Bedrijfs Postadres Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Büroflächenvermietung
  2. Coworking-Space

Vom Unternehmen geschrieben

Bedrijfspostadres.nl biedt zakelijke postadressen, vestigingsadressen en virtuele kantoren aan ondernemers in Nederland. Wij helpen ZZP'ers, startende ondernemers, BV's en internationale bedrijven aan een professioneel adres voor hun onderneming. Onze dienstverlening omvat een zakelijk postadres en vestigingsadres, postontvangst en digitale scanning per e-mail, het doorsturen van post en de ontvangst van pakketten, evenals de verhuur van vergaderruimtes en flexplekken. Wij werken met transparante, vaste tarieven vanaf €17,95 per vier weken. De aanvraag verloopt volledig online en activatie vindt doorgaans plaats binnen één werkdag. Meer informatie vindt u op ons website.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

17 Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Misleiden

Let op: Bedrijfspostadres is ZEER misleidend.

Ik heb een Nederlandse bedrijf proberen op te zetten hierbij beloofde bedrijfspostadres dat ze mij konden inschrijven, het bleek echter achteraf bij de notaris dat dit helemaal niet kan bij hun er moet blijkbaar een flex plek hebben hiervoor.

Bedrijfspostadres beweerd dat dit niet zou kloppen en het wel kan, echter denkt zowel de KVK & notaris hier anders over.

Ze hebben inmiddels een incassotraject gestart, maar een tip naar alle gedupeerde hier: betaal niet. Een bedrijf zal voor €60 nooit gaat procederen en al helemaal niet als ze ongelijk hebben.

Wees niet bang van hun angstzaaierij dit zijn stelletje misleidende mensen

20. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bedrijfspostadres. De communicatie is duidelijk, vragen worden snel beantwoord en de verwerking van mijn post verloopt zorgvuldig en efficiënt. Een professionele en betrouwbare service die ik zeker kan aanbevelen.

29. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn negatieve review over…

Mijn negatieve review over Bedrijfspostadres werd gerapporteerd, maar door Trustpilot goedgekeurd. Kort daarna verschenen er ineens diverse 5-sterrenreviews, allemaal op dezelfde dag geplaatst door accounts zonder verdere reviewgeschiedenis. Dat roept vragen op. Toeval?

25. Juni 2026

Geachte heer Bouwens,

Wij hechten veel waarde aan transparantie en gaan graag op uw observatie in.

Bedrijfspostadres.nl koopt, verzoekt of beïnvloedt geen reviews. Wij maken gebruik van de officiële uitnodigingsfunctie van Trustpilot, waarbij periodiek bestaande klanten worden uitgenodigd hun ervaring te delen. Wanneer een dergelijke uitnodigingsronde plaatsvindt, kunnen op één dag meerdere reviews verschijnen. Iedere klant bepaalt vervolgens zelf of, wanneer en wat hij of zij plaatst. Trustpilot beschikt over eigen detectie en verificatie, en wij conformeren ons volledig aan dat beleid.

De inhoudelijke afhandeling van uw dossier hebben wij reeds toegelicht in onze reactie op uw eerdere review. Mocht u daar nog op terug willen komen, dan staan wij u uiteraard te woord via info@bedrijfspostadres.nl of +31 70 204 2838.

Team BedrijfsPostadres

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd vandaag heel goed geholpen door…a

Ik werd vandaag heel goed geholpen door Ali. Ben heel tevreden met de service!

24. Juni 2026

Beste Zeynep,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan Ali, hij zal hier blij mee zijn.

We wensen je veel succes en staan klaar zodra je ons weer nodig hebt.

Team BedrijfsPostadres

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had met spoed een vestigingsadres nodig…

Had met spoed een vestigingsadres nodig tijdens mijn afspraak bij de KVK. Had gebeld en kreeg Mehmet aan de lijn. Hij heeft me binnen 10 min kunnen helpen voor een overeenkomst. Hele snelle service en goed geregeld.

20. Mai 2026

Beste Fercan,

Bedankt voor je review en de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat Mehmet je snel en goed heeft kunnen helpen, juist op zo'n belangrijk moment bij de KvK. We geven je complimenten graag aan hem door.

We staan voor je klaar zodra je ons weer nodig hebt.

Team BedrijfsPostadres

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben heel tevreden met de service

Ben heel tevreden met de service. Snelle levering van de brieven per post en de post als pdf is echt een top service. Zeker een aanrader.

24. Juni 2026

Beste Alaaddin,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor het delen van je ervaring. Dat de post zowel fysiek als digitaal goed bij je terechtkomt, is precies waar onze service om draait.

Team BedrijfsPostadres

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op met Bedrijfspostadres.nl

Pas op met Bedrijfspostadres.nl. Onderaan hun website staat “dien je aanvraag in”, maar zonder dat je het doorhebt zit je vast aan een contract.

Ik heb alleen een aanvraag gedaan en niets ondertekend, maar kreeg toch facturen. Toen ik aangaf dat ik geen contract wilde, werd dit geweigerd en is er zelfs een incasso gestart.

Geen gebruik gemaakt van hun dienst, maar ze blijven incasso’s sturen en negeren mijn berichten. Zeer misleidend.

9. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr