Bestieonthemove Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jas veeel te laat ontvangen, geweigerd bij de deur (zoals aangegeven) doordat zij zelf niet bereikbaar zijn. Nooit geld teruggekregen. BESTEL HIER NIET

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling redelijk vlot binnen maar lijkt wel een kindermaat ipv volwassen maat. Probeer maar te retourneren dit gaat niet lukken, dus ik kan fluiten naar mijn geld. Zeker geen aanrader! Gratis reto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke, moderne, vlotte kleding. Heb na alle slechte reviews (die ik pas las toen ik al had besteld) direct contact gezocht met het bedrijf aangaande mijn bezorgdheid en kreeg direct een vriendelijke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte ervaring!! Eerst 2 artikelen gekregen en al vielen ze toch iets tegen, heb ik ze toch gehouden Derde artikel nooit ontvangen. 15 mailtjes heen en weer gestuurd, maar krijg steeds dezelfde ant... Mehr ansehen

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mn bestelling was 7 nov 2023

Mn bestelling was 7 nov 2023
Nu zijn we 17 dec 2023 inmiddels 5 geautomatiseerde mails … met de vermelding “bestelling loop vertraging”…om zo genaamd goed te maken 30 procent korting op de volgende bestelling. NIET DOEN … grote OPLICHTERS
deze bedrijf heb ik aanmeld bij de fraude desk.
Ik stel voor iedereen die hier is opgelicht net als ik . …met z’n allen de tv programma oplichting en radar en de politie een melding te maken.
Bewaar alle mails verkeer
Idd alle mails zijn beantwoord door een naam Sara.
Jullie kunnen de pot op… na mn €45 kan ik fluiten maar bij deze hoop ik dat mensen gewaarschuwd zijn
En voor alle goede mensen met goede bedoelingen fijne feestdagen ❤️

17. Dezember 2023

Oplichters

Oplichters! Ook ik hen het product nooit ontvangen. Herhalen steeds dat ik het zelf maar moet uitzoeken en hun systeem geeft aan dat het geleverd is door een vage W17 transporteur. Een crimineel verdien model, een aanzienlijk bedrag betalen en nooit wat leveren. Hier niet bestellen zou ik adviseren.

12. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Foto's op de website zeer misleidend

2 sets sweater en bijpassende broek besteld, kleur taupe. Paar dagen geleden 1 set ontvangen, kleur lila en de stof is zo synthetisch als een afwasspons. Maat slaat nergens op, prijs staat in geen verhouding tot de kwaliteit.
Compleet anders als op de foto op de website.
Andere set nog steeds niet ontvangen.

16. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bestellen! Geen recht als consument

Niet bestellen! Als het niet goed is kun je het op eigen kosten terugsturen naar China! Dit kost zo 16 euro. Je kunt niet kostenloos annuleren, wat in Nederland een consumentenrecht is....!
Het zijn artikelen die je zelf ook via aliexpress kunt bestellen voor veel minder geld. Misleidend en zeer klantonvriendelijk!

16. Dezember 2023

Retourneren is super duur

Als je iets bestelt en je wilt het retourneren, moet je het op eigen kosten naar China sturen. Dat kost 26 euro. Dat staat nergens vermeld...

15. Dezember 2023
Bestieonthemove-Logo

Antwort von Bestieonthemove

Hallo Sandra
Bedankt voor je feedback en we begrijpen je zorgen. Het spijt ons dat de retourkosten niet duidelijk waren vermeld. We zullen ervoor zorgen dat deze informatie in de toekomst transparanter wordt gecommuniceerd op onze website.

Mocht je hulp nodig hebben bij het retourneren van je product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Niets bestellen hier

Niets bestellen hier! Echt alie express kwaliteit kleding
Slechte pasvorm, maatvoering en kwaliteit
Daarnaast geen klantenservice; je krijgt automatische reacties van ene Sara op je mails
Retourneren praktisch onmogelijk. Pakket moet dan op eigen kosten terug naar China. Echt al met al waardeloos dus

15. Dezember 2023

Maatvoering kleding klopt niet

Maatvoering kleding klopt niet, mouwen veel te kort. Hoef product niet terug te sturen. Moet wel weer fors bijbetalen voor nieuwe levering.
Levering duurt lang, alles komt uit China.
Contact via e-mail is slecht, steeds standaard antwoorden met andere bedragen.
Koop hier ajb niet. Grote ergernis, hoop geld kwijt en nog geen kleding.

8. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 november schoenen besteld en nog…

3 november schoenen besteld en nog steeds niet binnen. Al paar keer gemaild en elke keer standaard antwoord. Pakket schijnt in chine te liggen???? Ik dacht dat jullie in nederland zaten. Nooit hier iets bestellen!!!! Belachelijke zaak

14. Dezember 2023

Slechte ervaring!!

Slechte ervaring!!
Eerst 2 artikelen gekregen en al vielen ze toch iets tegen, heb ik ze toch gehouden Derde artikel nooit ontvangen. 15 mailtjes heen en weer gestuurd, maar krijg steeds dezelfde antwoorden/ standaard antwoorden. Is geleverd ligt aan postorder of ligt bij buren. Maar dit alles is niet waar. Ik geef het op. Geen jasje, geen geld, dus nooit meer hier bestellen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scammers.First I was waiting long for…

Scammers.First I was waiting long for delivery. Sizes too small so I wanted to bring back my parcel, they asked to pay 20-25 USD for send it back to Hong Kong. There's no any information in online shop, just contact them by email.

11. Dezember 2023

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk, ga hier niet mee in zee. Heb op 25 november besteld 2 warme vesten voor een bedrag van €72,00. Kreeg mijn zending 2 december geleverd en heb het pakket gelijk geopend, tot mijn verbazing waren de vesten veel te klein meisjes van 12 tot 16 jaar kunnen deze dragen, dunne kwaliteit dus niet dik en warm zoals ze laten zien op hun site.
Na een week heb ik eindelijk via mail een reactie gehad op mijn vraag of ik hem kan terug sturen.
Dit is hun oplossing:
Het spijt ons te horen dat het product niet helemaal naar wens was. 😔 We corrigeren dit graag voor je!
Wil je het product ruilen voor het juiste artikel? 🔄 Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we sturen je graag het product waar je blij van wordt 😊 Je hoeft maar een kleine bijdrage van 40% van de aankoopprijs te betalen om de kosten te dekken en wij betalen de overige 60%.

Dank je wel voor je bericht, en het spijt ons te horen dat het product niet volledig aan je verwachtingen voldeed. We willen graag samenwerken om een oplossing te vinden die bij je past en je tevredenheid vergroot. We hebben nog enkele fantastische alternatieven in gedachten voor jou:

Optie 1: Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te behouden, en als blijk van waardering bieden we je een 30% restitutie van de aankoopprijs aan. Hierdoor kun je het product behouden en profiteren van een aanzienlijke korting. 🎁Optie 2: Als tweede alternatief willen we je een cadeaubon aanbieden ter waarde van 50% van het aankoopbedrag. Met deze cadeaubon kun je andere producten in ons assortiment verkennen en genieten van extra besparingen op je toekomstige aankopen. Het is een geweldige kans om iets nieuws te proberen terwijl je je oorspronkelijke bestelling behoudt. Je kunt de link naar onze website onderaan deze e-mail vinden. 🛒

Als je het retour wil sturen naar China kost je dit tussen de €20 & €30 ligt aan je verpakking.

Ik voel me ook opgelicht door hun.....

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft 27 november een jump…

Mijn dochter heeft 27 november een jump suite besteld en die is nog steeds niet bij ons afgeleverd.
Heel sneu want ze heeft het van haar eerste eigen verdiende geld gekocht.
Track en trace heeft ze wel gekregen, maar die blijft op dezelfde plek hangen.
Schandalig vind ik het. Klantenservice is onbereikbaar en op een contact formulier krijg je geen reactie.

Not to be trusted

From the very beginning things went wrong. Delivery late, in the wrong place en after that a lot of mails with kind nonsense and no solution… no jacket, payement for nothing. Frustrating!

8. November 2023
Bestieonthemove-Logo

Antwort von Bestieonthemove

Hello Lonneke
I'm truly sorry to hear about the frustrating experience you've had. This is not the service we aim to provide. I completely understand your disappointment. Please accept our sincere apologies for the inconvenience.

I'm going to look into this matter immediately to find a solution. Could you please provide your order number or any relevant details? I want to make things right for you.

Thank you for bringing this to our attention.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na hun reactie contact opgenomen omdat…

Na hun reactie contact opgenomen omdat ze het wilde oplossen.
Nou de oplossing slaat helemaal nergens op!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Serieus!!!!
Dat is toch geen oplossing, het juiste artikel had meteen gestuurd moeten worden of alsnog kosteloos opgestuurd worden.
Maar jullie hebben helemaal dat huispak van de foto waar jullie mee adverteren niet! Dit zijn weer van misleidende advertenties die er zogenaamd op lijken.
De volgende reactie van hun was, dat ik het dan retour moet sturen en dat moet dan natuurlijk op eigen kosten naar.......ja hoor ik had het kunnen weten China!!!wat vast weer wat gaat kosten!
Leuk verjaardagskadootje,40% bij betalen en de retourkosten, met hoogst waarschijnlijk de kans weer een lelijk nep pak te krijgen.
Ik pak mijn verlies wel! en slijt dit waardeloze pak wel af.
Maar hoop dat heel veel mensen bij deze gewaarschuwd zijn,trap er niet in .

11. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Producten zijn niet zoals getoond op de website

Mooie website en ogenschijnlijk mooie jumpsuit besteld. Ze hebben geleverd, maar kwaliteit superslecht. Materiaal en model totaal niet zoals op de website getoond. Als je retour wil sturen dan moet je dit op eigen kosten naar China versturen. Ik koop hier nooit meer. Als ik de reviews van te voren had gelezen had ik hier ook niet besteld.

10. Dezember 2023

Ongelofelijke oplichting

Ongelofelijke oplichting. Ik overweeg aangifte te gaan doen. Voor ruim 200 euro spullen retour gestuurd. Moest 36 euro verzendkosten naar China betalen. Pakket weer retour gekomen want er waren geen douaneformulieren bijgevoegd. Nooit ontvangen.
Producten waren veel te laat geleverd en slechte kwaliteit.

Nog steeds geen oplossing. Pakket is dus retour. Ik wil mijn geld terug plus compensatie van verzendkosten

5. Dezember 2023

Cheap China clothes

My encounter with Bestie on the Move was a major letdown. They operate as a dropshipping company, which meant a painfully long wait for my order from China. When it finally arrived, the quality was shockingly bad, especially considering I paid €45 for it. The sequined item I expected was a cheap imitation of what was showcased on their site, and the sizing was way off.

The return costs are to be borne by the customer, and to my dismay, the return address is in China. This not only adds unnecessary expense but is a logistical nightmare compared to returning items domestically. The entire experience leaves me feeling misled and taken advantage of, especially considering the hefty price tag of 45 euros for an item that clearly does not reflect its value.

I am very dissatisfied with Bestie on the Move's service and I wouldn't recommend them to anyone looking for a smooth shopping experience.

9. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr