Bestelinkt Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Update 4 oktober 2026

Update 4 oktober 2026 - terugbetaling pas na een formele sommatie en een melding bij de politie. Absoluut geen aanbeveling.

Op 29 juli plaatste ik via Bestelinkt.nl een bestelling en betaalde ik € 591,03. De bestelling is nooit geleverd. Op 4 augustus vroeg ik om annulering en terugbetaling. Ondanks herhaalde berichten ontving ik wekenlang geen terugbetaling of concrete oplossing.

De eerste toezegging dat mijn geld zou worden terugbetaald, ontving ik pas nadat ik een formele sommatie had verstuurd en de zaak bij de politie had gemeld. Op 28 september schreef men: “Wij zullen het bedrag retourneren.” Die belofte leidde echter niet tot een daadwerkelijke terugbetaling op dat moment.

Op 2 oktober ontving ik opnieuw een schriftelijke toezegging: € 595,25 zou nog diezelfde dag worden overgemaakt. Om 17.50 uur had ik nog steeds geen geld en geen betalingsbewijs ontvangen. Pas op 4 oktober werd een betalingsbewijs toegestuurd voor € 595,25, inclusief € 4,22 rente.

De bestelling en betaling verliepen via Bestelinkt.nl, maar het geld ging naar Digibuddy: Digibuddy staat als begunstigde op mijn betaalbewijs. Van Bestelinkt ontving ik geen antwoord op mijn berichten. Alle latere correspondentie over de afhandeling en terugbetaling werd door Digibuddy gevoerd. Ook de terugbetaling werd door Digibuddy uitgevoerd. Mijn review over Digibuddy is dus gebaseerd op hun directe betrokkenheid bij deze transactie en de afhandeling daarvan.

Tijdens de afhandeling werd mij herhaaldelijk gevraagd mijn review te verwijderen, aan te passen of bij een ander bedrijfsprofiel te plaatsen. Ik vermeld hierbij het betalingsbewijs, maar dat verandert niets aan het eerdere verloop van deze zaak.

Mijn aanvullende aanspraak van € 405 aan schade en kosten blijft betwist. De beoordeling van mijn melding laat ik aan de politie.

Geen levering, meer dan twee maanden tussen mijn betaling en het toesturen van een terugbetalingsbewijs, herhaaldelijk achter mijn eigen geld aan moeten gaan en niet-nagekomen toezeggingen. Voor mij is deze dienstverlening onacceptabel. Ik raad Bestelinkt en Digibuddy nadrukkelijk af. Zelf zal ik geen gebruik meer maken van hun diensten.

29. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb precies dezelfde ervaring

Ik heb precies dezelfde ervaring. Een printer besteld met inkt. 110 euro in totaal, betaald via ideal en helemaal niks. Ik heb ze een email gestuurd om te ontbinden maar niks teruggehad. Ze hebben wel een fysiek adres in rotterdam, dit kan toch niet zomaar. Bestel hier niet iig. Ik ga er nog achteraan maar ben er bang voor.

3. August 2026

Inkt besteld, niet ontvangen

Inkt besteld, ook niet geleverd, de nummers van bestelinkt niet bereikbaar,

Bestelinkt is onderdeel van digibuddy.nl, zelfde nummer , zelfde adres, zelfde kvk, zelfde rekening etc.
Die chat is wel bereikbaar, ook daar waren ze bij mij heel laks, maar ze hebben wel bevestigd dat dit een onderdeel was van digibuddy

Uiteindelijk was ik er ook klaar mee, dus officiele mail gestuurd voor ontbinding van de koop naar info-bestelinkt.nl , info-digibuddy.nl en naar de chat
Verassend genoeg belden ze binnen een dag terug , en was het geregeld. (Als ze niet zouden reageren hadden ze rechtsbijstand aan dr broek hangen)
Was maar een bestelling van 100 euro, maar Principe :-)

Overigens is nu de website offline... Vreemd....

Ik hoop hier anderen die nog niks hebben ontvangen mee te kunnen helpen.

1. August 2026

Geen contact

Geen contact, geen communicatie en vooralsnog ook geen geld terug. Heb rechtsbijstand maar ingeschakeld, wellicht dat er zo een reactie komt

27. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 3 juli 2026 inkt besteld en dit…

Ik heb 3 juli 2026 inkt besteld en dit zou de volgende dag bezorgd worden, dit is dus niet gebeurd. Diverse keren met "bestelinkt.nl" gebeld en altijd de boodschap "al onze medewerkers zijn in gesprek" Een keer werd er opgenomen met "hallo?"na het e.e.a. te hebben uitgelegd kreeg ik te horen dat het de volgende dag werd bezorgd. Dit was dus weer niet het geval. Diverse keren gebeld die week en op een gegeven moment doorverwezen naar "Digibuddy". Ook daar vage uitleg en de volgende dag zou worden bezorgd...weer niets natuurlijk! Het is inmiddels 20juli en kan nu niemand meer bereiken, "bestelinkt.nl" : telefoonnr. bestaat ineens niet mee en de website is ook niet meer te bereiken. Digibuddy geprobeerd te mailen maar die laat ook (nog) niets van zich horen.. Gelukkig is de schade maar €25 maar de ergenis des te groter!

20. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 juli inkt besteld ..maar je krijgt…

2 juli inkt besteld ..maar je krijgt niks
Gebeld...toen zei de medewerker je krijgt n gratis zwarte inkt erbij...omdat het transport niet op gang kwam
Nu 11juli nog niets gehad
Trap er niet in mensen zijn n stel oplichters..via digibuddy betaal je met ideal en weg zijn je cente
Ga ook tros radar aanschrijven

2. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een reeks van gebroken beloften door BestelInkt.nl...

Op maandag 18 mei heb ik een bestelling bij Bestelinkt.nl geplaatst. De website attendeerde me er op dat ik, als ik binnen 50 minuten zou bestellen, de bestelling de volgende dag zou ontvangen. Op dinsdag 19 mei stond de status van mijn bestelling echter nog steeds op "in behandeling". Dinsdagavond na 18u kreeg ik een email met de opmerking dat er iets onderweg was. Echter zonder trackingcode. Volgens de website zou die volgen wanneer de zending onderweg was. Op de website stond mijn bestelling inmiddels als "afgerond". Woensdag 20 mei had ik nog steeds niks gekregen, dus heb ik de klantenservice maar gebeld. De medewerker was vaag en zei dat de tracking code die dag wel zou volgen, want DHL zou die dag pakketten op komen halen.

Op donderdagochtend 21 mei had ik nog steeds geen trackingcode, dus maar weer gebeld. Ditmaal kwam ik in de wachtstand, en op een gegeven moment kreeg ik te horen dat alle medewerkers van "Digibuddy" op dit moment bezet waren, en dat ik terug gebeld zou worden. Ik werd inderdaad terug gebeld, ditmaal door een medewerker die iets zei over problemen met de site. hij verteld me dat ik rond 11u, of hooguit een uur later terug gebeld zou worden. Donderdagmiddag om 14:30u had ik echter nog steeds niks gehoord, en ook nog geen tracingcode ontvangen, dus maar opnieuw met de klantenservice gebeld.

Inmiddels vond ik op de KVK-website dat er een vijftal bedrijven op hetzelfde adres met hetzelfde KVK-nummer zijn gevestigd, waaronder Digibuddy en Bestelinkt. Via WhoIs zag ik dat de bestelinkt.nl-website pas sinds eind april 2026 was geregistreerd, ook al bestond dat domein sinds 2006, en op de bestelinkt.nl site stond onder "over ons" een Engelstalige beschrijving van een bedrijf genaamd "Woodmart"... Bij de "waarom wij" stond wederom een Engelstalige beschrijving van "Woodmart". Wederom gebeld. "Hij is per DPD verstuurd, meneer! Heeft u geen track en tracecode gekregen?" Dus op de site staat PostNL als bezorgdienst, op woensdag had de medewerker het over DHL, en nu is het per DPD onderweg? Ik zou binnen ongeveer een half uur terug gebeld worden maar nadat ik twee uur later nog niks had gehoord ben ik maar weer zelf gaan bellen. Ik kreeg nu wel iemand aan de lijn die rechtstreeks voor Bestelinkt.nl werkt, en niet voor Digibuddy. Mijn pakket zou onderweg zijn met DPD, en donderdagavond of hooguit vrijdag morgen bezorgd worden. Er werd me ook beloofd dat ze me meteen de trackingcode zouden emailen. Natuurlijk werd ook deze belofte niet waargemaakt!

Wie schetst mijn verbazing toen er rond 18:30 ineens een email van DPD kwam, met niet alleen een trackingcode, maar ook de informatie dat het pakket pas op donderdagmiddag aan DPD is overhandigd!
Vrijdag 22 mei heb ik uiteindelijk mijn bestelling mogen ontvangen.

De hoeveelheid gebroken beloften die door het bedrijf en zijn medewerkers worden gedaan zorgen ervoor dat de verwachtingen absoluut niet worden waargemaakt.

De volgende keer bestel ik mijn toner wel ergens anders...

22. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr