Jas veeel te laat ontvangen, geweigerd bij de deur (zoals aangegeven) doordat zij zelf niet bereikbaar zijn. Nooit geld teruggekregen. BESTEL HIER NIET
Bestelling redelijk vlot binnen maar lijkt wel een kindermaat ipv volwassen maat. Probeer maar te retourneren dit gaat niet lukken, dus ik kan fluiten naar mijn geld. Zeker geen aanrader! Gratis reto... Mehr ansehen
Leuke, moderne, vlotte kleding. Heb na alle slechte reviews (die ik pas las toen ik al had besteld) direct contact gezocht met het bedrijf aangaande mijn bezorgdheid en kreeg direct een vriendelijke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Slechte ervaring!! Eerst 2 artikelen gekregen en al vielen ze toch iets tegen, heb ik ze toch gehouden Derde artikel nooit ontvangen. 15 mailtjes heen en weer gestuurd, maar krijg steeds dezelfde ant... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Overzichtelijke site leuke kleding…
Overzichtelijke site leuke kleding bestelling plaatsen is gemakkelijk en snel

Antwort von Bestieonthemove
de optie dat als je extra korting kan…
de optie dat als je extra korting kan verkrijgen bij aankoop van meerdere stuks is schitterend

Antwort von Bestieonthemove
Bestelling was heel snel binnengekomen

Een topervaring
Een topervaring
goed advies en hulp bij bestelling ! echt fijn om hier te shoppen

echt een teleurstelling
Je denkt dat je bij een site besteld die ook kwaliteit sturen, komt het uit China!
Is het ook nog eens totaal niet wat je verwacht! Staat mooi op het plaatje, ik dacht een pak met lovertjes.. is het gewoon een print.
Moest moeite doen om een retourformulier te krijgen en dan wil je het pakketje terug sturen, zijn het ook nog een behoorlijke bedragen die daarvoor staan!
Ik koop hier niet meer
Gemakkelijk bestelproces

Dieven!
4 oktober een vest besteld, tot op heden niets ontvangen. Veel mailcontact maar krijg mails terug met een inhoud: danwel dat u voor ons heeft gekozen. We zijn blij dat u tevreden bent...
IK BEN HELEMAAL NIET TEVREDEN!
Dieven zijn het. Vest betaald, niets ontvangen. Ik ga de consumentenbond inschakelen.
Ik krijg geen geld retour, het pakket moet eerst aankomen...

Super mooie huispakjes
Ik heb een super leuk huispakje gevonden op de website van Bestie on the move 😍 De bestelling verliep super vlot en eenvoudig! Steeds een duidelijke omschrijving van de kledingstukjes waardoor het gemakkelijker is om een keuze te maken in je bestelling 🥰

Oplichters
Oplichters, doen of ze Nederlandse site zijn. Komt uit China! Geen Nederlands KVK, geen contactmogelijkheden behalve e-mailadres. Retourneren haast onmogelijk en levertijden zijn veel langer dan ze zeggen. Je krijgt echt Chinese troep opgestuurd. NIET BESTELLEN
Oplichters
Kleding besteld en na enkele weken pakket ontvangen. Was van slechte kwaliteit en veel te klein. Er zat geen mogelijkheid bij om te retourneren. Na een maand mailen, ze konden nergens de bestelling vinden, eindelijk een retouradres: in China. Terugsturen op eigen kosten. Gezien de kosten voor terugsturen, en ervaring met hun administratie, twijfel ik of ik mijn aankoopbedrag ooit terug zou zien. Ik heb mijn verlies maar genomen. Advies: ver weg blijven van dit bedrijf.
Advies aan iedereen
Advies aan iedereen, bestel hier niet! Ik heb een hele slechte ervaring gehad en ben mijn geld helaas kwijt. Het bedrijf klopt niet en je ontvangt, (als je al wat ontvangt) niet hetgeen dat je besteld hebt! Wees gewaarschuwd. Tot op heden heb ik totaal geen reactie meer gehad van het bedrijf, dit zegt voor mij genoeg. Nooit weer “bestie on the move” voor mij!
de bestelling verliep heel vlot ik hoop…
de bestelling verliep heel vlot ik hoop dat het product ook zeer goed bevalt

Antwort von Bestieonthemove
Niet bestellen bij dit bedrijf!!!
Dit “Nederlands” bedrijf zendt enkel kledij afkomstig uit China. Kwaliteit beneden alles, alsook heel kleine maten naar onze Europese normen. Retourneren is een klucht en bijna onhaalbaar: torenhoge kosten ( naar Chinees adres!), geen retourbon, geen factuur (indien voor bedrijfsaankoop)
Dus beter niet in zee gaan met dit bedrijf!
Niet bestellen hier!
Wat een slechte site! Niet bestellen hier. Retourneren naar China voor hele hoge prijzen. Echt mega slecht! De producten zijn ook waardeloos.

SCAM CHINA SHOP!!
I copied this message because this is exact the problem!!! This webshop is indeed a total scam. I received 2 pairs of sets that look nothing like the pictures. Very thin fabric, lousy fit, too short, unwearable. And then the only possible return address appeared to be in China, which is not mentioned on the website. I would not have ordered anything in the first place if I had known that it came all the way from China. And the return costs to China are very high. So I feel deceived twice. If you try to communicate with the webshop about this you get the same chatbot answers again and again. Strong advice: DO NOT ORDER HERE!

Bestel hier niet
Bestel hier niet! Dit bedrijf zit in China en haalt alles van Alie Xpress.
Het doet zich voor als een Nederlandse webshop met hun .nl website.
Ik heb twee rokjes besteld anderhalve week geleden voor een feestje. Deze zijn nog steeds niet binnen en het feestje is al geweest.
Veel mailcontact gehad met hen en ik blijf maar standaard antwoorden krijgen, maar nog steeds niks.
Ik heb dringend verzocht om mijn geld terug te storten per direct. Nu is het radiostilte. Ja ik kan mijn geld terugkrijgen als ik de artikelen terugstuur (verzendkosten naar china aangetekend zijn rond de 30 euro).
Knettergek deze mensen! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Alles is te bestellen voor een goedkoper bedrag op Alie Xpress. Bij die site weet je wel dat het uit China komt in tegenstelling tot deze site.

echt een top site !!!
ik bestelde een product en ze twijfelde aan mijn adrres dus ze hebben per email gelijk contact op genomen om te kijken of mijn gegevens wel klopte super gedaan
veder is het allemaal heel gemakkelijk geen gezeur gewoon makkellijk alles te bestellen krijg je een bevestiging met een track en trace code zo dra je pakketje verzonden is kan je het gelijk volgen met de code
heb al meerdere vrienden gesproken over deze website echt een aanrader nooit problemen gehad

Oplichting
Heb schoenen besteld maar er komt niks binnen. Krijg je steeds hetzelfde antwoord: door de drukte kan het iets langer duren en uw bestelling verloopt voorspoedig
Erg lange levering (China), retour kosten hoog
Levering duurde 3 weken, bestelling kwam uit China. Retour zenden kan alleen naar een obscuur adres in China wb kosten voor eigen rekening zijn. Inmiddels is levertijd op de website aangepast maar deze lange termijn stond eerder nergens. Snelle reactie van Sara van de klantenservice maar had vervolgens niks aan de respons. Raad deze site af!

Antwort von Bestieonthemove
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.