Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt sengetøj af god kvalitet. Derudover også en fremragende kundeservice! En af stopperne på dynebetrækket røg af ved brug første gang. Jeg skrev til deres kundeservice og inden for et par t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og fuld forståelse for mit spørgsmål?! Jeg havde bestilt tre sæt sengetøj hvoraf et sæt desværre havde misfarvninger. Beirholm Lagersalgs kundeservice respons var kort og godt.. vi se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 7 duge til havefest fredag. Skrev mail søndag … håber duge når frem til fest på lørdag … eller må jeg returnere. Fik svar mandag. Dugene bliver pakket og sendt idag. God kundeservice - når d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi manglede nogle servietter til et selskab lørdag grundet ødelagte servietter fra vaskemaskinen. Jeg skriver fredag og får lynhurtigt svar og hjælp så vi kunne hente samme dag. kan ikke andet end at... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks lækreste hoteltekstiler til uhørt lave priser

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet og kundeservice.

Jeg har bestilt betræk, lagner og håndklæder. Betrækket er tynd kvalitet samt pletter på. Lagnet var der hul i og håndklæderne kom på tilbud 2 min efter jeg havde bestilt. Ikke et sted jeg har lyst til at bestille igen. Dårlig oplevelse og ikke mindst dårlig kvalitet.

Tak for svar. Det er så ikke helt rigtigt, det I skriver. I ville nemlig ikke krediterer forskellen. Betræk er så tyndt, så de er gennemsigtige :-D

7. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Heidi

Vi er kede af din oplevelse. Lad os tage den punkt for punkt.

Vores lagner er populære blandt de fleste. De er ikke tynde, rent objektivt set. De vejer 145 g/m2, hvid du har købt vores Frida faconsyede lagen. Det kan være, at de er for tynde, subjektivt set. Det er en ærlig sag.

Hvis du har fået tilsendt lagner, hvor der er en plet eller et huk i, så er det en fejl, som vi har rettet op på. Vi har krediteret dig for lagnerne og sengesættet efter din henvendelse. Sådan skal det ikke være. Beklager!

Korrekt, at vi har sat nogle håndkæder på tilbud. Det er af den årsag, at vi har pladsmangel på lageret og derfor besluttet, at vi sætter prisen en del ned. Det gør vi uden den store kampagne forud - vi er kun et lagersalg. Du har fået et tilbud om at vi tager håndklæderne retur. Alternativt kan vi kreditere dig forskellen.

Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse og din anmeldelse af os men mener samtidig, at vi gør en del for at vende oplevelsen til at være mindre negativ. Lad os høre fra dig, hvis der er mere vi kan gøre.

Forkert levering

Forkert levering
Ekstra arbejde for mig med retur pakke !

28. Januar 2025

Kære Hanne

Vi er kede af din oplevelse og din anmeldelse af os. Det er en menneskelig fejl, det beklager vi!

Vi har forsøgt at gøre oplevelsen mindre dårlig. Vi har eftersendt de rigtige produkter, og betalt for returfragten, da det er vores fejl - og det skal du som kunde selvfølgelig ikke hæfte for!

Hurtig handel super kvalitet 😊

Hurtig handel. Lidt besvær ved bestilling, men det virkede da jeg bestilte fra computeren og ikke fra iPad eller telefon. Hurtig levering og kvaliteten af sengetøjet jeg bestilte er bare noget af det bedste jeg har prøvet. Rigtig god kvalitet og prisen er bare god og lav.

27. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget tyndt materiale.

Jeg har selv bestilt og modtaget håndklæder og viskestykker. Det gik fint. Kvaliteten overrasker mig. Det er meget tyndt materiale og det skuffer mig meget.

3. Januar 2025

Antwort von Beirholm Lagersalg

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi har både lette hurtigtørrende sportshåndklæder som du har handlet, til helt tunge og vamsede hotelhåndklæder.

Vi gør vores bedste for at fremhæve dette på vores hjemmeside, men det har måske ikke været tydeligt nok i dit tilfælde.

Det kan jo være, at du skal op i en tungere kvalitet til netop dit behov. Vil du ikke skrive til os på lagersalg@beirholm.dk så finder vi en løsning.

Manglende penge

Jeg afleverede håndklæder, ved lageret den 20 december - medarbejder tog imod.
09 januar har jeg fortsat ikke fået min tilbagebetaling altså godt tre uger fra, at de har modtaget varen. Ej heller svar ved kontakt.

9. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Beirholm Lagersalg

Hvis du vil dele med os hvilket ordrenummer det drejer sig om, så kan vi bedre forstå og lettere følge op på din returnering.

Du bedes kontakte os på lagersalg@beirholm.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr