Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Mehr ansehen
Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Mehr ansehen
Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.
Raadhuisstraat 20, 1016 DE, Amsterdam, Niederlande
- info@beschuitje.nl
- beschuitje.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een bericht gehad van hun dat het niet zou lukken op haar verjaardag. Oplossing een dag later bezorgd. Niet op haar 65 verjaardag. Wilde geld terug maar dat deden ze niet !!
Het champagne ontbijt was ondanks de…
Het champagne ontbijt was ondanks de sneeuw keurig op tijd bezorgd!
Alles was keurig verpakt en lekker vers. Wij hebben er van genoten. Geen klagen!
Oplichterij
Oplichterij. Niet bestellen. Ik heb aangifte gedaan, dit is gewoon oplichting.
Waardeloos
Waardeloos. Ontbijt niet geleverd kan ze alleen per mail bereiken en doordat de ontvanger het ontbijt niet kon ontvangen heb ik maar 50% van mijn geld terug. Dus door hun fout!!!!
Een prima ontbijt bezorgd gekregen
Een prima ontbijt bezorgd gekregen, voor in deze tijden (ga zelf eens langs de supermarkt), prima prijs. De chauffeur vertelde dat het soms lastig is om op tijd te bezorgen, en dat dit soms veel frustratie oplevert. Ik snap deze man, hulde om in het centrum van Amsterdam nu op tijd te komen (als je er al komt)
Ontbijtservice met luxe mand
Welk verrassingsontbijt? Voor onze collega besteld die net getrouwd was.. niets gezien! Reactie op mail dat ze de beelden niet meer hebben! Wat??? 114,- weg!
Dit bedrijf moet echt gestopt worden, er wordt niet (na) geleverd of terug betaald!
Zeer slechte ervaring heb mail gestuurd…
Zeer slechte ervaring heb mail gestuurd om geen varkensvlees toe te voegen. Geen reactie en het had schimmel op de kaas. Ik bestel hier nooit meer.
helaas geen ontbijt bezorgd gekregen.
helaas geen ontbijt bezorgd gekregen.
Gemaild, want er is geen telefoonnummer bekend.
geven ze aan dat ik het zelf heb geannuleerd, wat niet klopt. ik heb gevraagd waar het bleef of anders dat we ons geld terug willen.
Voor die prijs verwacht je een betere service.
Zou dit bedrijf niet aanraden of contant aan de deur betalen, wellicht dat ze dan wel leveren
Teleurstellende afknapper
Champagne ontbijt besteld als verassing voor 30 jarige bruiloft van schoonzusje voor 2e paasdag 2025 tussen 08.30-09.30 uur.
Om 11.15 was nog niets bezorgd.
Na informatie kregen wij als excuus, dat het heel druk was.
Even later informeerden ze om welk adres het ging.
Het bleek dat in hun bestand het juiste adres stond, dat ze de bestelling gingen annuleren, en het betaalde bedrag terug gingen storten.
Wij vinden dit echt waardeloos, en zeer, zeer teleurstellend. Een afknapper. Beslist geen aanrader.
Addy Hoefnagel, Sprang-Capelle
Koop NOOIT iets via Ontbijtservice…
Koop NOOIT iets via Ontbijtservice Beschuitje.NL
Wij hebben hier een enorme teleurstelling meegemaakt.
Ik had een Romantische Picknick besteld, af te leveren op onze picknickplek in Nederweert, tussen 11:00 en 12:00 uur.
Mijn vriendin en ik zijn vandaag getrouwd, en het leek mij leuk om vooraf samen te picknicken op de plaats waar we elkaar ontmoet hebben.
De Picknick was keurig op tijd besteld EN bevestigd door Ontbijtservice Beschuitje.nl
Echter er werd NIET geleverd op het afgesproken tijdstip!
Bellen kun je niet met hun, alleen maar mailen naar de klantenservice.
Ik moet zeggen, daar werd snel op gereageerd, echter het antwoord slaat helemaal nergens op, één grote nonsens!
Ze zagen in het systeem dat de bestelling geannuleerd was, Wij hadden dat kunnen zien in mijn account.
Echter WIJ HEBBEN NOOIT GEANNULEERD!
Als er al geannuleerd is dan is dit gebeurd door Ontbijtservice Beschuitje.nl zelf, maar zeker niet door ons.
Naast ons en Ontbijtservice Beschuitje.nl heeft niemand toegang tot mijn account.
Wat denk ik wat er gebeurd bij deze firma:
Ik denk dat er gekeken wordt welke bestelling interessant zijn, en welke dat ze tijdig volgens bestelling kunnen bezorgen.
Als ze dat niet kunnen, wordt de bestelling gewoon door hun zelf geannuleerd, zonder dat de klant daarvan op de hoogte gesteld wordt.
Ik vind dit onbeschoft! Mensen zitten wel te wachten op de levering, vaak zelfs bij een bijzondere gelegenheid,
Ik heb voordat ik deze recensie openbaar gemaakt heb, de klantenservice hiervan op de hoogte gesteld en hun gelegenheid gergeven om te reageren.
Als u deze tekst nu toch nog kunt lezen, dan heeft de Klantenservice van Onbijtservice Beschuitje.nl hier niet of onvoldoende op gereageerd.
Daarom ons advies: Bestel NOOIT iets bij Ontbijtservice Beschuitje.nl
niet voor herhaling
Mooie site, maar daar is alles mee gezegd. Uren gewacht op de bestelling, vage mails.
Zo hoor je niet met een service om te gaan, heel teleurstellend ondanks dat je een tijdsvak kunt kiezen (en ervoor betalen).
NIET BESTELLEN / onbetrouwbaar
Wij hadden een ontbijt besteld vóór onze collega, die 12.5 jaar in dienst was. Besteld vóór 25.02.2025 rond 07.30 uur. Helaas niemand gezien !!!! Emailverkeer levert niks op, ze leggen de schuld bij jezelf . Uiteindelijk geven ze aan de helft van het bedrag terug te storten maar ook daar houden ze zich niet aan. Waardeloos , niet te vertrouwen bedrijf. Ik zou daar nooit meer een bestelling plaatsen en iedereen afraden daar dus een bestelling te doen.
Oplichting leveren niet en dan komen ze…
Oplichting leveren niet en dan komen ze met domme emails
Bedrijf doet niet wat ze beloven
Wat ging er mis? je kunt beter vragen wat ging er niet mis. Wat een bedrijf is niet te vertrouwen. Vind 1 ster al teveel, maar anders kun je geen review schrijven Abrahamontbijt besteld netjes bevestiging met alle gegevens, maar nooit aangeleverd bij onze collega. En dan allerlei excuses dat het adres niet goed was doorgegeven nou duidelijker in de bevestiging kan het niet wezen. Kom je in een ongelofelijke discussie terecht via email. Dat de transporteur wel is geweest en dat er gebeld is, alleen als je tegen spreekt en met bewijzen kunt komen dan is het verhaal helemaal anders en ligt alles aan de transporteur. Nu wachtende dat we ons geld retour gaan krijgen. Zijn we bijna een maand verder!
Geleverd gekregen met een paar minpuntjes
Ik was bang dat het niet geleverd zou worden gezien de recensies, maar keurig om 9 uur bezorgd gekregen. Het ontbijt was op zich goed alleen de bonbons bestond uit een mini muffin en 2 mini soesjes en het fruit betrof een peer. Verder de broodjes etc waren prima in orde. Ook mini Franse kaasje erbij smikkel ik vanmiddag op.
Wat een shitzooi zeg
Wat een shitzooi zeg! Champagneontbijt niet geleverd en niet telefonisch bereikbaar!! Leuk hoor als je iets georganiseerd hebt voor een collega!!!
tjonge jonge wat baal ik hiervan!!!!
Ontbijt is niet bezorgd
Voor vandaag een ontbijt voor 2 met bubbels besteld. Netjes een ontvangstbevestiging gekregen maar geen ontbijt. Ze zijn telefonisch niet te bereiken en toen ik mailde kreeg ik een mail terug dat ik het ontbijt zelf geannuleerd had. Heb om bewijs gevraagd maar ze reageren niet meer.
Daar ging mijn cadeau.
Dus denk goed na voordat je besteld!
bon 1 jaar geldig mag juridisch niet eens !!!
Een bon gekregen voor ons trouwen van 125 eur we hebben gewacht tot een speciale gelegenheid want een ontbijt voor dat bedrag bestel je niet zomaar , ik wilde bestellen maar kreeg op mijn scherm dat de bon verlopen was. mail gestuurd waar ik een niet zon klantvriendelijk antwoord op kreeg , met de melding is maar een jaar geldig !! staat nergens op de bon . is met de koper besproken wordt gezegt maar de bon die we hebben gekregen staat niks op ! juridisch gezien vanaf 01.01.22 moet een bon minimaal 2jr geldig zijn . staat er geen datum of uitgifte datum op dan geldt 5 jaar . wat een bedrijf zeg klantvriendelijkheid staat niet in hun woordenboek snap niet dat ze nog bestaan de aankoop was ook al vervelend heb ik gehoord . en de bon is gewoon een klein bonneke wat je uit kan printen en dat voor 125 eur , hun voorstel gedaan om de helft te besteden en rest bedrag voor lief te nemen werd ook niet aangenomen ! ben geen revieuw schrijver maar ben zo verschikkelijk boos , 125 eur hoop geld voor ontbijt en vraagt om een hele speciale gelegenheid.
Grote teleurstelling
Besteld, betaald, maar nooit geleverd. Champagneontbijt na een huwelijk. Niet telefonisch bereikbaar, dus via e-mail. Wel elke dag een reactie als ik een bericht stuurde, maar totaal geen gevoel van urgentie bij hen of blijk dat zij het vervelend vonden. Zij waren de zaak aan het onderzoeken. Hoe moeilijk is het om je leverancier te bellen???! Geen inhoudelijke terugkoppeling. Na een week ‘zeuren’ zou ik het betaalde bedrag terugkrijgen, maar dat zou wel 10 werkdagen duren, zoals ik zou moeten weten. Dat is uiteindelijk wel gebeurd. Voor een serviceverlener weten zij verdomd slecht wat service is. Ik had mij beter moeten voorbereiden als ik alle negatieve recente recensies bekijk. Dat is dan mijn keerpunt. Niet doen!!!
Ontbijt voor 29september …
Ontbijt voor 29september besteld de dag na het huwelijk van mijn zoon en schoondochter niets geleverd en niet bereikbaar per telefoon dus maar een mail gestuurd maar nog geen reactie.
Helaas achteraf de reviews pas gelezen.
Wel betaald niets ontvangen hier dus nooit bestellen ...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.