Begravelsesforretningen Vahl & Wetche Bewertungen 44

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle hele vejen igennem. Super vejledning og har styr på det hele. Har benyttet Vahl & Wetche ved begge vores forældres bort gang og havde vi flere forældre ville det blive Vahl & Wetche i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi Takker for den omsorgsfulde, venlige, medfølende og helt igennem professionelle måde vi blev hjulpet igennem tabet af vores mor, Svigermor, Mormor og Oldemor. Vi føler os alle rigtig fint og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med dødsfald i nærmeste familie valgte vi Vahl og Wetche til at bistå os med bisættelse - vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger herfra. I sorgens tid var det en fantastisk op... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bestatter
  2. Friedhof
  3. Sarghersteller
  4. Krematorium
  5. Bestattungsinstitut
  6. Leichenhalle

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Vahl & Wetche, din lokale bedemand i Vejle, hjælper vi dig gennem en svær tid, og skaber trygge, nærværende og omsorgsfulde rammer for en personlig og smuk afsked. Vi tilbyder både kirkelige og borgerlige begravelser – altid med dig og din familie i centrum. Vi håndterer alt det praktiske med empati og overblik, så du kan fokusere på at mindes. Vi kommer gerne hjem til dig for en personlig samtale i hjemmets trygge rammer, hvor vores erfarne team guider dig gennem de mange valg af kiste, urne, blomster, gravsten m.m., hvis afdødes ønsker herom ikke kendes. Som en bæredygtig bedemandsforretning tænker vi også på miljøet med klimavenlige løsninger. Kontakt os uforpligtende, eller læs mere på hjemmesiden.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle hele vejen igennem.

Professionelle hele vejen igennem.
Super vejledning og har styr på det hele.
Har benyttet Vahl & Wetche ved begge vores forældres bort gang og havde vi flere forældre ville det blive Vahl & Wetche igen🙂

11. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig fin oplevelse

Det var en rigtig fin oplevelse. Der var god kontakt, og vi 3 søskende syntes at vi blev hjulpet godt igennem den ukendte situation - og flot ar vi efterfølgende fik et brev med et fint billede fra kirken. Tusind tak.

Kære Hanne
Det var godt at læse, at I har følt jer i trygge hænder.
Hils familien fra os

Stor og Hjertelig Anbefaling

Vi føler os alle rigtig fint og nænsomt hjulpet. Fik svar på vores spørgsmål og blev vejledt i hvad vi skulle foretage os.
Alt lige fra det første møde, til bisættelse og efterfølgende afhentning af urne.
Vi glæder os især over, at have modtaget foto fra blomsterhavet fra gravstedet og fra kapellet. Det man ikke selv får gjort, midt i sorgen over at miste, men som betyder så meget efterfølgende.
Sender en varm og Hjertelig TAK til Vahl og Wechte og tilføjer de bedste anbefalinger.
TAK fra Dorthe Vesterholm og familien

Kære Dorthe
Det varmer os alle her i forretningen, at læse om dine og familiens oplevelser omkring din mors bisættelse. Dine ord afspejler, hvordan vi ønsker forløbet skal være, så tak for din tilbagemelding, og hils familien fra os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre oplevelse skal man lede længe efter

I sorgens tid var det en fantastisk oplevelse.
Peter, som kørte rustvognen fra kapel, sikrede sig, at vi, som familie, kunne følge vores mor på den sidste rejse - vi har kun roser tilovers for ham og den kompentence, som hele firmaet udviste.

De bedste anbefalinger herfra.

Kære Connie
Det glæder mig at læse, hvordan I har følt jer hjulpet gennem forløbet omkring din mors bortgang. Cortegekørsel kan være udfordrende, da andre bilister ikke altid udviser hensyn i den situation, så vi gør vores bedste.
Hils familien fra os

Vi havde besøg af Winnie

Vi havde besøg af Winnie, som var så meget i øjenhøjde, og kunne tale med os alle i familien og som prøvede at forstå vores behov og ønsker.
Hun gav os den allerbedste hjælp i en svære situation. Kan kun anbefale Vahl & Wetche.

Kære Winnie
Tak, det giver jeg videre til din navnesøster

Yderst professionelle

Hurtig og professionel bistand skaber stor tryghed i processen

Kære Ole
Mange tak, vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding til os.
Thomas, Winnie og Peter

Fra allerførste telefonopkald…

Fra allerførste telefonopkald og til slut blev jeg mødt med stor proffesionalisme, og den helt rigtige balance af empati og styring. Tak herfra

7. Dezember 2025

Kære Lars
Mange tak for roserne. Vi forsøger altid, at spejle familiernes behov så præcist som muligt, så jeres oplevelse bliver så god som muligt.
Thomas
Ps Hils Peter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kommunikationen er helt i top

Kommunikationen er helt i top.
Meget venligt personale, der tager hånd om det man ønsker.

Kære Claus
Mange tak, vi forsøger altid at være tydelige, men det kan mange gange være svært som pårørende, at holde styr på alle de mange informationer, som vi skal give til jer. Derfor er det dejligt, når det lykkes til alles tilfredshed.
God vind fremover
Vh Thomas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var rigtig god behandling og…tak for det hele.

Det var rigtig god behandling og oplevelse i en svær tid. Men det gjorde I på en god og venlig måde. Tak fra os alle på Kurt Ditlevsens vegne🙏🤗så hermed 5⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh Laila Winter Ditlevsen og familie.

Kære Laila
Det glæder mig, at I har følt jer godt behandlet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når menneskelighed gør en forskel.

Min mand og jeg kan kun tale med stor taknemmelighed om Begravelsesforretningen Vahl og Wetche. Vi har alt for mange gange haft brug for deres hjælp, da vi har mistet vores forældre — min far og begge min mands forældre. Hver gang er vi blevet mødt med en ro, varme og menneskelighed, som har betydet mere, end ord helt kan beskrive.

I en tid hvor sorgen fylder, og kræfterne er små, har Vahl og Wetche båret os trygt igennem hele forløbet. De har lyttet, taget sig tid og sørget for, at intet blev for meget for os. Vi har aldrig følt os alene eller presset, men derimod mødt med oprigtig omsorg og respekt.

Særligt står begravelsen af min svigerfar, Nis Schmidt, klart i vores erindring. Det var en smuk og kold vinterdag med sne og kulde, og trods vejret blev det en fredfyldt og værdig afsked. Alt var så fint tilrettelagt, og der var plads til både sorg, minder og taknemmelighed.

9. Januar 2026

Kære Mette og Jannik
Din beskrivelse af forløbet svarer præcist til, hvordan vi ønsker, at I som familie skal opleve vores bistand. Vi håber, at der nu går lang tid, inden vi igen skal mødes i denne sammenhæng.
Mange hilsner
Thomas, Winnie og Peter

En helt igennem god oplevelse-

En helt igennem god oplevelse-
Meget professionelle og empatiske - rigtig god rådgivning.
Kan anbefales 💯 %

Kære Jutta
Mange tak for de rosende ord. Hils resten af familien her fra
Hilsen Thomas, Peter og Winnie

Varm anbefaling af Winnie

Vi var meget tilfredse med samarbejdet med Winnie. Vi kan varmt anbefale Vahl & Wetche

17. November 2025

Kære Tina
Mange tak, det giver jeg videre til Winnie.
Hils familien
Thomas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peter formåede at skabe ro og overblik…

Peter formåede at skabe ro og overblik i en presset situation. Han så detaljerne og fik hjulpet os igennem de svære ting på en meget fin måde. Han udviste stor respekt for situationen og fandt de helt rigtige løsninger sammen med os.
Peter er en meget varm person og kan kun anbefales.

15. Oktober 2025

Kære Hanne
Tak, din feedback beskriver nøjagtigt, hvordan Peter gerne vil omfavne familien, så jeg takker for, at du har brugt tid på at beskrive jeres oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var i orden og jeg kunne altid…

Alt var i orden og jeg kunne altid ringe til Winnie så jeg er og var helt tryk ved det. Alt blev ordnet med fuld respekt og værdighed.

9. Dezember 2025

Kære Lajla
Tak for din bedømmelse. Vi ved, at det i tiden omkring et dødsfald er meget vigtigt, at vi er tilgængelige, så det er rart at vide, at du har været imødekommet på netop dette punkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var de dejligste mennesker .

De var de dejligste mennesker .
Det bedste hjælp man kan få.

9. Dezember 2025

Kære Heidi
Mange tak, vi gør os umage hver gang.
Mange hilsener Thomas, Winnie og Peter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr