Best Life Bewertungen 244

TrustScore 4 von 5

4,1

Heerlijke combinatie van bed en topper. Vanaf de eerste dag heerlijk gelegen ondanks mijn gewrichtspijn. En dat voor die prijs. Een echte aanrader.

Ik heb eerst uitgebreid research op internet gedaan en kwam bij Best Life terecht. Ik werd echt enthousiast van alle reviews en heb toen een eenpersoons Topper Olympus besteld. ( ik dacht ik doe er... Mehr ansehen

Zeer slechte service. Reacties komen extreem langzaam en telkens met hetzelfde verhaal, maar er verandert niets. We zijn inmiddels dagen bezig met een retour zonder enige echte oplossing. Er staan nu... Mehr ansehen

1. Bettwarenfachgeschäft

Best Life is dé Nederlandse online retailer met een hoogwaardig assortiment aan Ergonomische Kussens. Ons assortiment bestaat uit traagschuim- en gelkussens en enkele massage artikelen. Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve en exclusieve producten en maken het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Snelle verwerking van de levering

Snelle verwerking van de levering. Product is uitstekend.

Zo goed, dat ik helaas dit kussen bij het snelle uitstappen op mijn stoel in de bus heb laten liggen.

7. März 2026

Fijne topper voor een hele goeie prijs!

Echt een hele goede ervaring met deze webwinkel. Ik heb een topper besteld en een matrasbeschermer. Snelle levering! Gekozen voor de matrastopper Olympus en geen seconde spijt van. Mijn vorige traagschuimtopper was echt aan vervanging toe en na één nacht op deze topper voel ik al een wereld van verschil. Ligt heerlijk. En dat voor deze prijs :)

2. März 2026

Antwort von Best Life

Hi Sandra, heel erg bedankt! Dat is erg goed om te horen! Veel plezier ervan :)

In alle opzichten prima

Ik ben sceptisch van aard, maar deze topper ligt echt zeer goed. Comfortabel en stevig tegelijk. Daarnaast is de service uitstekend. Vandaag besteld morgen in huis is geen loze belofte.

22. Februar 2026

Antwort von Best Life

Dankjewel Henk! Goed om te horen.

Snelle levering

Snelle levering. Goede klantenservice.

22. Februar 2026

Antwort von Best Life

Hi Els, dank voor de mooie woorden!

ZWEET TOPPER

De Topper zweet zo erg dat je er wakker van wordt. Dus ik zou hem niet kopen‼️
Ik had hem gekocht maar nog even laten liggen voordat ik hem ging gebruiken, nu daar een klacht over ingediend en het antwoord was, de 30 dagen proeftijd is voorbij dus we nemen hem niet terug, koop maar een koelende cover.
Dus wees gewaarschuwd, je wordt drijvend in het zweet wakker‼️

14. Februar 2026

Antwort von Best Life

Hi Jose, bedankt voor je eerlijke review. Helaas hebben we inderdaad geen uitzondering voor je kunnen maken. De 30 dagen uitproberen zijn over het algemeen voor iedereen voldoende om aan te houden. We hebben je nog een andere oplossing aangeboden om je tegemoet te komen. Wellicht dat dat nog een optie is!

Het kussen blijft bij mij niet zitten

Het kussen blijft bij mij niet zitten.
Ben hem tijdens de nacht steeds kwijt.

11. Februar 2026

Antwort von Best Life

Hi Hans, dank voor je review. Waar komt dat door denk je? Wellicht dat we kunnen helpen bij een oplossing.

Top(per)

Net mijn topper ontvangen, voelt al fantastisch. Helaas hele slechte ervaring met Ada gehad!!!! Blij dat dit nu al heel goed bevalt

21. Januar 2026

Antwort von Best Life

Bedankt Manuela! Veel plezier ervan.

Heerlijk , comfortabel kussen

Relatief snel geleverd in Duitsland. Heerlijk, kwalitatief goed kussen. Had geen gewenning nodig.

17. Januar 2026

Antwort von Best Life

Blij te horen dat het goed bevalt! Veel plezier ervan.

Topmatras

We liggen nu al enkele mndn op de topdekmatras.De topmatras ligt zalig zacht.Goed voor onze spieren en rugklachten zijn weg.Blijft goed liggen met de anti slip eronder

15. Januar 2026

Antwort von Best Life

Hi Chris, wat fijn te horen dat de rugklachten weg zijn! Dank voor de mooie woorden.

Super TOPPER voor een kleine PRIJS

Ik werd echt enthousiast van alle reviews en heb toen een eenpersoons Topper Olympus besteld. ( ik dacht ik doe er eerst 1 kijken of ie bevalt) maar dit is echt ongelofelijk; ik stond echt elke dag met stijf van de rugpijn (door een beknelde zenuw in mijn onderrug) op en dat is serieus, na slechts een paar dagen op deze TOPPER slapen, al stukken minder!
Jeetje, had ik dus véél eerder moeten bestellen…, nu even sparen voor nog eentje en dan is mijn lits jumeaux bed weer een 5 sterren hotelbed!
Twijfel niet mensen en bestel vandaag zo’n Best Life TOPPER!!!!

5. Januar 2026

Antwort von Best Life

Ellen, wat fijn te horen dat je rugpijn al flink is verminderd! Daar doen we het voor. Veel plezier er van de komende tijd!

Snelle levering

Snelle levering. Ik had een stevig kussen besteld maar dat vond ik tegenvallen. Toch is dit de stevigste kussen die ik heb kunnen vinden. Op woonboulevard Nijmegen hadden 8 winkels niet een steviger kussen. Dus ik gebruik de kussen nu dagelijks.

9. Januar 2026

Antwort von Best Life

Hi Gerrit Jan, jammer dat het kussen niet naar wens is! Uiteindelijk is het ook een persoonlijke kwestie. De stevig is ons stevigste kussen, dus je mag hem uiteraard gewoon retourneren. Dank in ieder geval voor de feedback.