BeenPoster Bewertungen 94

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krøllet og ødelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hænge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt en plakat, men fik desværre en forkert tilsendt. Én mail krævede det at få rette fejlen, og næste morgen lå en ny plakat foran min hoveddør - no questions asked! Dét er god kundese... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. Når man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igår, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsøgte at finde ud af hvor og hvor højt/lavt plakaterne skulle hænge, faldt de af 100 gange. Vi måtte opgive at hænge dem op til sidst, fo... Mehr ansehen

1. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Personlige rejseplakater 🌎📍 Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besøgt 🗽🌋🏝🏰⛩

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give Mathilde og hendes firma…

Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger.
Når man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igår, som var blevet trykket under forsendelsen, henvendte jeg mig til hende, hun bad om billeder af kasse og indhold, det fik hun så igår og allerede idag kunne jeg hente en ny pakke i pakkeshop, det er da total god service her lige op til jul, så gaven kan gives i perfekt stand 😁👏👏 absolut 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

23. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Helle, tusind tak for denne skønne anmeldelse! Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse 🙏🏼 Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe! 🤗 De bedste hilsner Mathilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en fantastisk service hos Beenposter.dk

Jeg har fået en fantastisk service hos Beenposter. Jeg fik en pakke, som var blevet trykket flad af pakkefirmaet, og rammer, stempel og trykfarve var væk. Beenposter sendte mig straks en nu. En stor tak til Mathilde, som jeg var i kontakt med 😊

22. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Lena, jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe! Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟🙏🏼 Bedste hilsner Mathilde

Nogle virkelig flotte plakater

Nogle virkelig flotte plakater, der synlig gøre ting man har oplevet som familie, samt ting vi skal opleve i fremtiden. Samt at der er små glimt af det vi skal se uden at hive Google frem, det gør for vores søn med ADHD og Autisme at han bliver forberedt på hvordan tingene kan se ud. Vi har både købt Danmark og Europa.

18. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Kathe, sikke en dejlig anmeldelse at få. Tusind tak for det! Det gør mig varm om hjertet, at plakaterne kan bidrage positivt hjemme hos jer 🌟 De bedste hilsner Mathilde

God og hurtig service

Pakken blev hurtigt sendt, men da jeg modtog, kunne jeg se at DAO ikke har behandlet pakken så godt, og plakaten var beskadiget.
Skrev til BeenPoster sent søndag, og forklarede problemet, mandag formiddag var der allerede en ny plakat på vej.

9. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Kasper, mange tak for din anmeldelse! Fedt at høre, at du har været glad for min hjælp og service. Det er min fineste opgave! Jeg ønsker dig en skøn jul 🎄🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en sublim oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle hos beenposter.dk
De fik hurtig pakket og afsendt produktet, så jeg havde det efter et par dage. Efterfølgende har jeg fået en sublim kundeservice, da jeg havde lavet en fejl i bestillingen. De ønsker virkelig at gøre en forskel for deres kunder. :)

15. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Iben, hvor er det en dejlig anmeldelse at læse! 🙏🏼 Tusind tak for at du havde lyst til at dele din positive oplevelse her 🌟 De bedste hilsner Mathilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og smukke plakater!

Jeg er helt vild med de smukke plakater. Jeg har købt både Europe og World plakaterne og de er SÅ flotte.
Jeg modtog ordren hurtigt, men opdagede at der manglede stempel og stempelpude. Jeg skrev til kundeservice og det manglende blev hurtigt eftersendt. Der lå endda en lille ekstra ting med, som slet ikke havde været nødvendigt, men bestemt værdsat. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse og ikke sidste gang jeg køber her.

18. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Kirstine, tusind tak for din anmeldelse! 🤗 Det betyder rigtig meget, når man har en forholdsvis lille forretning som min, at kunder er glade og tilfredse, også selvom vi kom til at lave en lille pakkefejl midt i juletravlheden. Så igen mange tak for at dele din positive oplevelse. Du er til enhver tid velkommen tilbage på shoppen! 🌟 Jeg ønsker dig en skøn juletid! 🎄🎁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De havde sendt mig en forkert plakat

De havde sendt mig en forkert plakat. Det skrev jeg og gjorde opmærksom på og spurgte hvordan jeg kunne returnere.
Men i stedet fik jeg lov at beholde den plakat, og så ville de eftersende den nye også. Rigtig god service ☺️

14. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Malou, jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe. Tusind tak for at dele din positive oplevelse her 🤗 Bedste hilsner Mathilde

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God ide og gine plakater

God ide og fine plakater, men 199,- for rammelister er helt væk

17. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Brian, fedt at du kan lide både idéen og plakaterne! Det er trods alt dejligt, at du kan lide essensen af BeenPoster, som netop ér min idé og plakaterne 🙏🏼 Det gør mig dog ret ærgerlig at se en anmeldelse på én stjerne baseret på prisen på et tilvalgsprodukt, som du er fri til at undlade at købe - eller forsøge at finde i tilsvarende kvalitet til prisen andetsteds 🤗 Som en forholdsvis lille shop betyder hver enkelt anmeldelse super meget, og jeg gør derfor alt, hvad jeg kan for at folk er glade og tilfredse. Derfor er det bare super ærgerligt, at blive bedømt med én stjerne grundet prisen på et produkt, når du faktisk samtidig udtrykker ros for plakaterne og idéen...
- De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

God service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en reklamation på ophæng hvor magneterne ikke var okay.
Jeg havde skrevet til Mathilde fra Beenposter fra en anden mail, og vi var gået noget forbi hinanden .
Jeg har efterfølgende fået tilsendt nogle nye ophæng, var dog ikke hjemme da DAO var forbi, så har ikke testet dem endnu.
Men tak for god service, og jeg glæder mig så meget til at få min smukke Danmark plakat op.

17. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Lene, tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for, at jeg kunne hjælpe! Jeg ønsker dig en god jul! 🎄🌟

Sindssygt god service!

Sindssygt god service selvom der var travlt. Der manglede en ramme i min pakke og den kom indenfor 24 timer. Super produkt

16. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Mie, dejligt at læse at du synes, at kundeservicen er god! Tak for at dele din positive oplevelse 🌟 Bedste hilsner Mathilde

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen kunde servise at finde

Jeg har modtaget min pakke fra jer i dag.
da jeg åbnede den var der kun en ramme og en plakat i den Jeg har betalt for to ramme og to plakater,
mit ordre nr er 19251,

Det er Jule gaver, jeg står og mangler

15. Dezember 2023

Hej Alex,
Først og fremmest beklager jeg rigtig meget, at du mangler noget i din ordre! Det må være smuttet i juletravlheden. Det er jeg ked af. Jeg ville ønske, at du havde sendt mig en mail på info@beenposter.dk, som jeg ser hver eneste dag. Der ville jeg kunne hjælpe dig med det samme og eftersende det, du mangler. Der ville du også opleve, at der er masser af kundeservice at finde, hvis du blot kontakter mig 🙏🏼🌟 Jeg har sendt dig en mail og også pakket det, du mangler, som vil blive sendt hurtigst muligt - også inden jul😊
De bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

God kundeservice

Købte en del plakater samt tilhørende rammer. Hurtig levering. Havde problemer med en af rammerne, og kontaktede Beenposter. Super sød og hurtig tilbagemelding og fik meget hurtigt tilsendt ny ramme. Virkelig god service. Ekstra bonus var at gaven var til manden som har alt. Det var den perfekte gave. Den er blevet vores “bucket-liste”. Varm anbefaling herfra både til firma og deres varer.

20. November 2023

Antwort von BeenPoster

Kære dig, tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med både produkter og service! God fornøjelse med bucketlisten og god stemplelyst, når I får set endnu flere steder! 🌟 Bedste hilsner Mathilde

Kæmpe anbefaling

Hurtig levering og super lækker kvalitet.
Rammeholderne holder fast med 3 små magneter. De sidder pænt og man skal ikke frygte at få sine fingre mast eller at den skal sidde 100% første gang. Den er så flot og har en rigtig pæn størrelse.
Mega fed vare, jeg kommer til at købe herfra igen.

9. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Naja, tusind tak for at dele din positive oplevelse! Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds! Du er altid velkommen tilbage på shoppen 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super, proffesionel og god håndtering af forsvundet pakke

Efter lidt leveringstumult, med en pakke der af DAO blev stillet foran hoveddøren frit synligt, og derefter forsvandt/stjålet, modtog jeg mine super fede, i god kvalitet, 4 plakater incl. rammer og stempler. Det skal siges at DAO tidligere med vejkort, beskrivelse og visning af andre steder er blevet orienteret om problematikken med forsvundne pakker

Marilde var super god til håndteringen, og det blev forholdsvis let klaret og nye plakater/rammer blev 2 dage senere modtaget.

Heldigvis for DAO (1 stjerne på trustpilot) blev deres manglende og i min optik uprofessionel håndtering, og var meget ansvarsfraskrivelse, i den grad vejet op af Matilde fra BeenPosters handlinger.

Stor ros for det.
Både 50-års fødselsdagsgaven og julegaverne blev reddet, takker være Matilde og ikke DAOs kundehåndtering.

Fra Matildes i mail til mig:
“ Da jeg vægter glade kunder højere end økonomi, så vælger jeg, at sende dig en ny pakke”
Se det er ekstraordinær service 😃🌟

6. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Lars, TUSIND TAK for denne virkelig fine anmeldelse. Det gør mig rigtig glad, at jeg har kunne hjælpe i en ellers rigtig træls situation med en forsvunden pakke på dørtrinnet. Tak for at dele din gode oplevelse. Det betyder virkelig meget, når man alene driver en forretning, at høre tilbage fra glade og tilfredse kunder 🙏🏼🌟 Fantastisk at alle gaverne nåede frem i tide også! Rigtig glædelig jul 🎄

Lovely!!!

I have ordered my Denmark poster for me and my girlfriend and we love it. Everything is as it should be. I have decided to get another one for my sister and her husband as a gift for Christmas. Thank you so much Mathilde! Wish there were 10 stars on trustpilot :)

5. Dezember 2023

Antwort von BeenPoster

I am so happy to read this! Thank you very much for sharing. You are always welcome back in the shop. Merry Christmas 🌟
Best, Mathilde

Super service!

Havde købt en plakat et par dage før Black Friday. Samme plakat var da på tilbud til Black friday, og Beenposter refundere selvfølgelig differencen.
Super god service!

24. November 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Anders, tusind tak for at dele din gode oplevelse her! Dejligt, at du er glad og tilfreds 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DAO ville ikke stå til ansvar, det ville BeenPoster

DAO havde hjemmeleveret pakken, men den kunne ikke findes nogen steder. DAO ville ikke stå til ansvar men sagde jeg kunne tage kontakt til BeenPoster og købe en ny.
Mathilde fra BeenPoster var super forstående og sendte uden tøven en ny plakat (denne gang med pakkeboks levering).
Plakaten er af god kvalitet og lever op til alle forventninger.
Fantastisk og hurtig kundeservice, 5/5

21. November 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Marcus, tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe, og endnu gladere for, at du er glad og tilfreds! Jeg ønsker dig god stemplelyst med plakaten! 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig tilbagemelding og løsning på system fejl.

Havde ikke modtaget nogen mail fra den med tracker nummer, men efter jeg havde gjort opmærksom på det gik der ingen tid før det kom på plads. Fejl sker og systemer bliver upålidelige, men hos BeenPoster blev der rettet op på ingen tid. Super service og god kommunikation. 5 stjerner herfra

13. November 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Morten, sikke en dejlig anmeldelse at læse! Tusind tak for den 🙏🏼 Jeg er super glad for, at vi kunne rette op på det og hjælpe hurtigt 🌟

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Havde modtaget en plakat i gave, som desværre var blevet trykket under fragten. Jeg fik svar med det samme, og fik en ny plakat sendt med det samme. Flot og god kvalitet

23. August 2023

Antwort von BeenPoster

Hej Louise, tak for din anmeldelse! Det er ærgerligt, når en pakke en sjælden gang bliver skadet i fragten, og så gør jeg, alt hvad jeg kan for at få sendt en ny hurtigst muligt 🤗 Det er dejligt, at du er tilfreds med både service og produktet! 🙌🏼 Rigtig god dag,
Bedste hilsner Mathilde / Stifter af BeenPoster

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr