Behang.nl Bewertungen 12

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Vom Unternehmen geschrieben

Behang.nl is een jong online behang bedrijf. Na meer dan 50 jaar ervaring te hebben in een fysieke winkel, werd het tijd om de stap naar online te maken. Op behang.nl komen alle soorten behang samen, van eijffinger tot ARTE. Zo kunnen wij iedereen voorzien van een passend behangetje.

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Het behang was vanwege beschadiging door vervoerder geretourneerd naar behang.nl. het betaalde bedrag, enkele honderden euro's, nooit terugontvangen. Klantenservice reageert nergens op. Riekt naar oplichting.

1. Dezember 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel
Tafelzeil besteld. Was op voorraad. Dus niet. Na een week gebeld. Eigenaar was er niet. Mobiel gebeld. Product was niet op voorraad, hij zou terugbellen binnen half uur. Niks. Op mail word niet gereageerd.
Niet bestellen!!!!!

12. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bizar dat je tegenwoordig iets kunt…

Bizar dat je tegenwoordig iets kunt bestellen bij een winkel voor 29 euro plus 5 euro verzendkosten en als je het wil retourneren dat je 20 euro retourkosten dient te betalen.
Kleur kwam totaal niet overeen wat je online ziet

11. Oktober 2024

Wat een service!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn ervaring bij Behang.nl. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, was het duidelijk dat dit een professioneel en klantgericht bedrijf is. De site is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid assortiment aan behang in allerlei stijlen, kleuren en patronen. Het was heerlijk om door hun uitgebreide collectie te bladeren en precies het juiste behang voor mijn huis te vinden.

Wat Behang.nl echt onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Ik had een paar vragen over de verschillende soorten behang en de beste methoden om deze aan te brengen. Hun team reageerde snel, deskundig en uiterst vriendelijk. Ze gaven me nuttige tips en stelden me gerust dat ik de juiste keuzes maakte voor mijn project.

De levering was snel en efficiënt. Mijn bestelling kwam goed verpakt aan, zonder enige schade. Het behang zelf was van hoge kwaliteit en precies zoals beschreven op de website. Het aanbrengen ging soepel dankzij de duidelijke instructies die erbij zaten.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Mijn muren zien er fantastisch uit en ik krijg veel complimenten van vrienden en familie. Behang.nl heeft mijn verwachtingen overtroffen op alle fronten. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar hoogwaardig behang en topservice. Bedankt, Behang.nl, voor deze geweldige ervaring!

20. Mai 2024

Levering goed, service slecht

Levering goed, tot zover het positieve. Service niet bestaand.
Slechte batch behang gekregen, waardoor er blazen ontstonden. Na navraag bij een behangwinkel blijkt dit een bekend, af en toe voorkomend probleem met dit behang van Arte. Al vanaf de eerste mail was behang.nl echter van mening dat het aan de (professionele) behanger lag. Allerlei vragen stellen over hoe er behangen is (wat gebeurd is volgens de omschrijving van Arte). Vervolgens ons nog bijna een maand aan het lijntje gehouden omdat ze het aan de fabrikant gingen vragen. Uiteindelijk een mailtje gehad van behang.nl dat die ook de behanger de schuld gaf. Het was koud buiten, dat kon het ook zijn. Ja toen jullie eindelijk terug mailden was het koud, niet tijdens het aanbrengen. Lekker makkelijk. Geen energie meer om er verder mee te gaan leuren, dus gefeliciteerd behang.nl met de 3 rollen of 410 euro die jullie bespaard hebben.

21. Dezember 2023

Snelle levering.
Online site is heel duidelijk je kan precies uitrekenen hoeveel rollen je nodig hebt super handig! Dus zeker een aanrader en het behang ziet er heel mooi uit ben er super blij mee

20. Dezember 2023

Snelle en professionele service

Mijn producten erg snel ontvangen en helemaal in de kleur zoals ik het me had voorgesteld. Hele goede service en ik kon met al mijn vragen over interieur terecht bij Diana. Ik kom zeker terug voor de kinderkamer!

12. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr