Absolutely in love with this beauty salon! ✨ The atmosphere is so warm, cozy, and welcoming, and the specialists are simply exceptional. Every visit feels like a little moment of luxury and sel... Mehr ansehen
Couldn’t be happier with Irina’s work! I came in with completely destroyed hair from my previous hairdresser, and I honestly didn’t know if it could be saved. The transformation is amazing and my hair... Mehr ansehen
Jeg bor selv på Stevns og tager glædeligt til Tagensvej når jeg skal have ordnet hår. Nanna som klipper og permanenter mig er virkelig dygtig. Man mødes altid med et smil og virkelig god kundeser... Mehr ansehen
Мои самые лучшие рекомендации для этого салона ❤️ Я была здесь на стрижке, окраске волос, испытала массу положительных эмоций от аювердического массажа и так же привела в порядок прически моих детей.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en frisørsalon i København, som er leverandør af to nye luksuriøse italienske mærker 21VENTUNO og Jungle Fever. Salon ejer Nana er en berømt krøllespecialist i København, der laver smukt hår i over 20 år. På vores hjemmeside kan man finde hårprodukter til både daglig pleje og professionel brug. Der er også en hyggelig blog hvor vi deler vores livsobservationer og faglige erfaringer. I kommentarerne kan alle besøgende på siden også dele deres tanker eller stille et spørgsmål.
Tagensvej 227, 2400, København NV , Dänemark
- 20929224
- kundeservice@belindaoglilli.dk
- belindaoglilli.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Nanna er en super dygtig frisør
Nanna er en super dygtig frisør. Meget venlig og imødekommende, godt humør og virker meget professionelt. Varme anbefaling herfra.♥️♥️🙏🙏
J’ai decouvert ce salon il y a un an…
J’ai decouvert ce salon il y a un an par le biais d’une amie
Depuis Je le visite regulierement pour la qualite de leur taitement a capilaire au botox Mais egalement pour Les couleurs et Les coupes de cheveux
Narina est une grande professionelle
De grandes qualite humaine et l’une des meilleures coiffeuses de Copenhague
Professionel og styr på moden
Nanna er en fantastisk frisør som altid giver den bedste service, flotteste frisure, super professionel og har styr på modens tendenser. Altid glad når jeg går derfra, kan varmt anbefales.
ros, ros ros herfra
Jeg har været kunde hos Nana i mange år, og jeg kan ikke rose hende nok for hendes fantastiske service. Hver gang jeg besøger salonen, bliver jeg mødt med et smil og en varm velkomst. Nana er utrolig dygtig og professionel, og jeg føler mig altid tryg ved at overlade mit hår i hendes hænder.
Hun tager sig tid til at lytte til mine ønsker og giver gode råd om, hvad der vil passe bedst til mig. Resultatet er altid over forventning, og jeg forlader salonen med et stort smil hver gang. Atmosfæren i salonen er afslappende og behagelig, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre.
Jeg anbefaler Belinda og Lili på det varmeste til alle, der søger en dygtig og pålidelig frisør. Du vil ikke blive skuffet!
Kh.
Zenaida
Altid tilfreds hos Belinda & lilli
Fantastisk dygtige og professionelle behandling hos Belinda og Lilli - hver gang 👏👏👏
Tusind Tak til Nana som gennem 20 år har stylet og farvet mit hår, afprøvet nye frisure og farver. Jeg har altid været tryg når jeg satte mig til rette i frisørstolen♥️Du er fantastisk dygtig og ALTID sød til at rose, spørge ind til job, familie og børn🥰man føler sig velkommen hos dig 🥰
Kan varm anbefales jeg går altid tilfreds derfra.
Bedste salon!
Min familie og jeg får alle lavet hår hos Belinda&Lilli. Det er en fantastisk salon, med enormt søde og dygtige ansatte!! Mit hår er altid gude smukt, efter jeg har været forbi Belinda&Lilli. Behandlingerne er billige, med høj kvalitet.
Xenia er min faste frisør, og er utrolig dygtig!
10/10 🌟
Tak Belinda&Lilli, Nanna & Xenia ❤️
Det her må være min første anmeldelse…
Det her må være min første anmeldelse ever! Jeg vælger at skrive en anmeldelse da jeg simpelthen synes de fortjener det derinde. Jeg fik nanoplastik hår behandling som overgik al forventning, jeg er så tilfreds og kan varmt anbefale stedet til alle som vil have service og behandling i aller første klasse. Dejligt personale, dejlige store lokaler, lyst og rummeligt. Man bliver hele tiden spurgt om man vil have noget at drikke kaffe m.m. Tusind tak for en dejlig oplevelse
Kærlig hilsen Sara ❤️
Frisør Mervan
Fik ordnet hår, hos Belinda & Lillie. Jeg fik ordnet mit hår af Mervan i dag og havde en fantastisk oplevelse! Han hjalp mig med at vælge den perfekte farvning og gav mig gode råd om, hvad der ville passe bedst til mig. Jeg endte med smukke babylights i en varm blond tone, der oversteg alle mine forventninger. Derudover fik jeg også farvet vipperne og bryn. Resultatet var fantastisk. Mervan er både professionel og dygtig, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der søger en dygtig frisør. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Kan kun anbefales
Altid hyggeligt og professionelt behandling hos Belinda og Lilli ♥️
Tusind Tak til Nana som altid gennem mange år har stylet og farvet mit hår kan kun sige du er fantastisk dygtig.
Kan varm anbefales jeg går altid tilfreds derfra.
Bedste frisør jeg har været hos
Nana er blevet min faste frisør, som efterhånden har lavet alt fra styling, klip, krøller og farvning fra sort til lyst hår. Super hyggeligt selskab at være i, også sammen med de andre frisører med deres gæstfrihed og imødekommenhed, når jeg efterhånden har tilbragt så meget tid i salonen med alle de farvninger og behandlinger. Servicen er i det hele taget i top, og min tillid til Nana er 100%. Hun er professionel, og jeg ved, hun gør sig umage hver gang og sender mig aldrig utilfreds hjem.
Kan kun anbefales
Jeg var i Narina’s kyndige hænder, kunne tydeligt mærke hendes professionelle evner og blev godt informeret under hele processen, der var en virkelig hyggelig atmosfære, bliver helt sikkert stamkunde.
Gik fra mørkt til lyst og har aldrig oplevet en der var så effektiv til at lave striber før ❤️ kan kun anbefale dette sted.
Jeg kan sagtnes anbefale at blive…
Jeg kan sagtnes anbefale at blive klippet her. Jeg skulle få lavet lyse stripper i min brune hår. Deres services var fantastisk da jeg mødt ind i salonen fik jeg kaffe og noget chokolade spise. Hun lavede min hår mega naturligt og gjorde det jeg bedte om. Og de er meget snaksærlig så følg dig godt tilpas.
Flotte permanente krøller
Fik lavet mega flotte permanente krøller! Rigtig sød og rar frisør <3 Vil klart anbefale! <3
Tusind tusind tak Nana
Tusind tusind tak Nana for det dejlige hår jeg fik i dag. Som altid har Nana udvist sin højeste professionalisme. Hun ved hvad man ønsker sig uden at man behøver at forklare så meget.
Bedste frisør og bedste pris
Salon Belinda og Lilli giver altid den bedste behandling. De har de bedste frisører. Jeg går altid derfra med et flot resultat og uden at få tømt pengepungen.
En frisør salon hvor frisørerne bekymrer sig for sine kunder, og altid sikrer at kunden er tilfreds.
Lækkert hår hos Belinda og Lilli
Narina har i dag farvet lavet striber klippet og stylet mit hår til perfektion aldrig har det været så flot og naturligt
Jeg kan varmt anbefale Narina og belinda og lilli så god service altid
Fik lavet lyse striber
Fik lavet lyse striber, blev klippet, farvet bryn og vipper. Super flot lavet, så venlige og sødt personale. En dejlig oplevelse, kan varmt anbefales. Hanne
Fik lavet balyage og medarbejder var…
Fik lavet balyage og medarbejder var hurtig og meget dygtig.
Personalet er så søde og imødekommende. Kan kun anbefales!!
Super flot resultat til en fin pris.
Et super flot resultat, som jeg er meget glad for, til en fin pris. Pæn og hyggelig salon med dygtige og søde frisører. Alt i alt et rigtig godt og anbefalelsesværdigt sted❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stor tak til Mervan for professionel…
Stor tak til Mervan for professionel behandling.
Er super tilfreds.
Kommer snart igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.