Als zeer slechthorende heb ik in de loop der jaren veel hoorspecialisten bezocht en nooit de aandacht ervaren zoals bij deze winkel. Mijn huidige toestellen hebben een perfecte afstelling en het advie... Mehr ansehen
De Schoof 166, 3341 EB Hedrink Ido Ambacht, Zuid Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Aplifon toestel (oplaadbaar) De App BeMore werkt niet behoren. Bij de Amplifon App zelfde probleem . Correcte voorgeschreven telefoon (Galaxy S23) Een reeks van problemen. (Programma "hangt" bleu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afspraak gemaakt en wist totaal niet wat ik kon verwachten. Was positief verrast door de deskundigheid van de audicien. Werd geluisterd naar de klachten en de wensen, welke ik had, t.a.v. gehoorappar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijk hulp, Miranda is een uitermate deskundig audicien die mij goed geholpen heeft. Aangezien ik een pietje precies ben wilde ik alle ins en outs weten en zij kon op al mijn vragen antwoord g... Mehr ansehen
De Schoof 166, 3341 EB, Hedrink Ido Ambacht, Zuid Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Beter Horen - Hendrik Ido Ambacht
Net en professioneel optreden met snelle oplossingen
De ervaring met Miranda is altijd goed geweest en we hadden nu niet anders verwacht.
Er moet nog wat aan de toestellen aangepast of bijgesteld worden, maar de hoop was dat het geluid helderder voor mij zou zijn en dat is gebeurd, zodanig dat ik ze zachter kan instellen dan in eerste instantie is gedaan door Miranda.
De verkoper was heel kundig. Hij legde goed uit wat de mogelijkheden zijn en naam alle tijd.
De 2 weken om de nieuwe toestellen te beoordelen zijn te kort. Om de intsellingen aan te passen om mijn klachten te verhelpen liepen over de termijn van 2 weken en waren mijn klachten niet opgelost en hoor ik minder dan bij mijn oude toestellen. Ik moest wel na die 2 weken mijn goed keuring geven en had daarbij een betalings verplichting. Ik ben hier zeer ontevreden over omdat ik nu toestellen heb waardoor ik achteruit ben gegaan met mijn gehoor t.o.v. mijn oude toestellen en hier 5 jaar aan vast zit. Het zou toch allezins redelijk zijn als die 2 weken in gaan nadat mijn klachten verholpen zijn of voor andere toestellen moet kunnen kiezen.
afz. Een zeer ontevreden klant.
M. van´t Verlaat.
De afspraak waaraan u refereert in u reactie op mijn klacht is bij mij niet bekent. Ik wil van die 2 weken af tot ik te vrede bent

Antwort von Beter Horen - Hendrik Ido Ambacht
Ik wilde een afspraak maken om mijn hoortoestellen bij te stellen omdat ik het geluid ontzettend hard vind en dit al 2keer is bijgesteld en nog steeds niet goed is. Blijkbaar is een hoortoestel verkopen belangrijker dan de service. Ben zeer ontevreden dat ik geen afspraak op korte termijn kan krijgen en dus niet tevreden ben met mijn hoortoestellen

Ik hoor weer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.