Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Olympiaplein 133, 1077 CX Amsterdam, Noord Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De aandacht en begeleiding was prima. Ik heb voldoende tijd gekregen om een set uit te proberen en een keuze te maken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door de ongelijke achteruitgang van mijn twee oren was er nogal een traject aan voorafgegaan. Terry, mijn audicien, heeft mij met alle aandacht alles uitgelegd, uitvoerig de tijd genomen, dingen voorg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De eerste keer dat ik er hier kwam voelde een beetje raar. Je komt niet voor een hoortest wanneer je geen klachten hebt. Er werd tot 2x toe aan mij gevraagd of ik wel van plan was om de hoortoestellen... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker

Alle Bewertungen

1.541 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben geholpen door Eline Noorman en…

Ik ben geholpen door Eline Noorman en ben super tevreden. Zij luisterde heel goed naar mijn wensen en opmerkingen. Zij heeft mijn nieuwe gehoortoestellen zo kunnen afstellen dat ik iemand in een andere kamer kan horen spreken, zonder een ‘blikkerig’ bijgeluid.

Bovendien zat Eline niet te mopperen toen ik een paar keer mijn laatste afspraak moest verplaatsen vanwege onverwachte ziekenhuisafspraken. Chapeau!

22. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Verbeterde ervaring en verbeterde visie

Inmiddels is mijn visie op Beter Horen flink verbeterd. Ik voel me blij met de reactie vanuit Beter Horen op mijn 1e (negatieve review). Verder was de reactie van het personeel van de filial op de Olympiaplein in Amsterdam behulpzaam en aangenaam. Ik heb ook de app Amplifon geïnstalleerd op mijn iPhone en mijn geboortester verbonden met Bluetooth. Ik kan met de app de volume van mijn toestel aanpassen en kan daardoor al beter horen.

1. Mai 2024

24. Oktober 2023
Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein-Logo

Antwort von Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein

Beste C.A.J. Crul,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te horen dat uw ondersteuning door onze collega's snel en verstandig gebeurde. U bent altijd welkom in onze winkel.

Beter Horen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer goed, effectief en hartelijk ontvangen en probleem opgelost!!ondersteund bij…

Zeer goed en effectief ondersteund bij het oplossen van een digitaal probleem.
Zeer hartelijke ontvangst. Geen wachttijd. Ook zonder afspraak word je altijd geholpen!!

10. Juli 2023
Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein-Logo

Antwort von Beter Horen - Amsterdam Olympiaplein

Beste J.H. Hooiveld,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen met uw probleem en dat het verder is opgelost. Onze collega's in de winkel staan altijd klaar om u verder te helpen.

Beter Horen

Voor beter horen ga je naar Beter Horen

Wat onwennig binnenkomend werd ik direct vriendelijk en deskundig ontvangen. Alles werd helder en geduldig uiteengezet; op alle vragen volgden duidelijke en praktische antwoorden.
Ook met de inpassing en het uitproberen van de apparaatjes was de medewerker geen moeite teveel.

28. Februar 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr