1. Unternehmen für Isolationsarbeiten

Vom Unternehmen geschrieben

Bedre Isolering - Efterisolering for private og erhverv. Bedre Isolering udfører alt inden for efterisolering af loft, hulmur og etageadskillelse. Vi benytter udelukkende materialer fra en anerkendt producent. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed for, at efterisoleringen har en optimal virkning. Men de bedste isoleringsmaterialer for Isover gør det ikke alene. Vores mange års erfaring med efterisolering har bl.a. gjort, at vi er blevet autoriseret Isover-indblæser. Læs mere om vores løsninger her på hjemmesiden og kontakt os, når du er klar til et skarpt og uforpligtende tilb

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Det er fa'me i orden!

Jeg havde, i forbindelse med, at mit loft skulle isoleres, 5 forskellige firmaer ude for at give et tilbud.
Allerede da Simon var ude at kigge på loftet havde jeg en super god mavefornemmelse - og hans tilbud kunne ingen af de andre måle sig med, så jeg slog til.

Set i lyset af, at projektet drejede sig om 40 meter vindplader, 400 mm isolering på 138 m², 25 meter gangbro med en bredde på 80 cm samt skot omkring loftlem, så var han og hans makker færdige med opgaven på under 5 timer - dette inklusiv spisepause.
Og de ryddede pænt op efter sig såvel inde som ude inden de trillede hjem.

Alt i alt et super kompetent, seriøst og professionelt firma, der afleverer et flot stykke håndværk - og til og med var kommunikationen fra start til slut super behagelig. Stor anbefaling herfra!👍👍👍

6. April 2026

Hurtig og pålidelig service

Vi ringede torsdag den ene uge. Onsdag eftermiddag, ugen efter, kom to arbejdsivrige gutter og 4 timer senere var opgaven løst. I dag, 26 timer senere, mærker vi tydeligt forskel. Det trækker ikke ind gennem ydermurene, ydermurerne er ikke iskolde og rumtemperaturen i alle rum er mere jævn og behagelig. Det kan ses på vores varmeanlæg, at der ikke konstant arbejdes for at opretholde temperatur i huset.

Mega god service og veludført arbejde!

4. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk oplevelse at have Simon…

En fantastisk oplevelse at have Simon og hans makker på besøg. Vi fik isoleret hulmuren i vores hus. Der var to utrolig dygtige medarbejdere på opgaven som i dén grad vidste hvad de havde med at gøre. Flot arbejde udført til punkt og prikke. Da opgaven var fuldført, kunne man ikke se de havde været på matrikelnummeret. Der var fuldstændig rengjort omkring huset og de afleverede alt i hysterisk flot stand og til en yderst favorabel pris. Tak for hjælpen drenge.

12. Dezember 2025

Godt tilfreds

Vi har i dag haft besøg af Bedre Isolering, og vi er ikke skuffede. Super fint resultat med både isolering og ny gangbro. Et forløb helt uden bøvl 😊.

20. Mai 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, kommer til tiden og udføre et kanon stykke arbejde til en rigtig skarp pris. Kan kun anbefales herfra!

2. Mai 2025

Super oplevelse.

Super oplevelse.

Kom til aftalt tid. Skrev ca. 1 time før som aftalt.
Super flink. Perfekt udført og ryddet op inden han kørte igen.

Kan klart anbefale dem til andre.

Og var prisen også skarp.

2. Oktober 2024

Super kompetente og profesionelle

Super kompetente og profesionelle.
De ved virkelig hvad de snakker om og er dygtige til at vurdere i samspil.

God kommunikation og meget punktlige. De overholdte tidsplanen og der var pænt og ryddeligt da de forlod ejendommen.

Jeg vil klart anbefale Bedre Isolering til alle som ønsker at energioptimere.

19. Oktober 2023

100% tilfreds 👍🏽😃

Har netop haft fornøjelsen af at få vores loft isoleret af et par søde gutter fra dette firma, og jeg har kun godt at sige om dem 😃👍🏽
Extrem hurtigt (2 timer - 146m2 loft) 😯 og et super flot stykke arbejde, og de gør endda pænt rent efter sig (støvsuger endda udenfor) 👍🏽 det er bare i orden - kan varmt anbefale dem 😃👍🏽
På anmeld-haandvaerker . dk får de også rigtig gode anmeldelser 😃

⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 🙌🏾👏🏼👏🏼👏🏼

4. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr