Medewerkster luistert heel goed naar wat de klant graag wilt en is daar bij kundig om dit te vertalen naar de instellingen. Prima service en prettig personeel.
Zuideinde 1, 2671 MG Naaldwijk, Zuid Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Fijn en vlot geholpen. Duidelijke uitleg door de audicien. Wat ik persoonlijk nog mis is nog een evaluatie na een paar maanden, om nog eventuele zaken te bespreken en wellicht nog wat extra hulpmidd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De medewerker van het filiaal in Naaldwijk de heer Maikel Monné heeft prima geholpen was duidelijk, geduldig. Met de afspraken ging het niet helemaal vlekkeloos. Dit wordt door jullie centraal gereg... Mehr ansehen
Uitstekend en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Jammer dat ik geen enkele toelichting over de offerte kreeg. Waarom ca. 350 euro voor de Beter Horen kaart. Dat is nogal... Mehr ansehen
Zuideinde 1, 2671 MG, Naaldwijk, Zuid Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
2 weken geleden afspraak gemaakt voor vandaag, maar toen we in de winkel kwamen wist de dame nergens iets vanaf. Ook de bestelling, die we vandaag zouden meenemen, was er niet.
De betreffende dame was bezig met iemand toen we binnen kwamen en dat was ook al zeer beschamend (zeer neerbuigend tegen een oudere man iets met zeer weinig geduld zeggen en puffen wanneer een ander iets vraagt).
Voor ons geen beter horen meer.

Antwort von Beter Horen - Naaldwijk
Prima geholpen door de audicien ..en een hoorapparaat gekocht …
Prima geholpen en de tijd genomen.
Geduldig alles uitgelegd.
Benadering goed, maar als er naar deze vestiging gebeld wordt, dan wordt de telefoon bewust niet opgenomen !

Antwort von Beter Horen - Naaldwijk
Nooit erg tevreden geweest over Beter Horen Naaldwijk maar nu wederom een slechte ervaring. Door een opstapeling van oorproblemen mag ik geen hoortoestel met oordopje meer dragen. Volgende week krijg ik een proefperiode met een Baha band. Nu had ik echter vorig jaar een afstandbediening gekocht bij mijn Resound hoortoestel. Ik heb het nooit gebruikt omdat ik daarna praktisch geen hoortoestel meer heb kunnen dragen. Beter Horen weigert echter het dure apparaatje, wat me €155 gekost heeft, terug te nemen. Zelfs niet voor de helft van de prijs, wat ik hen voorstelde. Wat een slechte service. Terwijl ik hen wel mijn hoortoestel heb gegeven om uit te lenen aan andere klanten .

Antwort von Beter Horen - Naaldwijk
De hulp van audicien mw. A. Heijne was zeer klantgericht en als prettig ervaren.
Vanaf aanvang onderzoek héél
prettig ervaren! En later na het proefdragen en afhandeling goede service ervaren!
Blij met m’n hoortoestellen!

Antwort von Beter Horen - Naaldwijk
Ik werd zeer vriendelijk geholpen door de gehoorspecialiste.
Goede begeleiding in keuze van toestellen. Goed gesprek met medewerker over alle ins-en outs.
De service naar bestaande klanten kan flink beter ik heb net nieuwe gehoorapparaten maar als ik er even naar wil laten kijken krijg ik te horen wij hebben het druk met nieuwe klanten maar wat is belangrijker tevreden klanten of nieuwe
Het was een goede ervaring omdat het team me goed
geholpen heeft.
Niet het was, maar het is een goede ervaring, fijne mensen, hebben er verstand van. Februari begonnen, maar ben nog niet klaar
Er werd goed geluisterd naar onze vraag/wens en er is alles aan gedaan, om dit voor ons zo goed mogelijk te vertalen naar het juiste apparaat met de juiste instellingen.
Zowel de eerste meting als de eindmeting verliep vlot en vriendelijk en behulpzaam
Keurig op tijd vriendelijke ontvangst duidelijkheid over de hoortoestellen en niet opdringerig correct behandeld
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.