Berit Bel Coach Bewertungen

3. Berater
  4. Life Coach
  5. Marketingberater

Vom Unternehmen geschrieben

Berit biedt zachte, diepgaande begeleiding voor mensen die voelen dat het oude hen niet meer past, maar nog zoeken naar wat wél klopt. Soms zegt het lichaam “stop”, soms het hoofd, soms het hart. Vaak zijn mensen al ver gekomen op wilskracht, tot die kracht leegloopt. Bij Berit ontstaat een veilige tussenruimte: tussen doorgaan en stilstaan, tussen aanpassen en durven kiezen. De coaching is bezield, zacht én doeltreffend. We werken met hoofd, hart, lichaam en ziel, in jouw tempo en op jouw voorwaarden. Geen quick fixes, wel duurzame groei. Je hoeft je niet te bewijzen, je mag ademen en vertragen. We bouwen samen aan helderheid, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Vanuit zachtheid, zonder zweverigheid. Vanuit vuur, zonder uitputting. Wat Berit uniek maakt? Die combinatie van menselijkheid, diepgang en praktische aanpak. Geen maskers, geen druk, wél oprechte begeleiding. Of je nu instroomt via een loopbaanvraag, een fysieke uitputting of een verlangen naar meer betekenis: hier mag je landen. Geen druk, geen façade – wél echtheid, richting en ruimte. Van overleven naar floreren. Van aanpassen naar thuiskomen. Dat is wat ik jou gun. Meer weten? Kijk op www.beritbel.be of plan je gratis kennismaking. Berit Bel - Welzijns- & Loopbaancoach (ook via cheques VDAB)

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Uitstekend inzicht

Berit heeft me steeds, zonder oordelen, begeleid vanaf waar ik me op dat moment bevond. Ze heeft uitstekend inzicht, en hielp enorm met het formuleren van mijn competenties, persoonlijke profiel, en werkcontext en die bij me passen. Dit gaf me zelfvertrouwen en een veel beter zicht op de richting die ik zoek. Bedankt, Berit!

16. März 2026

Antwort von Berit Bel Coach

Dank je wel, Micha, voor deze woorden. Het raakt me om te lezen hoe jij dit traject hebt ervaren. Wat jij beschrijft, is exact waar het voor mij om draait: vertrekken van waar jij echt bent, zonder oordeel, en samen helder krijgen wat er al in jou zit, ook dat wat je zelf misschien nog niet volledig zag. Je hebt daar zelf het werk in gedaan. Het inzicht, de stappen, het vertrouwen… dat is van jou. Ik ben vooral blij dat je vandaag meer richting voelt en dichter bij jezelf staat. Daar begint alles. Dank je om dit te delen 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer zelfvertrouwen dankzij sterke loopbaanbegeleiding

Mijn loopbaanbegeleiding bij Berit was een heel positieve ervaring.
Ze is een warme en professionele coach die me heeft geholpen mijn sterktes helder te krijgen en opnieuw in mezelf te geloven.
Haar begeleiding heeft mijn zelfvertrouwen merkbaar versterkt.

26. Dezember 2025

Antwort von Berit Bel Coach

Dankjewel Jo, voor deze fijne en oprechte woorden. Het is bijzonder om te lezen dat je opnieuw vertrouwen hebt gevonden in je eigen sterktes en dat dit zo’n merkbaar effect had op je zelfvertrouwen. Dat geloof in jezelf zat er altijd al, ik mocht het samen met jou weer wat meer zichtbaar maken. Dank je wel voor je vertrouwen en je openheid in het traject. Ik wens je veel kracht en helderheid toe op je verdere pad. Warme groet, Berit

Waardevol traject

Ik stapte eerlijk gezegd met de nodige twijfel in. Ik ben van nature rationeel, analytisch en eerder strijdvaardig. Termen als “vertragen” of “thuiskomen in jezelf” leken me vaag en wat zweverig. Mijn grootste vraag was dan ook: ga ik hier wel iets mee kunnen in mijn drukke, nuchtere leven?

Wat mij geruststelde, is dat Berit heel concreet werkt. Ze koppelt elke oefening aan heldere uitleg en herkenbare voorbeelden. Er is een duidelijk leefboek dat je houvast geeft, en tegelijk blijft er genoeg ruimte om je eigen tempo te volgen. Je hoeft dus geen uren vrij te maken of plots je leven om te gooien: kleine stappen volstaan en hebben juist het meeste effect.

Een ander punt dat ik vooraf spannend vond: word ik hier overspoeld door emoties of blijft het ook praktisch toepasbaar? Het antwoord: beide. Berit nodigt je uit om te voelen, maar altijd met zachtheid en structuur. Ze laat je niet zwemmen, ze blijft naast je staan. Dat maakt dat je niet kunt wegkijken, maar ook niet verdrinkt.

Wat me het meest verraste, is dat ik het effect niet alleen in mijn hoofd merkte maar vooral in mijn lichaam en in mijn keuzes van alledag. Ik reageer anders in situaties die vroeger automatisch spanning opriepen. Ik voel sneller waar mijn grens ligt en durf die ook duidelijker uit te spreken.

Voor mij was dit traject veel waardevoller dan ik vooraf had gedacht. Het is geen “trucje” of een reeks losse tips, maar een bedding die je meeneemt in je dagelijks leven. Ik ben blij dat ik mijn scepsis opzij heb gezet, want juist daardoor heb ik ontdekt dat vertragen en voelen allesbehalve vaag is, het is precies wat me steviger maakt.

29. September 2025

Antwort von Berit Bel Coach

Hallo Anouk, dankjewel dat je dit zo uitgebreid en eerlijk deelt. Juist jouw rationele blik en scepsis maken je woorden extra waardevol voor anderen die misschien hetzelfde voelen. Het raakt me om te lezen hoe jij ervaren hebt dat vertragen en voelen niet zweverig is, maar net stevig en concreet. Jouw verhaal laat prachtig zien dat echte verandering vaak zit in kleine stappen en dat die stappen voelbaar worden in je lichaam, in je keuzes en in je dagelijks leven. Ik ben dankbaar dat ik je mocht begeleiden en dat jij dit zo helder verwoordt.

Berit kwam op mijn pad

Vanaf het eerste contact voelde ik een klik met Berit. Haar warmte, zachtheid en oprechte aanwezigheid gaven me het vertrouwen om dit traject echt ten volle te beleven. Ze creëerde voor mij een bedding waarin ik me veilig voelde om mijn emoties, twijfels en overtuigingen te onderzoeken.

Dankzij haar steun en de structuur van het Leefboek heb ik stappen gezet die ik eerder niet durfde nemen. Ik leerde mijn grenzen te voelen en te benoemen, en ik ontdekte dat rust en zelfzorg geen luxe zijn, maar een fundament.

Berit was er telkens weer met haar zachte woorden en heldere spiegels, waardoor ik me gedragen voelde in het hele proces. Door haar begeleiding durf ik nu weer het licht aan het einde van de tunnel te zien.

Ik ben haar ontzettend dankbaar en gun iedereen deze ervaring. Dankjewel Berit 🤗

15. September 2025

Antwort von Berit Bel Coach

Dankjewel Elisabeth, jouw woorden raken me. Het doet me zoveel deugd te lezen dat je de bedding, veiligheid en structuur hebt gevoeld om stappen te zetten die eerst te spannend leken. Jij hebt de moed gehad om je grenzen te leren voelen en benoemen, en om rust en zelfzorg echt te omarmen als fundament. Dat je nu weer licht ziet aan het einde van de tunnel is zo’n krachtige beweging. Ik ben dankbaar dat ik je mocht begeleiden en trots op wat jij in jezelf hebt aangeraakt.

Connectie en gerichte coaching

Vanaf ons eerste gesprek voelde ik meteen een warme klik met Berit. Ze luistert echt, met volle aandacht, en ik had meteen het gevoel dat ik helemaal mezelf mocht zijn. Ze begrijpt heel snel wat ik nodig heb en weet dat om te zetten in praktische en persoonlijke begeleiding die helemaal bij mij past. Dankzij haar voelde ik me gesteund én gemotiveerd om stappen te zetten. Ik kan Berit van harte aanraden aan iedereen die begeleiding zoekt en/of kan gebruiken. Het zorglandschap kan meer ‘Berit’ gebruiken, zo waardevol ben jij! Liefs, Greet ❤️

27. August 2025

Antwort von Berit Bel Coach

Hallo Greet, wat een prachtige woorden om te ontvangen. Ik voel me echt geraakt door hoe je dit beschrijft. Het is bijzonder om te lezen dat je je vanaf het eerste gesprek helemaal jezelf mocht voelen en dat onze samenwerking jou zowel steun als motivatie gaf. Dat is precies waarom ik dit werk met zoveel liefde doe. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en zo openhartig te verwoorden. Het betekent veel voor mij en ik hoop dat jouw woorden ook anderen het vertrouwen geven om hun eigen stappen te zetten. Warme groet, Berit

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In september 2024 heb ik een traject…

In september 2024 heb ik een traject doorlopen bij Berit.
Vanaf de eerste kennismaking, voelde ik dat dit een traject ging worden van inzichten vergaren om me verder te helpen en in staat te stellen bewust keuzes te maken voor mijn verdere carrière.
En dit is voor 200% bevestigd op het einde van het traject.
Ik ben ongelooflijk blij dat ik dit heb kunnen doen bij Berit.
Ze is een hele goede coach met veel ervaringen en uiteraard een zeer warm persoon.
Dankjewel om me de nodige inzichten en reflectiemomenten te geven om verder te kunnen groeien!

1. September 2024

Antwort von Berit Bel Coach

Dank je wel, Pieter-Jan, voor je warme woorden en het vertrouwen in ons traject samen. Het was bijzonder om jouw proces van bewust kiezen en groeien van dichtbij te mogen meemaken. Jij deed het werk, ik mocht alleen even mee wandelen. Heel veel succes met de volgende stappen, je kompas is helder!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr