Hey Bech Personale Horsens Jeg er begyndt at arbejde igennem Bech Personale nu og har fra dag et fået en super positive behandling og har hele tiden været behjælpelig med man har haft ad udfordr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedste vikarbureau!! 🙂 Jeg synes virkelig at alle jer hos Århus Bech personale gør det så godt og i fortjener 5 stjerner hver. I har hjulpet mig hele vejen igennem, os så jeg kunne blive berettig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fået alt hvad jeg bad om. Midlertidigt arbejde op til uddannelse, samme arbejdsplads som en af mine kammerater. Alt gik igennem og har nu et stabilt og socialt stærk arbejde, takket være Bech. At... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedste vikarbureau jeg har været del af. Personalet er super søde og dygtige, man tøver aldrig med at ringe og spørge om hjælp. Deres login system og app virker super godt og nemt, hvilket gør hverda... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Katrinebjergvej 115, 8200, Aarhus N, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Søde og rare personale. Yderst behjælpelig, og imødekommende. Gøre alt for, at man er fuld beskæftiget, og lidt mere til.
Bech Personale er yderst anbefalelsesværdigt!

Antwort von BECH Personale
Jeg ville sige at lige så snart man træder ind af døren kan man mærke deres gode energi og de står klar til at hjælpe med det du har brug for.
Afdeling i Horsens kan jeg klart anbefal til dem som har brug for et arbejde.
Super dejlige mennesker🫶

Antwort von BECH Personale
Professional staff, at the highest standards...positive, well-educated people...a pleasure to have a dialogue with them.
Bech Personale has a large job base and the people of Bech have every willingness to find you a job according to your qualifications and skills.
I have collaborated with several agencies, I respect them all, but for me Bech Personale is the most special.
I highly recommend contacting the Personal Bech People.
Respect Danmark, Thanks a lot Bech Personale.
Med venlig hilsen,Vasile(Romanian).
Super søde folk ☺️
Gode til at hjælpe... det er ren fornøjelse og være hos jer 😉 tak for alt

Antwort von BECH Personale
Jeg søgte noget langtidsvikariat eller bare et fuldtidsjob igennem Bech Personale, og de har hjulpet mig med at finde et langtidsvikariat på ingen tid. De er meget behjælpelige med alle dine personlige ønsker.
Deres afdeling i Horsens er super flinke, og står klar til at hjælpe med alting hvis man bare giver dem et kald. Kan klart anbefales.

Antwort von BECH Personale
Rigtig god førstehåndsindtryk sød og rar personale at snakke med Jeg var dog kun derinde i cirka to måneder men inden for de to måneder vil jeg sige at det er et af de bedste vikarbureauer Jeg har været i og jeg vil klart anbefale dem til alle andre

Antwort von BECH Personale
Jeg har været meget tilfreds med Bech personale som arbejdsgiver.

Antwort von BECH Personale
I har hjulpet mig hele vejen igennem, os så jeg kunne blive berettiget til min barsel og samtidig være mest hjemme som muligt med min lille pige :) jeg vil uden tvivl anbefale jer

Antwort von BECH Personale
First of all I want to say thank to Bech personale and my job giver and my good friend >Jenisten< The best part of leadership at this company is the ability to help you not only achieve the company's goals, but also your own goals. You have your own freedom to work your way without stress and to be focused for what you want to do . Although you have the freedom to work freely, you also feel like a member of the team working towards a goal . Thank you 💥 I don’t say you are the best but you’re there in almost 🔝 9.99 ❤️💥
De gør det virkelig godt og de gør det nemt at være vikar.

Antwort von BECH Personale
Jeg endte med at bruge omkring fire måneder ved Bech Personale, da jeg havde orlov fra mit studie. Det har været en fremragende oplevelse, og jeg har haft stor fleksibilitet og samtidig haft god mulighed for, at tjene lidt ekstra. Det kan varmt anbefales.

Antwort von BECH Personale
Et meget professionelt vikarbureau med klar og behagelig kommunikation.

Antwort von BECH Personale
Bech Personale var rigtig i møde kommende da jeg ringede op og spurte om hjælp til arbejde. De fandt arbejde til mig på under en uge. Bech Personale er et god vikarbureau hvis du lige står og mangler arbejde med det samme :)

Antwort von BECH Personale
The best experience in Denmark regarding employment so far. It is easy to communicate from the first contact, no hidden agenda. In my experience one of the rear recruiting companies for English speaking skilled workers at the moment. Their clients are good companies with big projects that are often seeking personnel. Everything related payments and working hours is transparent with their Bech Personale app. I wish the company and their management all the best in future projects!
Eftersom jeg lige er startet ved bech.
Er jeg utrolig glad for at jeg kom til dem de er de sødeste mennesker stille og rolig og nede på jorden og de gør deres samarbejde med vikarerne mere personligt de er ikke større mennesker end os og det elsker jeg ved dem. Ca 20 minutter efter jeg havde været der var der et langer varerne vikariat. Jeg er så glad!!!! 1000 gange tak til jer 👐👐

Antwort von BECH Personale
Jeg har siden vinter været tilknyttet BECH, hvor jeg løbende har arbejdet flere forskellige steder. I min situation har det været dejlig fleksibelt og overskueligt, når at man har en virksomhed og andet arbejde ved siden af. Efter noget tid er jeg nu kommet på et langtidsvikariat gennem BECH som jeg er utroligt glad for. Sigter her efter en fastansættelse.
Alt i alt er jeg super tilfreds med den fleksibilitet og de arbejdsmæssige muligheder som jeg har fået gennem bureauet :-)

Antwort von BECH Personale
Kan ikke udtale mig mig om hvordan det er at arbejde for de. Men jeg har litt problemer med at få svar på opfølgning og efterspørgsel på CV i filformat. Så går sagen i stå og er død.
Tenker som vikar selskab, måske i burde få nogle vikarer selv, så man ikke en uge efter man har sendt CV stadig står uden svar og kontakt. Da de virker underbemandet eller er sådan sett ligeglad?
Ikke godt at sige hvad de har gang i, men 0 stjerner får i altså herfra på service og respons tid 👽

Antwort von BECH Personale
Jeg har arbejdet gennem BECH Personale Aarhus. Virkelig god behandling og virkelig dygtige og søde ansatte, der er rigtig behjælpelige ifm. behandling af løn, arbejdstider mm. Et vikarbureau der helt sikkert kan anbefales.

Antwort von BECH Personale
Hjælpsomme medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe.
Konstruktive formidlere, som henviser til rette vedkommende. Jeg er glad for hurtigt at have fået arbejde gennem Bech Personale :)

Antwort von BECH Personale
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.