Update 4 oktober 2026
Update 4 oktober 2026 - terugbetaling pas na een formele sommatie en een melding bij de politie. Absoluut geen aanbeveling.
Op 29 juli plaatste ik via Bestelinkt.nl een bestelling en betaalde ik € 591,03. De bestelling is nooit geleverd. Op 4 augustus vroeg ik om annulering en terugbetaling. Ondanks herhaalde berichten ontving ik wekenlang geen terugbetaling of concrete oplossing.
De eerste toezegging dat mijn geld zou worden terugbetaald, ontving ik pas nadat ik een formele sommatie had verstuurd en de zaak bij de politie had gemeld. Op 28 september schreef men: “Wij zullen het bedrag retourneren.” Die belofte leidde echter niet tot een daadwerkelijke terugbetaling op dat moment.
Op 2 oktober ontving ik opnieuw een schriftelijke toezegging: € 595,25 zou nog diezelfde dag worden overgemaakt. Om 17.50 uur had ik nog steeds geen geld en geen betalingsbewijs ontvangen. Pas op 4 oktober werd een betalingsbewijs toegestuurd voor € 595,25, inclusief € 4,22 rente.
De bestelling en betaling verliepen via Bestelinkt.nl, maar het geld ging naar Digibuddy: Digibuddy staat als begunstigde op mijn betaalbewijs. Van Bestelinkt ontving ik geen antwoord op mijn berichten. Alle latere correspondentie over de afhandeling en terugbetaling werd door Digibuddy gevoerd. Ook de terugbetaling werd door Digibuddy uitgevoerd. Mijn review over Digibuddy is dus gebaseerd op hun directe betrokkenheid bij deze transactie en de afhandeling daarvan.
Tijdens de afhandeling werd mij herhaaldelijk gevraagd mijn review te verwijderen, aan te passen of bij een ander bedrijfsprofiel te plaatsen. Ik vermeld hierbij het betalingsbewijs, maar dat verandert niets aan het eerdere verloop van deze zaak.
Mijn aanvullende aanspraak van € 405 aan schade en kosten blijft betwist. De beoordeling van mijn melding laat ik aan de politie.
Geen levering, meer dan twee maanden tussen mijn betaling en het toesturen van een terugbetalingsbewijs, herhaaldelijk achter mijn eigen geld aan moeten gaan en niet-nagekomen toezeggingen. Voor mij is deze dienstverlening onacceptabel. Ik raad Bestelinkt en Digibuddy nadrukkelijk af. Zelf zal ik geen gebruik meer maken van hun diensten.