoor is te triest voor woorden. bv : Ik maak telefonisch een afspraak en deel mee dat ik alleen door Rishi geholpen wil worden. Moet ik wel 2 maanden op wachten. Kom ik op de afspraak hebben ze het bij een andere audicien gepland. Ander voorbeeld : Ik koop 2 nieuwe hoorapparaten en betaal die alvast conform offerte ivm de fiscus vooruit. Resultaat: ik krijg een nota met een ander bedrag en een andere referentie die ik moet vermelden.

28. Dezember 2022

Beste J. van der Ende,

Bedankt voor uw bericht. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door Rishi. Echter is het vervelend dat er wat dingen niet volledig naar wens zijn verlopen. Ik heb dit doorgezet naar de verantwoordelijken hiervoor. Wij hebben de verkeerde nota intussen stopgezet.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Diagnosis was fine

Diagnosis was fine, and the Amplifon devices adjusted ok. I have had recurring problems with discomfort/pain with the new moulded ear inserts, and am still waiting for another one for my left ear. The last one actually caused a painful wound within the ear canal.

30. Januar 2023

Dear J.C. Browning,

Thank you for leaving a review. We are saddened to hear that your ear inserts have been causing you discomfort and pain. I have contacted my colleagues about your situation. You have recently received a new ear insert from our colleagues in the store. We hope to see you again.

With kind regards,
Beter Horen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr