Belle Amsterdam Bewertungen 70

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik schrik van de slechte reviews… Had ik eerder moeten checken. Hier ook een heel matige ervaring. De slippers voor mijn dochter werden (te laat voor haar verjaardag) maar in de juiste maat geleverd ,... Mehr ansehen

1,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Geen ster toegekend

Geen ster toegekend. Je krijgt geen antwoord. Doe aangifte bij de politie. Oplichters, site is nu ook ofline

2. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop niets bij dit bedrijf.

Koop niets bij dit bedrijf.
van Belle mode .

Ik heb bij dit bedrijf , op een mooie website , een afgeprijsde trui gekocht van € 80.00 voor € 39.95 50% korting!! Toen de trui eindelijk na veel over en weer berichtjes na 6 weken kwam, bleek het een volkomen andere trui te zijn dan die ik had besteld.
Het is heel lastig is om het artikel terug te nemen volgens van Belle mode , maar zij hebben "terug sturen binnen 30 dagen" op de website staan.
De trui is mij te klein en voldoet helemaal niet aan de verwachtingen die
op hun mooie website worden aangeboden . De mouwen zijn te kort , de kleur is
niet wat het zou moeten zijn, en het model is al helemaal niet wat ik dacht te hebben gekocht.. Waarom niet het eerlijke product op de site ? dan voorkom je voor iedereen teleurstellingen.
Toen ik aangaf retour te willen zenden werd het lastig. Een te grote belasting voor het milieu! Dat klopt, maar verkoop dan niet zulke rommel en steek de hand in eigen boezem, want wat zij verkopen voldoet in het geheel niet aan jouw verwachtingen en wat je uiteindelijk toe gestuurd krijgt!! Ik heb na veel mails, om een retour adres gevraagd en gekregen .Alleen retour kosten zijn voor de koper. Prijs trui, € 39.95 retour € 53,00 I!!
ik heb betaald heb geen trui en hoge retour kosten. Als ik de trui zou houden zou ik eerst 15% korting krijgen daarna 30% en een tegoedbon voor de volgende aankoop , die ik natuurlijk niet zal doen. !
Een gewaarschuwd mens telt voor twee,
KOOP HIER NIETS.
Van Belle mode uit Leeuwarden. of uit Amsterdam .
Niks Leeuwarden , rechtstreeks uit China. Waardeloze kwaliteit waardeloos model (overal te strak) en een geheel andere kleur,
lizy

13. Dezember 2025

Hoge retourkosten

2 jassen besteld waarvan 1 ontvangen. Werd neergezet als winterjas, maar voldeed totaal niet. Goedkope jas ontvangen waar totaal geen model in zat en hartstikke dun. Retourneren wordt onmogelijk gemaakt door hoge retourkosten naar Albanië op eigen kosten. Webshop blijft volhouden dat ik hiermee akkoord gegaan ben bij het afrekenen vd bestelling. Aub koop hier nooit iets, je wordt bezeikt van voor tot achter!

20. November 2025

Kleding is zoooo slecht

Kleding is zoooo slecht, noooiiiittt bestellen. Dat ze met hun zelf kunnen leven, door mensen zo op te lichten. Slaat echt nergens op dit, hopelijk komt karma voor de eigenaar,

27. Oktober 2025

Heel slecht bedrijf!

Als ik de reviews eerder had gelezen, had ik hier nooit besteld. Heb een jurk besteld bij dit bedrijf en het leek allemaal prima te gaan. Hij kwam op tijd binnen. Ik pakte de jurk uit en zag dat het een slechtere kwaliteit was dan waar ze mee adverteren. De jurk paste niet dus ik mailde de klantenservice dat ik hem graag retour wilde sturen. Ze geven twee opties waarbij je nauwelijks je geld terug krijgt. Terwijl ze op de site zeggen dat je gewoon je geld terug krijgt! Daarna reageren ze niet meer, en ben je verplicht om het toch te betalen. Nummer op de site werkt niet en je krijgt je geld niet terug. Ongelofelijk slecht. Nooit meer dat ik hier bestel.

22. Oktober 2025

HELE SLECHTE ERVARING

HELE SLECHTE ERVARING. Duurt 2 weken voordat je iets geleverd krijgt. Er wordt gezegd dat het via post.nl geleverd wordt, niet dus. Retour sturen is een uitdaging, adres in Albanie . Er wordt wel geantwoord op mails maar veel bla bla, uiteindelijk krijg je niet echt antwoord. Ik betaal nu het bedrag en het artikel gaat naar de kringloop.

23. Oktober 2025

Communiceren niet

Communiceren niet, reageren nergens op. Kunt geen retour zenden. Ik had een colbert besteld. Deze kwam luchtvrij vacuum getrokken in een A4 formaat envelop bij me. Kwaliteit made in Bangladesh. Wel dezelfde prijs betalen als bij een Duits modehuis. De website zit er leuk uit maar de producten zijn rotzooi. Zit niet in Amsterdam, adres op website is in de UK maar producten komen duidelijk van een ander continent.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalig, Tip daar niet kopen!

Schandalig! Artikel komt pas na een maand aan, word direct geleverd vanuit China. Chinees product, Europese prijs, boeven! Maat klopt niet, veel te klein. Retour moet je zelf opsturen en betalen naar Albanie waarbij je het pakket exporteert naar buiten EU. Hiervoor moet je allerlei productinformatie meeleveren. Nog nooit zoiets meegemaakt.

26. August 2025

Babyfloat

Na 2x gebruiken zat er schimmel op de babyfloat . Na 6x is het drijfding bij de voeten afgebroken.
Het bedrijf gemaild en ze zeggen dat ik pech heb ze doen niet aan garantie!
NOOIT MEER BESTELLEN HIER!

19. Juli 2025

Hier NOOIT bestellen!!!!!

Hier NOOIT bestellen!!!!!
Ik had schoenen hier besteld en ik kreeg ze vandaag binnen en het waren gewoon schoenen van ALIEXPRESS!!!!!!!!
Als ik de schoenen terug wil sturen eisen hun dat ik zelf de postkosten betaal en ze houden de helft van het geld van je aankoop in!!!!!!!!
Je krijgt dus maar de helft van jou geld terug.
BEZEIKTE BOEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEP NEP NEP

19. Juli 2025

Schoenmaat klopt niet

2 paar schoenen besteld, helaas zijn Chinese voeten maat 43 kleiner dan de Nederlandse versie.
De informatievoorziening omtrent de bezorging strookte niet met de werkelijkheid
Weggegooid geld maar wel wat geleerd; hier bestel ik nooit meer.

15. April 2025

4xl bleek maat l…

Ik heb wel gekregen wat ik had besteld echter de regenjas 4xl is gemaakt voor de chinezen markt. Gelukkig kan mijn zoontje dit nog wel aan. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

31. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle refund

Ik had schoenen besteld, maar de order bevestiging gaf een bezorg datum die voor mij te laat was, order gecanceld en geld binnen 2 dagen terug.

29. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr