Ik ben ben zeer tevreden over de benadering, meedenken en hulp van Eefje van Beter Horen in Heythuysen.
Standort
Standort wechselnStationsstraat 19, 6093 BJ Heythuysen, Limburg, NL
Vriendelijk ,duidelijke uitleg Er wordt tijd voor je genomen
Het bedrijf, Beter Horen, heeft op vriendelijke wijze mijn wensen aangehoord en deze vertaalt naar een Prima hoortoestel
Heel goede begeleiding en uitleg en afhandeling van de nodige formaliteiten.
Stationsstraat 19, 6093 BJ, Heythuysen, Limburg, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vriendelijk ,duidelijke uitleg
Vriendelijk ,duidelijke uitleg
Er wordt tijd voor je genomen

deskundig en vriendelijk.
De medewerker was vriendelijk en legde alles goed uit. Hij nam ook de tijd.

Het bedrijf Beter Horen

Antwort von Beter Horen - Heythuysen
naar mijn ervaring kundige mensen en…
naar mijn ervaring kundige mensen en zeer vriendelijk.
Goede en perfecte begeleiding van begin…
Goede en perfecte begeleiding van begin tot einde.
Ik werd erg vriendelijk en vakkundig…
Ik werd erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik ben blij met mijn nieuwe apparaten.
Ik kan Beter Horen Heythuysen aanbevelen.
Prettige benadering tijdens de contact momenten. Geen tijdsdruk.
Makkelijk afspraak plannen en eventueel corrigeren.
Juiste aanmeting van hoortoestel met juiste onderbouwing.
ik ben ondanks mijn stemverlies heel…
ik ben ondanks mijn stemverlies heel goed geholpen
Alle lof voor Eefje!
Alles was gewoon.
De man die mij geholpen met het in…
De man die mij geholpen met het in gebruik nemen van de hoorapparaten was 100 procent
Heel goede begeleiding en uitleg en…
Heel goede begeleiding en uitleg en afhandeling van de nodige formaliteiten.