Unternehmen hat geantwortet
TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge å gjøre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
This is the most disappointing purchase of my life. I was expecting a coat and I received a poor quality housecoat 🥲 Update: I've sent an email attaching photos comparing what's on the website wit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjøpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske føtter. Det var også gjennomført elendig kvalitet. Stinket plastikk når jeg åpnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere... Mehr ansehen
Suite C, Level 7, World Trust Tower, 50 Stanley Street, Central,, 999077, Hongkong
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Update: I've sent an email attaching photos comparing what's on the website with what I received.

Kjøpte sko/Boots. Fryktelig dårlig kvalitiet fra Kina

Antwort von Bella Norge
Bestilte sko som så ut som Skechers kvalitet, men var bare plastikk. Og til en veldig høy pris!! Føler meg ordentlig lurt! Må betale returen selv til Albania! Bare svindel!!

Antwort von Bella Norge
Har kun fått plagg i feil størrelse og dårlig kvalitet herfra. Umulig å returnere varer uten å betale store summer.
Hver gang jeg evaluerer blir jeg irettesatt av Trustpilot for å gi uriktige opplysninger. Kjøpt og betalt kan det virke som

Antwort von Bella Norge
De bruker IKKE posten.no så da kan vi desverre ikke handle der. Oppfordrer alle til å ikke handle from noen nettbutikker som bruker og promoterer postnord.

Antwort von Bella Norge
Kjøpte sko hos de fordi jeg fikk inntrykk av at det var en norsk butikk. Skoene kom tydelig fra Asia og var altfor små. Jeg sendte de i retur til en adresse i Nederland i slutten av mai. Nå har jeg fått den pakken jeg sendte tilbake fra Nederland. Noe mer useriøse folk skal en lete lenge etter. Anbefaler å styre unna denne butikken

Antwort von Bella Norge
Sen levering. Høy pris. Dårlig kvalitet.
Ikke som forventet

Antwort von Bella Norge
Kjøper aldri fra dem som utgir å være norsk så være et kina butikk blir aldri å bestille noe mere fra dem bestilte stridsafe veske ,for flere uker siden og intet mere hørt fra dem ,glem aldri at kundeservice er alt og når en bedrift glemmer det blir det aldri mere gjenkjøp
I ordered suit jackets for a total of 1974 kr, expecting good quality. The website seemed Norwegian, but the products were made in China. When I received them, I was extremely disappointed. The jackets were of poor quality, made from thin polyester, and arrived crumpled in a black plastic bag.
They also use images from other websites, including Norwegian ones, which feels misleading. I reported this to Klarna, stating that their practices are fraudulent. Bella webshop answer response was disappointing; they offered me a 40% discount, 85% off a gift card, or the option to return the items to Albania at my expense (between 200-440 kr). This is completely unreasonable!
Currently, my case is a dispute with Klarna. I intend to report this site to the police for fraud and will warn others against shopping here. If I had used a credit card, I would have received a full refund from the bank. It's surprising that Klarna even allows this site to operate. This experience has been the worst I've ever had, and I will never shop here again!

Antwort von Bella Norge
Kjøpte et par med vernesko, og kvalitet var ikke god. I tillegg så nekter de å sende kvittering slik at jeg ikke får refundert utgiftene av arbeidsgiver. Dette tok det 10 e-poster for å få bekreftet.
Retur kostnad på skoene var nesten like mye som skoene kostet. Firmaet holder til i England og er derfor ikke underlagt norsk kjøpslov. Så her må en bare styre unna. Dårlige produkter og ingen kundeservice som det er verd å snakke om!
Og som dere ser av deres tilsvar under, så er det samme svar til alle som har levert en dårlig anmeldelse. Kopi and paste på alt, uten at de bryr seg!

Antwort von Bella Norge
Bestilte en bukse som viste seg å ikke passe. Når jeg ville returnere den så blir jeg tilbudt kun 40% av kjøpesummen tilbake. De forlangte at varen skulle returneres til en adresse i Holland. Bella vil nå svare her inne at de ikke finner bestillingen min, med bestillingsnummer 29590.

Antwort von Bella Norge
Butikken er en dropshipping-side fra Temu. Jeg bestilte en kjole, men kvaliteten var veldig dårlig, og leveringstiden var lang. Jeg stolte på denne butikken fordi det var mulig å betale med Klarna. Butikken ville selvfølgelig ikke ta imot kjolen tilbake, og jeg måtte sende den tilbake til Portugal. Frakten med sporingsnummer kostet over 200 kr. Jeg sendte en lang melding til Klarna om situasjonen, og jeg håper de tar dette på alvor og slutter å samarbeide med slike upålitelige nettsider.

Antwort von Bella Norge
This is a SCAM company and should be closed.
You cannot contact them on the email because it says ,this message is a virus,
The package arrived a month later the product was way to big for me and the worst imaginable quality

Antwort von Bella Norge
For noe crap!! Drakten jeg kjøpte ligner overhodet ikke på bildet. Glidelåsen er elendig og virket ikke da jeg fikk den. Fargen skulle være gull, men er lyserosa i virkeligheten. Svindel!

Antwort von Bella Norge
Jeg bestilte et skopar fra en side som virket norsk, og med flotte bilder og beskrivelser av kvalitets sko. De burde ikke fått 1 stjerne en gang, men fikk ikke skrive uten. Det tok masse tid fra bestilling til levering, Mange emailer kom med unnskyldninger. Veldig høflig, men satt i system. Til slutt kom det en kinapakke med sko laget av en plast type som stinket sånn at bossbøtta fortsatt lukter plast. Skamme seg bør de om de bryr seg. Jeg kommer aldi mere til å handle der!!! Dette er svindel satt i system.

Antwort von Bella Norge
Bestillte en dress str M som jeg bestandig bruker. Den kom, men var krympe på vei til Norge. Den onsdag for barn. Ingen retur-garantu som det står skrevet, Ikke bli lurt. Styr unna!!!

Antwort von Bella Norge
Hei, jeg vil foreslå at dere anmelder BELLA (ZA) (NORGE). Denne selskapet nå er under etterforskning av flere land og av EUROPOL, politiet (Økokrim) og NorSIS for svindel.
All informasjonen er falsk, og det samme er adressen deres (BRITTISH MONOMARKS: 27 Old Gloucester Street, WC1N 3AX London - britishmonomarks.co.uk., en virtuel kontor till forwarding av email.
Telefonnummeret deres (nederlandsk) +31616818704 som er oppgitt på nettsiden deres er også falskt og eksisterer ikke. Prøv å ringe dette nummeret og se selv.
Trustpilot: hvor du finner 146 klager fra kunder som ble besvart med det samme automatiske svaret: «Vi beklager at jakken ikke passet og at returprosessen har vært frustrerende. Dessverre kan vi ikke finne bestillingen din med informasjonen du oppga. Ta kontakt med oss på ***, så kan vi se på en løsning sammen.»
Producthero: shopping.producthero.com (Net Domain)
Hovedside: belleza-no.com
Jeg foreslår at du fjerner og/eller blokkerer domenet deres og unngår enhver kriminell tilknytning, og konsekvensene og gjengjeldelsene som vil følge under etterforskningen av EUROPOL, politiet. (Økokrim) og NorSIS.
Jeg advisrer: annmelde hos politiet !!! Så mer anmelde, så bedre blir resultatene !

NY ADVARSEL FØLGER.
Da fikk jeg etter mye søk tak på returadresse for produktene.
Meldte også fra til Klarna om alle problemene rundt Bella-Norge og har heller ikke der fått noe tilbakemelding.
Etter å ha betalt for sporet retursending, fikk jeg da plutselig en refusjon på 100,- kroner på et kjøp som kostet meg 670,-
Kjøpte gjennom Klarna for å trygge kjøpet, men det ser heller ikke til å fungere. Returnerte som sakt varene, 2 kjøp hvorav ett fult ut betalt 670,-
Får nå redusert fakturaen fra Bella Norge med 100,- Dette var i utgangspunktet faktura nr.2 på over 1800,- kroner. Så jippi jeg får da en regning fra BellaNorge på over 1700,- kroner etter å ha returnert alle varene på egen kostnad.
Alle lovnader om refusjon hos Bella-Norge er bare sprøyt.
Når du prøver å ta kontakt, får du bare standard svar fra en robot.
Overhode ingen kontakt med oppegående mennesker.
Her må dere alle for guds skyld holde dere langt unna Bella- Norge for enhver pris.
Så til slutt:
LES GJENNOM ALLE SVARENE FRA BELLANORGE på disse innleggene i thrustpilot, og du ser med en gang at det er samme svar med samme oppsett, kun gjort av en robot.

Antwort von Bella Norge
Jeg bestilte en jakke som ikke var passelig i størrelsen. Trodde at størrelsen var i large før jeg fant ut at den var i XS. Jeg skulle sende jakken i retur og få pengene tilbake men lett var det ikke. Det var dårlig service når dem stilte mye kontrollspørsmål om video, bilde og måling av jakken. De sa at jeg kunne få erstatning men var ikke interessert i å gi pengene tilbake. I tillegg var det også kjøper sitt ansvar å betale for retur på en jakke som skulle sendes til utlandet. Jeg trodde nettsiden holdte seg til i Norge men de holdte seg i utlandet langt unna.

Antwort von Bella Norge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.